Unboxing: Fairyloot – So Royal

Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

Ik wist dat er een funko in zou zitten dus was ik heel benieuwd welke ik had. Het bleek Ariel te zijn! Super tof want De Kleine Zeemeermin is altijd een van mijn favos geweest.

Daarnaast zat er een kaars in met als thema Prince Eric. Op de spoiler kaart stond dat je een aantal verschillende kon hebben, ik heb dus net de mazzel dat mijn kaars bij mijn funko past. Ik heb wel gemerkt dat Fairyloot veel kaarsen in boxen stopt. Inmiddels heb ik er volgens mij al drie van de drie boxen die ik heb gekocht. Wel tof dat ze iedere keer een andere maker uitkiezen.

Het tasje herkende ik meteen de artiest van van de vorige box die ik had waar een tas van haar inzat. Etuitjes zijn altijd handig, al is de artwork er niet helemaal mooi uitgekomen, en weet ik niet of dit boek wat voor mij is.

De sleutelhanger vind ik wel echt tof! Er staat op Books Rule! Met een kroon op een stapel boeken. Het is een vrij zware sleutelhanger van mooie kwaliteit en hangt ook al aan mijn sleutel bos.

Het schriftje daarentegen vind ik weer wat minder. Ik snap dat als er een funko in de box zit dat de rest van de goodies wat minder geld moeten kosten, maar dit vond ik een beetje meh. Ook met een quote van Victoria Aveyard erop, tja het is gewoon niet echt mijn smaak. Maar ik zie wel hoe het bij het boek past, en je kan niet altijd alles tof vinden.

Qua extraatjes zat er een boekenlegger van Victoria Aveyard in en een sampler van Rosemarked door Livia Blackburne. Ik ben super blij met de sampler wat ik ben al een hele tijd zo benieuwd naar het boek. Hier ga ik binnekort maar even aan beginnen.

 

 

 

Het boek zelf wist ik al welke het was. Ik heb namelijk even een leuk gesprekje gehad met Anissa van Fairyloot tijdens het Sarah J Maas event. Ik houd er enorm van om te weten welke boeken er in volgende boxen zitten, helemaal als ik het eerst zelf al had uitgewerkt. Zo weet ik dus ook al het boek voor januari, maar mijn mondje blijft dicht ;).

Jaaaaaa Everless! En wat is hij mooi! Ik kreeg de ARC al op YALC en door mijn Grannies Pick van Esmee heb ik hem al gelezen. My oh my wat vind ik het een tof boek. Binnekort kun je mijn review hierover lezen. Mijn ARC zit al in mijn tas voor naar Nederland. Ik kan niet wachten tot ik haar in april tijdens YALFest kan ontmoeten. Helaas is he nog even wachten op deel twee, maar ook die ga ik zeker kopen.

 

 

Kort om, merendeels geslaagde box voor mij. Zoals de discussie op Facebook en bepaalde blogposts de afgelopen week ook hebben laten zien, zul je het met een boeken box altijd hebben dat er dingen tussen zitten die je minder vind, maar een ander kan juist dat item weer super vinden. Ik ben heel blij met de hoeveelheid tijd en werk de dames en heren van boekenbox bedrijven in deze boxen stoppen en ik hoop dat ze dat ook nog lang blijven doen zodat ik iedere maand weer een boekig feestje op mijn deur mat kan vinden.

Wat is jouw favoriete boekenbox?

Liefs,

One Comment on “Unboxing: Fairyloot – So Royal”

  1. Omg De Kleine Zeemeermin! 😍
    Ik lees de laatste tijd meer Engels en daarom is dexe box ook supertof, maar ik vind ‘m wel wat duur om te laten verzenden helaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *