De Top Ten Thursday van deze week is een lijstje met boeken die een cijfer in de titel hebben. Het leek heel simpel, maar dat was het niet! Ik vond het nog best lastig om een mooi lijstje op te stellen, maar ik ben uiteindelijk best tevreden!

Image and video hosting by TinyPic1. 19 keer Katherine – John Green
Dit was het eerste boek dat in me opkwam! Uiteraard een John Green boek, maar niet zijn beste werk (vind ik). Hiervan hebben wij in de John Green week een recensie geschreven! Die kun je hier terugvinden.

 

 

Image and video hosting by TinyPic2. Ready Player One – Ernest Cline
Mijn favoriete boek aller tijden (zoals de meesten wel weten). Ik raad iedereen, en dan vooral de nerds onder ons, aan om hem te lezen. Je gaat hem fantastisch vinden! Mijn lyrische recensie van dit boek kun je hier teruglezen!

 

 

Image and video hosting by TinyPic3. De one (De Selectie #3) – Kiera Cass
Het derde deel van De Selectie serie van Kiera Cass! Ik ben groot fan van de gehele serie en heb ook dit boek verslonden! Wie die ene ‘One’ nou is moet je zelf maar achter komen 😉

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic4. De eerste dag – David Nicholls
Ik heb dit boek al vaker besproken in vorige blogposts. Het boek vond ik niet fantastisch, de film daarentegen wel! In de tijd dat ik hem zag kon ik me er een beetje mee identificeren, dat is waarschijnlijk de reden dat hij me zo heeft aangegrepen. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt?

 

 

Image and video hosting by TinyPic5. De 100 (De 100 #1) – Kass Morgan
Het veelbesproken en bekende boek De 100 mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Zelf heb ik hem nog niet gelezen, maar onze Monica heeft de Engelse versie bekroond met maar liefst 5 sterren! Ik ben er dan ook super benieuwd naar het boek en natuurlijk de televisie serie! Monica’s recensie kun je hier lezen!

 

 

Image and video hosting by TinyPic6. De vijfde golf – Rick Yancey
Dit boek is recentelijk hoger op mijn to-read stapel komen te liggen. Hij ligt daar al jaren maar de urge om hem op te pakken heb ik nog niet gekregen. Dit gaat (waarschijnlijk) veranderen als de verfilming in de bioscopen draait. De trailer zag er zeer spannend uit waardoor mijn interesse eindelijk gewekt is!

 

 

Image and video hosting by TinyPic7. Boy 7 – Mirjam Mous
Op nummer 7 een fantastisch goed Nederlands boek van Mirjam Mous: Boy 7! Wij van Booknuts mochten begin dit jaar naar het theaterstuk waar wij destijds een post over hebben geschreven. Daar heb ik toen ook een gesigneerd exemplaar van het boek gekocht, die ik daarna thuis in één ruk heb uitgelezen. Een echte aanrader!

 

Image and video hosting by TinyPic8. 172 Hours on The Moon – Johan Harstad
Een niet zo’n bekend Engels boek waar ik al een tijdje geïnteresseerd in ben door de vreemde beschrijving. In dit verhaal kunnen drie gelukkigen met een loterij een tripje naar de maan winnen. Het is een science-fiction, young adult, horror boek aka een verhaal dat precies in mijn straatje valt!

 

 

Image and video hosting by TinyPic9. Het 13e huis (Zodiak #1) – Romina Russell
Een redelijk nieuw boek dat dit jaar is uitgekomen: Het 13e huis. Thyrze schreef er al een hele fijne recensie over. Het is een heerlijk spannend fantasy verhaal, waar je je koppie bij moet houden!

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic10. I Am Number Four – Pittacus Lore
Een boek dat ik (shame on me) nog niet heb gelezen maar waarvan ik wel de film heb gezien. Hij is bij velen wel bekend, mede dankzij de verfilming die mij behoorlijk tegen viel. Ook over het boek hoor ik verschillende meningen. Dat is de voornaamste reden dat ik een beetje twijfel of ik hem wel wil lezen of niet.

 

 

Welk boek met een cijfer in de titel ontbreekt volgens jou in dit lijstje?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post