Wrap up: Januari


Ben je benieuwd met welke gelezen boeken Melisa en Daphne het jaar aftrappen? Het was nogal koud buiten, dus er werd lekker tijd gemaakt om boeken te lezen. Loved it! Natuurlijk hebben we ook nog wat andere dingen gedaan in de eerste maand, en dat lees je allemaal in deze nieuwe post.

wat wij hebben gelezen
Melisa: Ik heb deze maand weer veel te veel fanfiction gelezen. En ook heb ik weer de heel Throne of Glass-serie en ACOTAR en ACOMAF gelezen. Ik weet niet wat ik moet met mijn leven als ACOWAR en ToG deel 6 uit zijn. Huilend in een hoekje zitten ben ik bang. Wel heb ik ook nog een ander boek gelezen, namelijk Heartless, en ben ik begonnen in Dawn Study, maar om time daarop voor te bereiden heb ik eerst Shadow Study en Night Study gelezen.
Daphne: Ik ben het jaar begonnen met het lezen van negen hele leuke boeken! Ik begon het jaar met het lezen van Harteloos. Oeh, wat vond ik hem fantastisch! Ik ging verder met De Kronieken van Bane, een aanrader voor fans van Cassandra Clare. Gevangene las ik ook, waar je hier een review van vindt. Het mooiste afscheid recenseerde ik voor Chicklit, net als Grote boze seksVrouwe Middernacht en Er is geen vorm waarin ik pas, die ik later de maand januari uitlas. Ook maakte ik een gok door Verdwenen te lezen, maar helaas is dat boek mij niet zo goed bevallen. Tot slot las ik deze maand The Fill-In Boyfriend uit, een fijne romantische YA contemporary van Kasie West.

wat wij hebben gekeken
Melisa: Bijna al mijn series zijn weer begonnen dus ik ben blij. Ook ben ik naar La La Land geweest. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind. Ook ben ik weer anime gaan kijken. Yuri On Ice kan ik niet loslaten haha, dit was wellicht de derde keer. Ik ben nu Toradora aan het kijken, het is tof.
Daphne: Deze maand heb ik om eerlijk te zijn niet zo veel aandacht besteed aan het kijken van films of series. Wel heb ik de nieuwste Triple X-film (met Vin Diesel) in de bioscoop gezien.

wat wij hebben gedaan
Melisa: Voor het grootste gedeelte van deze maand was ik nog in Nederland. Ik ben gezellig naar Ellis haar verjaardag geweest, ook bij Tomofair was ik van de partij & nog even op de valreep bij Thyrze geslapen. Ik heb vaarwel gezegd tegen mijn lieve vriendjes & vriendinnetjes tot april. En nog even alle ins en outs voor jullie opgehaald bij Blossom Books. School is weer begonnen. Ik heb stage bij de London Book Fair(!) en ik heb al een aantal toffe dingen op de planning voor februari.
Daphne: Deze maand ben ik aanwezig geweest bij de Mad Hatter Tea Party, georganiseerd door Blossom Books. Het was er zo gezellig!

Met het lezen van welke boeken heb jij het jaar afgetrapt?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *