Zomer Books, Blogs & Borrel

Wat waren wij enthousiast toen we een mailtje van Dagmar van VBK Media kregen: of we bij hun Zomer Books, Blogs & Borrel wilde zijn. Natuurlijk wilden we dat! Alleen Monica en Daphne waren aanwezig bij dit event. Vandaag lees je een verslag van Daphne over dit event en volgende week volgt een uitgebreide unwrapping van de goodiebag die we meekregen van Monica. Één ding is zeker: dit was een ZEER geslaagde borrel!

Image and video hosting by TinyPic

Het was enorm tof om door zo’n grote uitgeversgroep uitgenodigd te worden voor een borrel. Het was onze eerste grote uitnodiging die we binnenkregen, dus we waren razend enthousiast. Gelukkig kon ik mijn uren verschuiven zodat ik lekker op de borrel aanwezig kon zijn.

Nadat ik klaar was met werken (ik werk in Den Bosch), pakte ik de trein naar Utrecht. Helaas had de trein weer vertraging waardoor ik later op het event bezig was. Toen ik bij de kantine aankwam, waar de borrel gehouden werd, zag ik iedereen aandachtig luisteren naar een presentatie. Yvette van Elly’s Choice kwam een presentatie geven. Ik vind het echt jammer dat ik zo goed als niets van deze presentatie heb meegekregen!

Na deze presentatie volgde er een pauze. En ze hadden voor ZO VEEL lekkers gezorgd! Hierbij een kleine impressie (met nadruk op kleine):

Image and video hosting by TinyPic
Het zag er allemaal zo leuk uit! Er waren allemaal verschillende (exotische) hapjes. Heerlijk! Het deed me een beetje denken aan lekkere tapas.

Image and video hosting by TinyPic
Dit schatje was ZO LEKKER. Daar moest gewoon een foto van gemaakt worden!

Image and video hosting by TinyPic
Aan deze lange tafel zaten Monica en ik met onze mede-bloggers. Zoals je kunt zien, ziet het er echt heel erg gezellig uit. En dat was het zeker ook! Tijdens de pauze hadden we ook lekker de tijd om met onze mede-bloggers te kletsen. Super gezellig!

Na de pauze gingen we weer verder met de presentaties. De eerste was van Liesbeth van Kempen. Haar debuut, Gevaarlijk Spel, ligt binnenkort in de winkels. Ze vertelde uitgebreid over de weg naar het uiteindelijke boek toe. Dit vond ik heel erg interessant om te horen.

Na Liesbeth volgde Tamara Doornink. Tamara is de bureauredacteur van Dwarsligger. Dwarsligger is de uitgeverij die de zogeheten dwarsliggers uitgeeft. Maar waar komt het idee van de dwarsligger vandaan? Hoe komt zo’n dwarsligger nou tot stand? Dat vertelde Tamara ons allemaal, met nog veel meer. Ikzelf heb nog nooit een dwarsligger gelezen, maar gelukkig hebben we er eentje meegekregen in de goodiebag om uit te proberen.

De derde spreker was Connie Regard aan de beurt. Haar nieuwste boek Ik ook met jou ligt binnenkort in de boekhandels. Zij vertelde hoe het boek tot stand kwam en kreeg het eerste exemplaar in handen.

Na Connie volgde Gillian King. Wat was het leuk om haar in het echt te zien! Ik had haar nog nooit gezien, maar wel haar boek Zwart-Wit gelezen. Ook zij vertelde over aan nieuwe boek. Het was een erg leuke presentatie waar bij gelachen werd.

Wij, bloggers, gingen niet met lege handen naar huis! Na afloop van het event kregen we een geweldige goodiebag mee. Volgende week laat Monica uitgebreid zien wat er in de goodiebag zit. Hier alvast een sneak preview:

Image and video hosting by TinyPic

Het was dus een heel erg leuke dag en ik kan niet wachten tot de volgende keer!

Liefs,

2 Comments on “Zomer Books, Blogs & Borrel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *