Wrap up: Oktober

wrap-up
In deze Wrap Up kijken we terug naar de maand oktober. Hoeveel boeken hebben we uiteindelijk gelezen en welke? Lees het hier!

Wat wij gelezen hebben
Thyrze: Ik las ik oktober 11 boeken: Losgelaten van M.G. Reyes, Als je terug bent van Abbi Glines, Six of Crows van Leigh Bardugo, Het balseizoen van Jonah Lisa Dyer & Stephen Dyer, Throne of Glass en Crown of Midnight van Sarah J. Maas, PS Ik hou nog steeds van je van Jenny Han, Vlammenwerper van Brandon Sanderson en Sterrenstof van Krystal Sutherland.
Melisa: Ik ben deze maand weer erg into fanfiction, wat minder tijd voor boeken laat. Vijf boeken waren het deze maand. Fearsome Dreamer van Laure Eve, Glass Crown van Victoria Aveyard, Empire of Storms van Sarah J Maas, Blood of the Hydra van Michelle Madow en last but not least, Kindred Spirits van Rainbow Rowell.
Daphne: Deze maand heb ik ‘maar’ vijf boeken gelezen. Dat is erg weinig voor mijn doen, maar dat komt vooral door de drukte rondom school. Ik startte deze maand met Aangeschoten van M.G. Reyes, waar je hier de recensie van terug kunt vinden. Ik ging door met Sterrenstof, het supermooie boek dat deze maand in de Celebrate Books Box zat. Ook las ik De viruscode, de nieuwe prequel van de Labyrintrenner-serie. Het balseizoen recenseerde ik ook voor Booknuts, waar je hier de recensie van terug vindt. Ik sloot deze maand af met Siren, die ik voor Chicklit.nl recenseer. Deze maand heb ik dus niet veel boeken gelezen, maar ik heb wel van iedere genoten.

Wat wij gekeken hebben
Thyrze: In de bioscoop keek ik Doctor Strange, Inferno en The Girl on the Train. Verder keek ik op Netflix een hele hoop onbekende dansfilms, waarvan ik de namen eigenlijk alweer vergeten ben, haha. Oh, en het nieuwer en laatste seizoen van The Vampire Diaries is weer begonnen!
Melisa: Een nieuwe serie die ik kijk is Frequency, ik houd van Payton List! Verder heb ik Doctor Strange en Inferno gekeken in de bios hier en blijf Netflix favoriet s’ avonds.
Daphne: Deze maand volgde ik Expeditie Robinson weer op de voet! Verder ben ik niet echt toegekomen aan het kijken van series, door de drukte rondom school. Wel ben ik naar een aantal leuke films in de bioscoop geweest: Inferno en The girl on the train.

Wat wij geluisterd hebben
Melisa: Boyce Avenue staat bij mij op repeat op Spotify. My god wat heeft die vent een stem.

Wat wij gedaan hebben
Thyrze: In vergelijking met september niet zoveel, haha. Wel was ik 4 oktober jarig en vierde dat voor vrienden, ik organiseerde een kunstworkshop ter ere van het verschijnen van Oprecht van Colleen Hoover en was aanwezig bij The Lion King de musical.
Melisa: Best veel eigenlijk. Sarah J Maas, Rainbow Rowell, Leigh Bardugo en Laure Eve gezien. Even terug naar NL geweest voor Thyrz der verjaardag. Veel bezig geweest met uitgeverijen hier en de projecten die ik moet doen. Het leven is mooi, maar ik mis mijn bookloves.
Daphne: Wat ik deze maand heb gedaan? Echt bijna niks. Wat wezen drinken met vriendinnen, een dagje Amsterdam met mijn vriend, en daar houdt het op. Mijn nieuwe studie neemt zo veel tijd in beslag, dat ik bijna geen vrije tijd meer heb. Niet dat ik dat heel erg vind, omdat ik de studie erg leuk vindt.

Wat heb jij afgelopen oktober gelezen, gekeken en gedaan?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *