Daphne gaat op vakantie en neemt mee…

Image and video hosting by TinyPic

Na een schooljaar hard bikkelen en extra werken in de zomervakantie, is het voor mij bijna zo ver: over een paar daagjes vlieg ik met mijn lieve vriend naar Kos, Griekenland! Ik zit serieus al bijna een half jaar af te tellen en nu is het eindelijk zo ver. Maarrr… Op vakantie naar Kos betekent op het strand liggen. En op het strand liggen betekent boeken lezen! Benieuwd welke boeken ik mee ga nemen naar Kos? Lees dan snel verder.

Ik moet er wel bij vertellen dat dit best een moeilijke opgave voor mij was. Ik heb mijn boeken besteld via Bol.com en ik was elke dag aan het kijken welke boeken ik mee zou nemen. Uiteindelijk ben ik toch tot deze lijst gekomen en ik ben er erg blij mee.

Image and video hosting by TinyPic Ik heb genoten van het eerste deel, De 100, en ik zag dat het tweede deel, De 100: Dag 21, afgeprijsd was! Hij kost nu nog maar €12,50, dus ik kon het niet laten om hem in mijn winkelmandje toe te voegen :-). Heel toevallig heeft Monica deze boeken gereviewd en ze was er erg enthousiast over. Haar review over De 100 vind je hier en haar review over Dag 21 vind je hier.

Image and video hosting by TinyPic Het tweede boek dat ik mee ga nemen is Zoete Inval. Dit is het tweede deel uit de superleuke Barista!-reeks van Elsbeth Witt. Het zijn heerlijke luchtige boeken over drie meiden die werken in een koffietent. De serie bestaat uit drie delen, en in elk deel volg je een ander meisje uit de koffietent. Een heerlijk boek voor op het strand!

Image and video hosting by TinyPicToen ik dit boek voorbij zag komen, moest en zou ik deze meenemen op vakantie. Ik heb eigenlijk nog niet veel over dit boek gehoord, maar de kaft en de beschrijving van het boek spraken me erg aan. Het werd beschreven als een meeslepende Young Adult-roman. En omdat het boek onder de genre contemporary valt, kreeg ik nóg meer interesse in dit boek.

Image and video hosting by TinyPic Ten slotte neem ik HET boek mee waar deze zomer veel over gesproken werd: Lobsters! Ik weet zeker dat ik heerlijk in dit boek weg kan dromen als ik op het stand lig. Daarnaast is de cover echt heel erg mooi. Complimenten voor mijn lieve boekvriendinnetje Emmy. Het boek valt lekker op door haar neon-kleur. Wauw!

 

Dit is dus mijn stapel boeken die ik mee ga nemen op vakantie. Het was nog een hele klus om uit te zoeken welke ik mee zou gaan nemen, maar het is gelukt! Ik ben er erg blij mee en ik kan niet wachten totdat ik in deze boeken mag beginnen te lezen. Mijn handen jeuken echt heel erg om ze op te pakken, maar ik heb mezelf beloofd dat ik dat echt niet ga doen.

Image and video hosting by TinyPic

Welke boeken neem jij mee op vakantie?

Liefs,

3 Comments on “Daphne gaat op vakantie en neemt mee…”

  1. Ik wens je een heerlijke luie lees vakantie toe met je vriend. Maar de volgende keer als je boeken gaat bestellen, kijk dan eens op Youbedo.com. Dezelfde boeken. Dezelfde prijs.10% van je aankoop gaat naar een goed doel dat jij kiest!

    De boeken worden daar alleen maar mooier van

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *