Book Haul: Oktober

Book Haul Oktober
In de koude, natte, sombere maand oktober hebben we zelf maar de zonnetjes naar binnen gehaald (aka boeken)! Benieuwd welke we hebben gescoord? Lees dan snel verder!

Linde
Linde Book Haul Oktober
Niemand kan tegen die walgelijk grote stapels van Thyrze op maar ik ben super blij met mijn stapeltje van deze maand. Al heb ik geen van deze boeken zelf gekocht, ik ben zo verwend! Van uitgeverij Unieboek ontving ik een recensie-exemplaar en tevens jubileum editie van Leven en dood/Twilight van Stephenie Meijer en het gloednieuwe boek Endgame: De Luchtsleutel. Van Clavis ontving ik een recensie-exemplaar van Het boek van Tess van Miriam Bruijstens. Bij het VIB YA Event kregen we een hele zware goodiebag! Ik ging naar huis met Let’s Talk About Sex van de Theemutsen, Out There: De kristallen sleutel van Manon Spierenburg en twee voorexemplaren van Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira en Vervloekt van Josephine Angelini. Van de lieve Esmee kreeg ik ook nog Thirteen Reasons Why van Jay Asher.

Monica
bookhaulmonica
Deze maand was er een vol boekige activiteiten, dus ik heb ook een aardig stapeltje verzameld (al zeg ik het zelf, want vergeleken met die van Thyrze is het nog steeds niks). Bij de Best of YA Sleepover kregen we allemaal De Koningin en de Favoriet, en heb ik later nog The Cage gekocht. De volgende dag was de boekpresentatie van Buddy Tegenbosch, waar ik meteen zijn nieuwe book Oog om oog heb gehaald. Ook heb ik van Clavis een recensie exemplaar van Rood als Bloed ontvangen. Tijdens het VIB YA Event heb ik het boek Ready Player One van Ernest Cline over gekocht van Lisanne. Na afloop van het event kregen we nog een goed gevulde goodiebag! Daarin zaten De Kristallen Sleutel van Manon Spierenburg, Let’s Talk About Sex van de Theemutsen, en de voorexemplaren van Vervloekt van Josephine Angelini en Liefdesbrieven Aan De Sterren van Ava Dellaira.

Thyrze
Image and video hosting by TinyPic
SO MANY BOOKS. En ik heb van deze enorme stapel maar drie boeken zelf gekocht. Deze maand was het namelijk onder andere mijn verjaardag, en ja, dan weet je het wel! Zo kreeg ik voor mijn verjaardag o.a. Hartenkoningin van Gena Showalter, Hunter & Pearl van Joss Stirling, Losing It van Cora Carmack, Zuiverheid van Jonathan Franzen en To All The Boys I’ve Loved Before en P.S. I Still Love You van Jenny Han. Ik kreeg Vitro van Jessica Khoury ter recensie van Clavis. Bedankt! Van mijn vader kreeg ik Solomon Creed van Simon Toyne en The Girl on the Train van Paula Hawkins voor mijn verjaardag. Tijdens de Best of YA Sleepover ruilde ik en kreeg ik zo The Cage van Megan Sheppard, Virus van Mirjam Mous, Dwaaleiland van Melissa de la Cruz en Onsterfelijk van Jessica Khoury. In de goodiebag zat De Koningin & De Favoriet van Kiera Cass en ik kreeg Een Heel Bijzonder Meisje van Anna van Praag van Melisa en Godin bij Vergissing van Esmee. Geestesoog van James Dashner mocht ik lezen voor de Hebban YA Leesclub. Stuk van Jou van Sophie Jackson en Out There van Manon Spierenburg zijn recensie exemplaren. Ik kreeg nog een tweede exemplaar van Out There op het VIB YA event, samen met Let’s Talk About Sex van De Theemutsen en voorexemplaren van Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira en Vervloekt van Josephine Angelini (laatste twee niet op de foto). Ook kreeg ik daar nog Vuurpreek van Francesca Haig van Emmy en De Gave van Katsa van Kristin Cashore van Linde. Pfoee!

Daphne
Bookhaul oktober Daphne
Zoals je kunt zien, zijn er in de maand oktober lekker veel boeken bij gekomen! Hier was ikDe hemel begint bij je voetenDe IJzeren PrinsWinter in New YorkGa niet weg en De koningin en de favoriet (niet op de foto) heb ik deze maand voor Chicklit.nl mogen recenseren. Wat waren dat geweldige boeken! Ik ben vooral heel erg te spreken over De IJzeren Prins. De gehele Private-serie en Wonder heb ik gekregen (!!) van Esmee. Zoooo lief! Out there en Let’s talk about sex (niet op de foto) heb ik gekregen in de goodiebag tijdens het #VIBYAEVENTHarry Potter en de Gevangene van Azkaban heb ik gekocht in de kringloopwinkel. Wat ben ik blij dat ik tegen dat boek aan liep! Het vierde rijk heb ik als recensie-exemplaar opgestuurd gekregen, en daar vind je binnenkort een recensie over op Booknuts. Ook Geketend mag ik recenseren voor Booknuts, maar dat boek ligt nog bij m’n vriend en staat dus niet op de foto.

Welke boeken heb jij in de maand oktober gekocht/gekregen?

4 Comments on “Book Haul: Oktober”

  1. Sommige boekhauls lijken een echte uitdaging van de draagcapaciteit van jullie boekenplanken. Nu maar hopen dat ze het niet begeven onder het gewicht van al die leuke aanwinsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *