Top Ten Thursday: Personages waarmee je in de klas zou willen zitten

In de Top Ten Thursday van deze week vertel ik met welke fictieve personages ik in de klas zou willen zitten. Dit vond ik best een lastige. Maar uiteindelijk heb ik een mix gemaakt van hele knappe jongens waar ik elke dag naar zou kunnen staren, nerds waar ik bij af zou kunnen kijken en mensen waarmee ik gewoon goed mee op zou kunnen schieten. Met deze mensen in de klas zou ik fluitend mijn schooltijd door gaan!

1. Hermelien Griffel (Harry Potter)
Hermelien is natuurlijk dé übernerd. Naast dat zij de perfecte persoon is om stiekem bij af te kijken tijdens toetsen en zij dé persoon is om aantekeningen van te krijgen, zou ik ook goed met haar op kunnen schieten. Ze is zorgzaam, erg loyaal naar personen waar ze om geeft en she can kick ass if she needs to!

2. Park Sheridan (Eleanor & Park)
Park Sheridan is echt zo’n boy-next-door. Hij houdt zich een beetje op de achtergrond, is geen meeloper en gaat lekker zijn eigen gang. Tevens doet hij me een beetje denken aan mijn real-life beste vriend, daarom denk ik dat Park en ik goed zouden kunnen opschieten met elkaar. Onze muzieksmaak komt ook heel erg overeen. Hij luistert naar rock muziek en ouderwetse bandjes, net zoals ik! Ik zou trouwens ook wel heel graag een aantal van zijn stripboeken willen lenen! Een tijdje geleden heb ik een review geschreven over Eleanor & Park, die je hier nog eens kan lezen.

3. Cather ‘Cath’ Avery (Fangirl)
De fangirl of alle fangirls, Cath. Cath is zeker 1000 keer zo erg dan ik als het aankomt op fangirlness. Ik kan in het echte leven goed opschieten met mensen die een enorme passie of interesse ergens in hebben, de helft van mijn vrienden zijn ontzettende fangirls/fanboys! Ik ga er dan ook vanuit dat Cath en ik beste vriendinnen kunnen worden. Urenlang praten over Simon Snow, Harry Potter en Supernatural, yes please! Mijn review van Fangirl kun je hier terug lezen!

4. Jace Wayland (De kronieken van de onderwereld)
Zoals jullie misschien hebben gemerkt in Top Ten Thursdays en de 1000 vragen over jezelf posts schrijf ik onder elke vraag over crushes, lobsters en future husbands: Jace Wayland. Ik heb alle boeken van De kronieken van de onderwereld verslonden en vanaf boek 1 was ik helemaal weg van die jongen. Toen de (niet zo fantastische) film uitkwam was ik dan ook erg benieuwd wie Jace zou vertolken. Ik was helemaal van het padje toen ik hoorde dat de acteur Jamie Campbell-Bower dat ging doen want, je raad het al, ook op hem had ik een vreselijk grote crush. Om met hem in de klas te zitten zou dus een dream come true zijn. Niet zo goed voor mijn cijfers maar wel goed voor de broodnodige eye-candy.

5. Colin Singleton (19 keer Katherine)
Colin, het wonderkind uit het John Green boek. Net zoals bij Hermelien zou hij een fantastisch doelwit zijn om bij af te kijken tijdens wiskunde en hij zou mij goede bijlessen kunnen geven in wiskunde, maar ook heeft hij een interessante persoonlijkheid. In mijn recensie van 19 keer Katherine vertelde ik dat Colin een goede band krijgen met het meisje Lindsey. Uit deze relatie blijkt dat Colin heel loyaal is en uit zijn schulp komt kruipen als hij iemand vertrouwt. Ik zou graag zijn klasgenootje zijn bij wie hij uit zijn schulp kruipt, zijn Lindsey.

6. Luna Leeflang (Harry Potter)
Need I say more? Luna is een fantastisch mens met een fantastische persoonlijkheid. Ik zou zeggen dat ik iets meer ballen heb en een grote mond, ik zou dan ook graag voor haar op willen komen als die stomme pesters weer eens haar schoenen aan het plafond hangen.

7. Amor (Divine Saga)
Amor, de Griekse god uit de Divine Saga is een superknappe Griekse god. Ik zou hem zien als de beste vriend van mijn bae Jace Wayland. Ik denk dat ze goed met elkaar zouden kunnen opschieten met al hun bovennatuurlijke krachten en good looks. Niet bekend met de Divine Saga? Ik heb een review geschreven van het eerste deel: Flame.

8. Patrick Grogan (The Perks of Being a Wallflower)
Patrick is een hilarische jongen. Hij heeft fantastische humor, is super enthousiast en optimistisch. Hij zou het zonnetje en de lolbroek zijn van de klas. Iemand die waarschijnlijk Luna’s schoenen aan het plafond hangt.. Maar van hem kan ik het hebben!

9. Hannah (Lobsters)
Hannah is een echte girly-girl. Iemand waarmee ik zou kunnen roddelen en kletsen over nagellakjes, kleding en mijn Jace crush. Iemand waarmee ik sleepovers ga houden, gezichtsmaskertjes mee doe, ga winkelen en festivals afstruin. Elk meisje heeft wel zo’n BFF nodig, toch? Daphne heeft laatst een review geschreven over Lobsters die je hier kunt vinden!

10. Light Yagami (Death Note)
Het is best onwaarschijnlijk dat ik bij Light Yagami in de klas zou komen te zitten want die jongen heeft een IQ van jewelste. De leerstof die hij in mijn klas zou krijgen zou hem vervelen, maar goed. Ik zou hem beschrijven als hot en nerdy, want.. hij is gewoon hot en nerdy. Vooral in mijn jongere tijden op de middelbare school had ik een zwak voor jongens met Justin Bieber haar, en laat Light nou eens precies dat kapsel hebben! Ook voor deze klasgenoot geldt: great eye-candy!

Met welke personages zou jij in de klas willen zitten?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post