About

Wij zijn 2 meiden die elkaar leerden kennen doordat wij waren gekozen als ambassadeurs voor het 2014 Best of YA Promoteam van de uitgeverij Unieboek-Spectrum.

Laten we ons even voorstellen!

Hey allemaal! Mijn naam is Daphne en ik ben nu 20 jaar oud. Ik zit op dit moment in het afstudeerjaar van de opleiding Bedrijfskunde MER. Mijn grootste hobby is natuurlijk lezen! Hiernaast zit ik al 8 jaar op voetbal (ja, echt!), wat ik ook met heel veel plezier doe. Toen ik in 2013 te horen kreeg dat ik in het Best of YA Promoteam van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zat, kon mijn geluk niet meer op. Ik lees veelal Young Adult, maar Chicklits of Romans vind ik ook erg leuk. Het liefst lees ik in het Nederlands, omdat dat sneller gaat dan in het Engels.

Hi! Mijn naam is Melisa, ik ben 24 jaar en inmiddels afgestudeerd als Docent Engels aan de HvA en de University of Wolverhampton. Op dit moment doe ik een MA Publishing aan de City University London en loop ik stage bij de London Book Fair. Vroeger waren boeken niet echt mijn ding. Ik had namelijk moeite met lezen, maar met de komst van Harry Potter veranderde dat. Tegenwoordig staat mijn goodreads goal op 100. Ik lees veel YA, maar af en toe hou ik ook van een goede Thriller of een mooie Chicklit, bijna alles gaat in het Engels bij mij ;). 2014 was een geweldig jaar als ambassadeur en ik hoop dat we nog veel mooie boek gerelateerde dingen mogen meemaken dit jaar, en jullie daar natuurlijk over vertellen.

One thought on “About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *