Book Haul: Januari

De maand januari is alweer voorbij en dat betekent dat we alweer een maand bezig zijn! Als echte Booknuts verzamelen we natuurlijk ook maandelijks weer wat nieuwe boeken bij elkaar. Deze boeken hebben wij in de maand januari bij elkaar gesprokkeld!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ik heb het rustig aan gedaan in januari. Een van mijn goede voornemens voor 2015 is het laten slinken van mijn hele, hele grote to-read stapel. Ik moet van mezelf minimaal drie boeken lezen vóórdat ik weer een nieuw boek koop. Laten we hopen dat ik dat volhoud! Bij het afscheidsetentje met het Promoteam van 2014 heb ik How To Love gekregen van Uitgeverij van Goor en bij de première van Boy 7 Live on Stage heb ik het boek Boy 7 gekocht. Deze heb ik daar ook laten signeren door Mirjam Mous herself! De recensie van de première en mijn ster-rating kun je hier terugvinden. Dit laatste boek heb ik razendsnel uitgelezen maar How To Love ligt op het moment nog op mijn to-read stapel.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mijn jaar begon vrij rustig, zeker vergeleken met de drukte van de feestdagen. Begin deze maand kwam P.C. Cast naar Nederland en ter ere daarvan heb ik Deel 1 van de ‘Het Huis van de Nacht’, Verkoren, gekregen van de uitgeverij. Emmy van Zon en Maan was zo lief geweest om deze voor mij te laten signeren, omdat ik zelf niet bij het evenement kon zijn. In het begin van Januari heb ik ook De Test van Joëlle Charbonneau uitgelezen. Ik was zo weg van dit boek dat ik besloot om meteen maar de vervolgdelen, De Studie en Het Examen, te kopen. Bij het afscheid van ons als Best of YA promoteam heb ik ook nog How to Love gekregen. Inmiddels ben ik al in De Studie begonnen, maar de rest zal snel volgen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Dus, het jaar begon goed. Of slecht, net hoe je het wil bekijken. Ik heb namelijk maarliefst 11 nieuwe boeken aan mijn boekenkasten mogen toevoegen. Bovenaan ligt Girl Online. Ik kreeg dit boek om te recenseren voor Chicklit.nl. Daphne’s recensie van dit boek op Booknuts kun je hier lezen! Vervolgens kreeg ik zowel Onthuld (gesigneerd) als How to Love van de uitgeverij. Ik heb beide boeken nog niet gelezen. Tijdens de Boekenadventskalender van Emmy (Zonenmaan) won ik twee boeken: Koffie Verkeerd en Zwart als ebbenhout (gesigneerd). Ook deze boeken heb ik nog niet gelezen haha. Bij Nine Sisters won ik bovendien Verslaving en Flame (gesigneerd). Je raad het al: ik moet nog veel lezen. Tot slot heb ik verspreid over de maand januari De Zee van Monsters, De Vloek van de Titaan, De Strijd om het Labyrint en De laatste Olympiër aangeschaft. Nadat ik De Bliksemdief (recensie) had gelezen, móest ik de rest ook zo snel mogelijk in mijn handen hebben. Inmiddels moet ik alleen het laatste deel nog lezen: ik ben benieuwd!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Januari was voor mij (helaas) de maand dat mijn stage erop zat bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Als afscheidskado kreeg ik maar liefst 6 (ja, echt waar!) boeken. Allereerst Nieuwe Klassiekers, een super mooi kookboek van de superchef Donna Hay. Naast Nieuwe Klassiekers heb ook de kookboeken De Zilveren Lepel: Pasta en The Free Range Cook erbij gekregen. Super leuk, laat dat koken maar beginnen! Daarnaast kreeg ik bij mijn afscheid ook de Wereld Zonder Hemel-trilogie mee. Een Wereld zonder Hemel heb ik al gelezen en ik vond het te gek! Ik kijk zeker uit naar de rest van de serie. Januari was ook de maand dat eindelijk Girl Online verscheen. Dit boek mocht ik meenemen om er een recensie over te schrijven. Deze vind je hier. Half januari had het Best of YA Promoteam 2014 haar afscheidsetentje. Tijdens dit etentje kregen wij ook een supergave goodiebag, waar How to love in zat.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mijn boekhaul van deze maand is niet erg groot (vorige maand al veel gekocht, en voor volgende maand staat ook alweer veel op de planning) Er missen 2 boeken van mijn haul, namelijk, Onthuld (gesigneerd) en How to love. Deze twee boeken heb ik gekregen van uitgeverij Van Goor. De eerste toen P.C.Cast kwam en de 2de als bedankje voor het afgelopen jaar. Zwart als ebbenhout en Wit als sneeuw heb ik gekregen van uitgeverij Clavis! En mijn laaste drie boeken heb ik gekocht op de boekenfestijn kantoor uitverkoop. Meestal lees ik YA, maar Grimalkin Manor en Drowning Rose spraken mij zo aan dat ze mee moesten. Last but not least, Dragonlance Chronicles van Weis en Hickman. Alle 3 de delen in 1 boek voor maar 3 euro! Deze was mij aangeraden door een lieve vriendin. Ben benieuwd!

3 Comments on “Book Haul: Januari”

  1. Leuke boeken dames! Percy Jackson is echt geweldig (snel Helden van Olympus aanschaffen Thyrze!), en die trilogie van Veronica Rossi ziet er zo mooi uit :O En wees niet bang dat je te veel boeken hebt gekocht, ik heb rond de 15 boeken deze maand gekocht/gekregen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *