Deze TTT was nog best een opgave voor mij! Ik ben namelijk iemand die met hypes mee gaat. Dus boeken die ik overal voorbij zie komen, MOET ik ook lezen! Ik ging toen zoeken op Bol.com, en er is toch een lijstje uitgerold. Dit lijstje staat trouwens in random volgorde!

Image and video hosting by TinyPic1. Waar het licht is – Jennifer Niven
Dit boek heb ik al vaak voorbij zien komen, en ik wil hem nog steeds zo graag lezen! Maar elke keer komt er weer wat tussen. Dan heb ik al voldoende om te leren, dan heb ik het zo druk dat ik geen tijd heb om te lezen. Al met al ik ben zeker van plan om aan dit boek te beginnen!

 

Image and video hosting by TinyPic2. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine-serie – Ransom Riggs
Nog zo’n populaire serie waar ik (nog) niet aan ben begonnen. Ik ben erg bang dat ik het boek stom ga vinden door de foto’s.

 

 

Image and video hosting by TinyPic3. De vijfde golf – Rick Yancey
In mijn andere TTT,  over boeken waar ik niet in durf te beginnen, zag je dit boek ook al voorbij komen. Vanuit mijn boekenkast kijkt dit boek me nog steeds met puilogen aan, maar er aan beginnen doe ik niet. Echt, de grootste reden is omdat ik bang bent dat hij zo tegenvalt.

 

Image and video hosting by TinyPic4. Het Programma – Suzanne Young
Dit boek heb ik ook al geregeld voorbij zien komen, maar zelf ben ik er nog niet aan begonnen. Waarom niet? Hij staat niet hoog op mijn lijstje met boeken die ik graag wil lezen. Zal ik dit toch maar doen?

 

 

Image and video hosting by TinyPic5. Cinder – Marissa Meyer
De reden waarom ik niet in deze serie wil beginnen, is omdat het laatste deel niet vertaald wordt naar het Nederlands (toch?). Ik lees eigenlijk alleen maar Nederlandse boeken, en ik moet een serie afmaken wanneer ik er eenmaal aan begin.

 

 

Image and video hosting by TinyPic6. The Chemical Garden-trilogie – Lauren DeStefano
Deze serie is al best oud, en bijna elke lezer die ik ken heeft deze serie gelezen. Alleen ik nog niet! Om eerlijk te zijn spreekt de beschrijving op de achterflap me niet aan.

 

 

Image and video hosting by TinyPic7. Delirium – Lauren Oliver
Waarom ik nog niet in deze serie ben begonnen, zal ik mijn god niet weten. Ik wil er erg graag in beginnen, zeker na de lovende recensie van Monica! Het komt er alleen steeds niet van. Ik zag ook dat de boeken niet meer via Bol.com te bestellen zijn, dus ik hoop dat ik ze ergens anders tegen kom!

 

Image and video hosting by TinyPic8. Het meisje in de trein – Paula Hawkins
Dit boek behoort tot een genre wat ik normaal niet lees, maar toch zie ik (vooral de laatste tijd) dit boek overal voorbij komen. Mij lijkt het wel een spannend boek, maar ik weet niet zeker of het wel iets voor mij is.

 

 

Image and video hosting by TinyPic9. De boeken van Jojo Moyes
Ik heb nog geen een boek van Jojo Moyes gelezen. Ik denk dat de dikte van mijn boeken mij tegenhoudt. Het lijken mij zeker mooie boeken, maar ik weet niet of het de moeite waard is voor mij.

 

 

Image and video hosting by TinyPic10. Rode Koningin – Victoria Aveyard
Dit boek wil ik ZEKER nog gaan lezen, en staat hoog op mijn to-read lijstje. Het boek lijkt mij zo erg leuk, en de cover is heel erg mooi!

 

 

 

Welke boeken zie jij overal voorbij komen, maar heb jij nog niet gelezen?

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post