Wrap Up: December

Wrap up banner
Gelukkig 2016! Wij wensen iedereen een fantastisch, fijn nieuw jaar toe. Wij van Booknuts beginnen echter nog niet aan het nieuwe jaar zonder eerst december up te wrappen! Kijk je met ons mee?

wat wij hebben gelezen
Linde: Ik dacht dat november een slechte leesmaand voor mij was, maar december kon er ook wat van. Ik zit in een enorme leesdip waar ik maar niet uit lijk te komen. Ik ben nog steeds bezig in Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira, ik kom daar echt niet doorheen! Daarom heb ik op een gegeven moment de graphic novel Saga, Volume 3 van Brian K. Vaughan opgepakt, die ik in twee dagen uit had. Daarna ben ik begonnen met Carry On van Rainbow Rowell, die ik op dit moment lees!
Monica: Ik heb ook niet zoveel gelezen als ik eigenlijk had gewild. Ik heb drie weken thuis gezeten vanwege een operatie, maar veel zin om te lezen had ik eigenlijk niet. Begin December heb ik Liefdesbrieven aan de Sterren uitgelezen. Daarna heb ik Waterfall van Lauren Kate gelezen, en nu ben ik begonnen in Endgame van James Frey (die had ik nog steeds niet gelezen, dus het werd eens tijd!)
Thyrze: Ik heb in december voor mijn doen niet echt veel gelezen. Ik begon met het uitlezen van Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira (recensie). Vervolgens las ik Een Wilde Gok van Abbi Glines, waar onlangs mijn recensie van online kwam. Daarna las ik Ongemerkt van Kami Garcia en Faking It van Cora Carmack voor Chicklit. Met de kerst ben ik vervolgens Harry Potter gaan lezen: eerst Harry Potter and the Prisoner of Azkaban en daarna Harry Potter and the Goblet of Fire.
Melisa: Ook voor mij was december niet echt een lees maand. Het enige boek dat ik echt gelezen heb is My true love gave to me. Verder heb ik veel kookboeken bekeken en gewerkt in mijn Wreck this Journal. Ik ben van de week begonnen met Legend en het is nu al super tof!
Daphne: In december heb ik precies 10 boeken gelezen. Ik las: Losgelaten van M.G. Reyes, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban van J.K. Rowling, Marionet van Aimée Carter, Het Onmogelijke Leven van Kate Scelsa, My true love gave to me (waar je hier een recensie ervan kan vinden), Hush Hush en Crescendo van Becca Fitzpatrick, Everything, Everything van Nicola Yoon en De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine en Omhulde stad van Ransom Riggs. Een erg leuke leesmaand!

wat wij hebben gekeken
Linde: Ik ben deze maand begonnen met een nieuwe verslaving: Prison Break. Waar ik schandalig veel afleveringen van heb gekeken. Om precies te zijn 27 episodes. Seizoen 1 heb ik dus helemaal afgekeken, samen met nog 5 van seizoen 2. Ook heb ik de films The Dark Knight, The Dark Knight Rises en Batman Begins gekeken.
Monica: Ik moest na mijn operatie (amandelen) één nachtje in het ziekenhuis blijven. Ik heb daar toen één aflevering van Under the Dome gekeken, maar daar is het eigenlijk ook bij gebleven. Toen ik thuis was ben alle series die ik op het moment volg bij gaan kijken: Once Upon a Time en The Flash. Ook ben ik eindelijk begonnen aan Supergirl.
Thyrze:  Ik heb twee series bijgekeken: seizoen 7a van The Vampire Diaries en seizoen 3a van The Originals. Ook heb ik de special van de nieuwe serie Shadowhunters gezien. Ben erg benieuwd naar die serie!
Melisa: Ik heb al mijn series ingehaald en ben begonnen met Once Upon a Time opnieuw kijken. Alle series stopte al super vroeg met de winter stop, heel stom, dus dan maar een serie opnieuw kijken 🙂
Daphne: Deze maand heb ik eigenlijk niks gekeken haha. Geen series of iets dergelijks. Ik wacht op Pretty Little Liars en Shadowhunters!

wat wij hebben geluisterd
Linde: Deze maand werden de drie DJ’s van 3FM in het Glazen Huis opgesloten. Bij ons staat 101TV dan non-stop aan. Waar ik naar heb geluisterd? 3FM dus en natuurlijk de Top2000! En ohja, ook naar het album van BØRNS en Only Seven Left.
Monica: Ik heb eigenlijk helemaal zoveel muziek geluisterd deze maand, wat voor mijn doen een beetje apart is. Eigenlijk heb ik vooral kerst cd’s geluisterd (vooral die van Kelly Clarkson en Pentatonix!), maar Serious Request is me helaas een beetje voorbij gegaan. Wel heeft bijna continu de Top 2000 aan gestaan de afgelopen dagen!
Daphne: Ook ik heb deze maand veel naar 3FM geluisterd, in verband met het Glazen Huis. En verder stonden verschillende kerstliedjes (All I Want For Christmas Is You, Santa Tell Me en My Only Wish) heel vaak op repeat.

wat wij hebben gedaan
Linde: Gegeten. Heel erg veel en lekker gegeten. In totaal heb ik maarliefst 5 dagen kerst gevierd met familie en tevens hielden mijn vrienden en ik onze jaarlijkse Secret Santa party. Ook was mijn zus jarig en heb ik haar een concertkaartje van Florence + The Machine cadeau gedaan, waar we die week erop naartoe gingen!
Monica: Begin deze maand ben ik met twee vriendinnen naar Spectre geweest, we hebben Sinterklaas gevierd met het gezin, en later die week heb ik meegedaan met de pubquiz van mijn studie vereniging, wat erg gezellig was. Gelukkig was ik met kerst al enigszins hersteld van mijn operatie en kon ik weer een beetje eten, dus dat heb ik ook veel gedaan, voor zover het ging. 🙂
Thyrze: December was een heerlijke maand. Ik ben naar Bridge of Spies en Star Wars: The Force Awakens geweest. Ik was bij het Best of YA event met Veronica Roth. Ik ben naar De Notenkraker geweest, een voorstelling van het nationaal ballet. Ik heb sinterklaas gevierd met mijn vriendinnen en kerst met mijn familie. Ik ben samen met mijn vriend naar de musical Beauty and the Beast geweest en ik had lekker een weekje vakantie.
Melisa: December was een hele rustige maand voor mij. Ik ben naar de twee events met Veronica Roth geweest en heb daar bij iedereen een faction tattoo gezet. Ook ben ik heel erg bezig geweest met het opzetten van de Magical Bloggers Party!
Daphne: Deze maand ben ik met mijn vriend naar Spectre en Bon Bini Holland geweest in de bioscoop. Ook was ik aanwezig bij het Best of YA Event, wat erg geslaagd was! Ook heb ik meegedaan met het lootjes trekken van de BAK van Emmy van Ruijven van Zon en Maan.

Wat heb jij in december allemaal gedaan?

2 Comments on “Wrap Up: December”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *