Unwrapping: Zomer Books, Blogs & Borrel Goodiebag

Afgelopen week kon je hier Daphne’s verslag van de Zomer Books, Blogs, & Borrel lezen. Aan het einde werden we door de mensen van VBK echter niet met lege handen naar huis gestuurd.

Goodiebag full
Na afloop kregen we allemaal zo’n goed gevulde goodiebag mee. Zoals je al kan zien op de foto zat die erg vol! Ik vond het trouwens ook een enorm leuke en handige tas! Naast de inhoud van de tas stonden er ook wat dingen klaar voor ons op tafel toen we binnen kwamen. Deze heb ik er ook bij gedaan in de goodiebag. Wat er dus uiteindelijk allemaal in zat zal ik jullie vandaag laten zien!

Notebook
Deze lag op de tafel toen wij binnen kwamen. Een notebook met inspirerende quotes op sommige bladzijden en leuke foto’s. Daarbij zat een Van Dale pen, die – zoals ons expliciet verteld is – helaas geen spellingsfouten verbetert, maar wel gewoon schrijft.

Zwart Wit - Gillian King
Ook dit zakje met zwart witjes lag op tafel, ter promotie van het nieuwe boek van Gillian King. Leuk bedacht!

Folders and postcards
In de goodiebag zelf zaten ook veel leuke dingen! Onder andere deze leuke ansichtkaarten met een leuke tekst of met de cover van een boek erop, en ook foldertjes en boekenleggers van nieuwe boeken die binnenkort uitkomen.

Image and video hosting by TinyPic
Er waren een aantal kleine preview boekjes van boeken die binnenkort uitkomen: Kil van Mel Wallis-de Vries, Stijl icoon van Gemma Burgess, Ghost Boy van Martin Pistorius, en Make-up van Xelly Cabau-van Kasbergen.

Image and video hosting by TinyPic
En natuurlijk boeken! Het Anti-Dieet van Jennipher Walters en Erin Whitehead, Leef! van Laura Maaskant, en het nieuwste boek van Conny Regard: Ik ook met jou.

Keychains
Verder zaten er nog sleutelhangers en een doosje met papiertjes in (waarvan ik nog niet ontdekt heb waarvoor het dient). Het spiegeltje lag ook voor ons op tafel. 🙂

Grow papers
Deze leuke groeipapiertjes zaten er ook in! Er zitten zaadjes van sla in verwerkt. Als je deze in een bloempot op aarde legt en water geeft, dan komen ze uit.

Elly's Choice
En een verrassing van Elly’s Choice! Tijdens de borrel kregen we uitleg over Elly’s Choice. Elly is een fictief persoon die elke maand 10 ebooks uitkiest, en als je een abonnement neemt mag je daarmee elke maand die 10 ebooks downloaden en lezen. Dit envelopje bevat een gratis proefabonnement van een maand.

Dwarsligger
Tijdens de borrel was er ook een presentatie over dwarsliggers. Dwarsliggers zijn eigenlijk volledige boeken, maar dan in een compacter formaat uitgegeven waardoor ze makkelijker te lezen en mee te nemen zijn. Zo’n dwarsligger kregen we ook mee in onze goodiebag. Ik had de dwarsligger van het boek Zondaarskind van Marjon Pauw.

Last, but not least, was er nog Ă©Ă©n ingepakt cadeautje. Ik heb helaas geen foto van toen het nog ingepakt was, maar ik kon aan het formaat al wel raden dat het geen opblaasbare olifant zou zijn. Nee, het was…

We were liars
Het boek Wij Leugenaars van E. Lockhart. Dit vond ik enorm leuk, want ik heb dit boek al een hele tijd op mijn wishlist staan! Ik kijk er nu al naar uit om er in te beginnen.

Het was een enorm geslaagde borrel vorige week, en de goedgevulde goodiebag die ze ons beloofd hadden is zeker dankbaar in ontvangst genomen. Wat een gave dingen zaten erin!

Liefs,

Monica

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privĂ©school waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post