Daphne gaat op vakantie en neemt mee…

Image and video hosting by TinyPic

Na een schooljaar hard bikkelen en extra werken in de zomervakantie, is het voor mij bijna zo ver: over een paar daagjes vlieg ik met mijn lieve vriend naar Kos, Griekenland! Ik zit serieus al bijna een half jaar af te tellen en nu is het eindelijk zo ver. Maarrr… Op vakantie naar Kos betekent op het strand liggen. En op het strand liggen betekent boeken lezen! Benieuwd welke boeken ik mee ga nemen naar Kos? Lees dan snel verder.

Ik moet er wel bij vertellen dat dit best een moeilijke opgave voor mij was. Ik heb mijn boeken besteld via Bol.com en ik was elke dag aan het kijken welke boeken ik mee zou nemen. Uiteindelijk ben ik toch tot deze lijst gekomen en ik ben er erg blij mee.

Image and video hosting by TinyPic Ik heb genoten van het eerste deel, De 100, en ik zag dat het tweede deel, De 100: Dag 21, afgeprijsd was! Hij kost nu nog maar €12,50, dus ik kon het niet laten om hem in mijn winkelmandje toe te voegen :-). Heel toevallig heeft Monica deze boeken gereviewd en ze was er erg enthousiast over. Haar review over De 100 vind je hier en haar review over Dag 21 vind je hier.

Image and video hosting by TinyPic Het tweede boek dat ik mee ga nemen is Zoete Inval. Dit is het tweede deel uit de superleuke Barista!-reeks van Elsbeth Witt. Het zijn heerlijke luchtige boeken over drie meiden die werken in een koffietent. De serie bestaat uit drie delen, en in elk deel volg je een ander meisje uit de koffietent. Een heerlijk boek voor op het strand!

Image and video hosting by TinyPicToen ik dit boek voorbij zag komen, moest en zou ik deze meenemen op vakantie. Ik heb eigenlijk nog niet veel over dit boek gehoord, maar de kaft en de beschrijving van het boek spraken me erg aan. Het werd beschreven als een meeslepende Young Adult-roman. En omdat het boek onder de genre contemporary valt, kreeg ik nóg meer interesse in dit boek.

Image and video hosting by TinyPic Ten slotte neem ik HET boek mee waar deze zomer veel over gesproken werd: Lobsters! Ik weet zeker dat ik heerlijk in dit boek weg kan dromen als ik op het stand lig. Daarnaast is de cover echt heel erg mooi. Complimenten voor mijn lieve boekvriendinnetje Emmy. Het boek valt lekker op door haar neon-kleur. Wauw!

 

Dit is dus mijn stapel boeken die ik mee ga nemen op vakantie. Het was nog een hele klus om uit te zoeken welke ik mee zou gaan nemen, maar het is gelukt! Ik ben er erg blij mee en ik kan niet wachten totdat ik in deze boeken mag beginnen te lezen. Mijn handen jeuken echt heel erg om ze op te pakken, maar ik heb mezelf beloofd dat ik dat echt niet ga doen.

Image and video hosting by TinyPic

Welke boeken neem jij mee op vakantie?

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post