Book Haul: Juli

Book Haul Juli

Het is alweer Augustus! En dat betekent voor de meesten van ons dat de zomervakantie er alweer voor de helft op zit… Echter is de zomervakantie voor velen een periode waarin er meestal veel tijd is voor boeken! Kijk snel verder om te zien wat wij in deze zinderende zomermaand hebben verzameld!

Linde
Bookhaul Juli Linde
Deze maand heb ik het weer eens rustig aan gedaan qua boeken. Dit boek heb ik namelijk niet eens gekocht, maar gekregen van de lieve mensen van Blossom Books! Ik deed mee met de ‘awkward love story contest’ waar je Lowlands kaartjes kon winnen, maar helaas hebben ze dat moeten afblazen. Als goedmakertje (omdat mijn very awkward love story toch een aantal dagen online heeft gestaan en iedereen van mijn verhaal mee heeft kunnen genieten) kreeg ik het boek Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison en een mooie boekenlegger opgestuurd! Dit boek heeft een van de prachtigste en pijnlijkste covers ooit, (de felle kleur brand je ogen uit je oogkassen als je er te lang naar kijkt), maar wat ben ik blij dat ik hem op mijn boekenplank kan zetten!

Monica
Book Haul Juli Monica
Begin deze maand was de Zomer Books, Blogs & Borrel, georganiseerd door VBK media. Daphne en ik waren daar bij, en na afloop hebben we een enorm gave goodiebag gekregen. In die goodiebag zat een dwarsligger van het boek Zondaarskind van Marjon Pauw. Verder zaten er de boeken Ik ook met jou van Conny Regard, Wij Leugenaars van E. Lockhart, Het Anti-Dieet van Jennipher Walters en Erin Whitehead, en Leef! van Laura Maaskant in. Later deze maand kwam ook mijn bestelling van The Book Depository binnen met de boeken Unwind van Neal Shusterman, Waterfall, het vervolg op Teardrop, van Lauren Kate, en een boek wat ik al ooit gelezen had, maar nog heel graag zelf wilde hebben (en herlezen!): Before I die van Jenny Downham. Ik hoef me niet te vervelen deze zomer!

Thyrze
Image and video hosting by TinyPic
Het begint bijna een gewoonte te worden, want ook deze maand heb ik weer heel wat boeken binnen gehad.Zo schiet het natuurlijk nooit op met mijn TBR-stapel! De eerste vier boeken van deze maand had ik oorspronkelijk gekocht bij Awesome Books, maar omdat ik niet tevreden was over de conditie van de boeken heb ik mijn geld teruggekregen. Het gaat om The Edge of Never van J.A. Redmerski, Lament van Maggie Stiefvater, Starcrossed van Josephine Angelini en A Witch in Winter va Ruth Warburton. Ik ben er dan ook nog niet helemaal over uit wat ik met deze boeken ga doen. Vervolgens mocht ik vijf boeken recenseren voor Chicklit: Bloedwraak van Nancy Mostrey, Het Boek van Gevonden Voorwerpen van Lucy Foley (prachtig verhaal!), Dubbelroman: Laatste Dans en Toegift van Karen Kingsbury, Ik Verdrink in Jou van Jasinda Wilder en De Kraaienfluisteraar van Jacob Grey. Ook kreeg ik Seeker van Arwen Elys Dayton nog binnen, die ik vorige maand bij Esmee gewonnen had.Voor de volgende zeven boeken geef ik Melisa de schuld ;). Haha, zij was zo lief om voor mij boeken mee te nemen van YALC. Ik heb daardoor nu de volgende (gesigneerde!) boeken: Angel van L.A. Weatherly, Rain van Virginia Bergin, The Winner’s Curse en The Winner’s Crime van Marie Rutkoski, Take Back the Skies van Lucy Saxon en City of Halves van Lucy Inglis. Ook nam ze nog een gratis boek voor me mee: Night Owls van Jenn Bennett. De laatste twee boeken heb ik weer gekregen. Ik mag meedoen met de Hebban Leesclub over Niet Te Filmen van Sophie Kinsella en bij de voorpremière van Paper Towns kreeg ik The Gospel According To Larry van Janet Tashjian (niet op de foto).

Daphne
Image and video hosting by TinyPic
Samen met Monica was ik aanwezig bij de Zomer Books, Blogs & Borrel. We gingen zeker net met lege handen naar huis! In de goodiebag zaten namelijk de boeken Ik ook met jou, Wij Leugenaars (staat niet op de foto), Leef!, Kil en Het Anti-Dieet. Daarbij kregen we ook nog een heel mooi notitieboekje, de Inspiratie Notebook. Zoals je hier al hebt kunnen lezen, neem ik ook een aantal boeken mee op vakantie. Dit zijn de boeken De 100: Dag 21, Lobsters, Emmy & Oliver en Zoete Inval. Ook heb ik een aantal boeken gekregen. De Moordopdracht mocht ik recenseren voor Booknuts en Lola geeft zich bloot en Onvoorwaardelijk heb ik gerecenseerd voor Chicklit. Daar komt bij dat tot  mijn grote verbazing Pupil op de deurmat viel. Hij is ZO mooi!

Melisa
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand was erg slecht voor mijn bankrekening, maar goed voor mijn boekenplank! Ik heb 10 gratis boeken van YALC meegenomen en zelf daar 13 gekocht. Ook heb ik buiten YALC om nog wat boeken voor mezelf gekocht. Paper Towns mocht ik reviewen voor Lemniscaat, The Pointless Book heb ik gekregen van Van Goor en The Gospel According to Larry zat in mijn Goodiebag van de Paper Towns Première. Let the Storm Break van Shannon Messenger, Winter’s Curse van Marie Rutkoski, We Were Liars van E. Lockhart, Cirque du Freak van Darren Shan, A Court of Thornes and Roses van Sarah J. Maas en Vampire Academy: the graphic novel van Richelle Mead ben ik aan het lezen voor de BookTubeAThon!

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post