Wrap Up: Februari

Wrap up banner
Inmiddels is het alweer 29 februari en dus de laatste dag van de maand. Tijd om terug te kijken naar alle leuke dingen die we de afgelopen maand hebben gedaan! Kijk je mee?

wat wij hebben gelezen
Linde: Oké, dit wordt nu wel heel erg. Ik durf het haast niet te vertellen maar ik ben (nog steeds) bezig in Carry On van Rainbow Rowell. Ik heb eindelijk mijn leesmotivatie weer een klein beetje terug en ik race nu door het boek heen. Grote kans dus dat ik hem begin maart eindelijk uitlees!
Monica: Ik ben in Maart nog redelijk goed bezig geweest richting mijn reading challenge: ik heb Starters en Enders van Lissa Price, en Before I die van Jenny Downham uitgelezen, en inmiddels ben ik bezig in In Transit van Margaretha van Andel. 4 boeken deze maand dus, wat voor mijn doen ongeveer gemiddeld is.
Thyrze: Ondanks mijn drukke maand heb ik toch nog behoorlijk wat gelezen. Zeven boeken om precies te zijn: Duizend stukjes van jou van Claudia Gray, Schuld van Lauren Kate, Misschien ooit van Colleen Hoover, De angstaanjager van Michael Grant, Mijn hart en andere zwarte gaten van Jasmine Warga, Laatste kans van Abbi Glines en Het verdoemde zwaard van Rick Riordan.
Melisa: 5 boekjes voor deze maand voor mij. Ik ben begonnen in de Air Awakens serie en heb deel 1 gelezen en ben nu in deel 2 bezig. Ik heb Marie Lu’s Legend serie afgerond door deel 2 en 3 deze maand te lezen. Eindelijk heb ik Duizend stukjes van jou mogen/kunnen lezen en als laatste heb ik Night Study van Maria V. Snyder gelezen. Ook ben ik bijna klaar met Glass Sword.
Daphne: Deze maand heb ik acht boeken weten te lezen. Ik begon met Misschien Ooit, waarvan je hier een recensie kunt vinden. Verder las ik The Choice, omdat ik na het zien van de film benieuwd was naar het boek. Voor Chicklit.nl recenseerde ik deze maand NodigBibliotheek der ZielenStilte en Finale. Ook las ik, net als vele anderen, Daan & Nadia, en plaatste van dat boek een recensie op Booknuts. Ten slotte las ik Wacht op mij. Wat heb ik genoten van de boeken die ik deze maand heb gelezen!

wat wij hebben gekeken
Linde: Deze maand heb ik Prison Break afgekeken en heb ik een nieuwe verslaving gevonden, namelijk: Top Gear. Ook ben ik weer verder gegaan met het vierde seizoen van New Girl, heb ik de film Mortdecai, American Psycho en The Machinist gekeken en ben ik naar Deadpool in de bioscoop geweest!
Monica: Ik heb deze maand geen films gekeken, alleen maar series: The Flash, Supergirl, Shadowhunters, en The 100.
Thyrze: Ik heb veel series gekeken: Teen Wolf, The Shannara Chronicles, Shadowhunters, Pretty Little Liars, Recovery Road, The Vampire Diaries en The Originals (de nieuwe afleveringen dan, hè). Ook ben ik naar Deadpool geweest – geweldige film!
Melisa: Ik heb al mijn series bijgewerkt en ik ben naar How to be Single gegaan. Nieuwe series die erbij zijn gekomen zijn: The Client List en Legends of Tomorrow.
Daphne: Deze maand heb ik een aantal series gekeken. Ik ben helemaal bij met Pretty Little Liars, en heb ook veel afleveringen gekeken van Once Upon A Time. Ik ben momenteel bij seizoen 4, aflevering 19. Het is zo’n leuke serie! Bovendien en ik naar de bioscoop geweest. Ik heb The Choice en Deadpool gezien.

wat wij hebben geluisterd
Linde: Onlangs is er (eindelijk) een ode aan mij gebracht in de vorm van Linde Met Een E van Lucky Fonz |||, die stond uiteraard op repeat. Ook heb ik veel geluisterd naar de rockbandjes Sleeping With Sirens, Mallory Knox en Only Seven Left. 
Monica: Ik ben de laatste tijd heel erg in een Coldplay mood. Ook ben ik heel veel naar KT Tunstall en Panic! at the Disco aan het luisteren.
Daphne: Ik heb deze maand heel erg veel naar Imagine Dragons geluisterd. Ook ben ik helemaal fan van When we were young van Adele! 

wat wij hebben gedaan
Linde: Ik heb niet ontzettend veel gedaan deze maand, naast werken. Wel ben ik naar een concert van het ontzettend gave bandje Sleeping With Sirens geweest in de Melkweg!
Monica: Hoewel er in februari veel te doen was, moest ik wegens mijn gezondheid een beetje rustig aan doen en ben ik dus niet overal heen geweest. Begin februari ging ik – net als Thyrze en Daphne – naar Imagine Dragons. De dag erna was het verjaardagsbal van Ellis, en de dag daarop had ik mijn eerste dressuurwedstrijd sinds 2 jaar, en behaalde ik ook nog een winstpunt! De 22e ben ik nog naar het YAA evenement geweest.
Thyrze: Februari was een drukke maand! Mijn zusje was jarig, ik ging naar Imagine Dragons, ik had een feestje van Ellis, ik ging naar de release party van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld, naar het YAA evenement in Almere én op de valreep nog naar het boekenfestijn in Nijmegen, de tweede leesbeesten leesclub en een evenement van Best of YA. Ik word zelf bijna moe als ik dit teruglees.
Melisa: Deze maand heb ik niet heel veel gedaan. Ik ben naar het feestje van Ellis geweest, naar de release party van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld, en naar de Leesbeesten leesclub van Emmy samen met Thyrze.
Daphne: Zoals ik hierboven al zei, ben ik deze maand twee keer naar de bios geweest. Maar het hoogtepunt van deze maand was toch zeker wel het concert van Imagine Dragons. OMG, I love you guys! Ten slotte ben ik naar het Boekenfestijn in Nieuwegein gegaan, maar daar heb ik gewoon helemaal NIKS kunnen vinden. En de boeken die er lagen, had ik al. Jammer!

Wat heb jij in februari allemaal gedaan?

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post