Boekpresentatie: Oog om oog

Afgelopen zondag ben ik naar Eindhoven afgereisd voor de boekpresentatie van het nieuwe boek van Buddy Tegenbosch: Oog om oog. Tijdens de brainstorm middag van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum in Augustus was dit boek al besproken. Hoewel ik toen nog nooit van Buddy Tegenbosch had gehoord, duurde het niet lang voordat ik erg enthousiast werd over dit boek.

Boeken

Ik had afgesproken met Emmy om van tevoren te meeten in Eindhoven. We hadden namelijk het idee om, als we nu toch in Eindhoven waren, nog even naar de Primark te gaan voordat we naar de presentatie gingen. Toen ik in de trein zat, kwam ik Katja en Manon tegen. Met zijn drieën zijn we Emmy gaan zoeken, om vervolgens met zijn vieren eerst nog even de Primark in te duiken voordat we naar de boekhandel gingen. Een klein uurtje en drie Harry Potter shirts later kwamen we de Primark weer uit, en liepen we richting Van Piere.

Buddy

Het was al erg druk toen we de boekhandel binnen kwamen. Na een kort welkomstwoordje en inleiding was het de beurt aan Buddy om te vertellen over zijn nieuwe boek. Hij vertelde kort over zijn eerste boek, Pokerface, en daarna over Oog om oog. Hij vertelde over het schrijfproces van het boek, waar hij twee jaar over gedaan heeft, en dat hij zoveel hulp erbij heeft gehad van vrienden en familie. Er waren ook vrienden van hem bij die zelfs een T-shirt aanhadden met de cover van Oog om oog erop! Buddy wist hoe hij zijn eigen boek leuk moest presenteren, en iedereen luisterde dan ook erg aandachtig. Daarna werden de eerste exemplaren overhandigd aan zijn vader en de vrienden die voor hem proef hebben gelezen. Nadat hij zijn eigen verhaaltje gedaan had, riep hij Emmy ook nog naar voren om haar mening te vertellen over het boek.

Toen mocht hij gaan zitten om te signeren, en daar was hij wel even mee bezig. Er stond namelijk al snel een hele lange rij. Uiteraard ben ik zelf ook in de rij gaan staan om een exemplaar te bemachtigen en te laten signeren. Daarna heb ik nog even rondgelopen om na te kletsen met Emmy, Katja, en Manon. Ook hebben we nog even met Kirsten van de uitgeverij staan praten, en daarna zijn we weer op huis aan gegaan.

Buddy

Het was een leuke presentatie en ik vond het ook leuk om te zien dat er zoveel mensen op af waren gekomen. Dat ik zo enthousiast ben over het boek is deels omdat het gewoon écht een goed boek is, en deels vanwege Buddy’s eigen enthousiasme. Je kan goed merken dat hij met veel plezier aan dit boek heeft gewerkt en dat werkt erg aanstekelijk.

Let op:
Deze week kan je bij Booknuts ook een exemplaar van Oog om oog winnen! Een review van het boek en meer informatie over de winactie vind je in deze post.

Wil jij Oog om oog ook gaan lezen?

Liefs,

Monica

[bol_product_links block_id=”bol_562601c2cc533_selected-products” products=”9200000045871703″ name=”Oog om oog” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One Comment on “Boekpresentatie: Oog om oog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *