Top Ten Thursday: Boeken die ik overal voorbij zie komen, maar zelf nog niet gelezen heb

Deze TTT was nog best een opgave voor mij! Ik ben namelijk iemand die met hypes mee gaat. Dus boeken die ik overal voorbij zie komen, MOET ik ook lezen! Ik ging toen zoeken op Bol.com, en er is toch een lijstje uitgerold. Dit lijstje staat trouwens in random volgorde!

Image and video hosting by TinyPic1. Waar het licht is – Jennifer Niven
Dit boek heb ik al vaak voorbij zien komen, en ik wil hem nog steeds zo graag lezen! Maar elke keer komt er weer wat tussen. Dan heb ik al voldoende om te leren, dan heb ik het zo druk dat ik geen tijd heb om te lezen. Al met al ik ben zeker van plan om aan dit boek te beginnen!

 

Image and video hosting by TinyPic2. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine-serie – Ransom Riggs
Nog zo’n populaire serie waar ik (nog) niet aan ben begonnen. Ik ben erg bang dat ik het boek stom ga vinden door de foto’s.

 

 

Image and video hosting by TinyPic3. De vijfde golf – Rick Yancey
In mijn andere TTT,  over boeken waar ik niet in durf te beginnen, zag je dit boek ook al voorbij komen. Vanuit mijn boekenkast kijkt dit boek me nog steeds met puilogen aan, maar er aan beginnen doe ik niet. Echt, de grootste reden is omdat ik bang bent dat hij zo tegenvalt.

 

Image and video hosting by TinyPic4. Het Programma – Suzanne Young
Dit boek heb ik ook al geregeld voorbij zien komen, maar zelf ben ik er nog niet aan begonnen. Waarom niet? Hij staat niet hoog op mijn lijstje met boeken die ik graag wil lezen. Zal ik dit toch maar doen?

 

 

Image and video hosting by TinyPic5. Cinder – Marissa Meyer
De reden waarom ik niet in deze serie wil beginnen, is omdat het laatste deel niet vertaald wordt naar het Nederlands (toch?). Ik lees eigenlijk alleen maar Nederlandse boeken, en ik moet een serie afmaken wanneer ik er eenmaal aan begin.

 

 

Image and video hosting by TinyPic6. The Chemical Garden-trilogie – Lauren DeStefano
Deze serie is al best oud, en bijna elke lezer die ik ken heeft deze serie gelezen. Alleen ik nog niet! Om eerlijk te zijn spreekt de beschrijving op de achterflap me niet aan.

 

 

Image and video hosting by TinyPic7. Delirium – Lauren Oliver
Waarom ik nog niet in deze serie ben begonnen, zal ik mijn god niet weten. Ik wil er erg graag in beginnen, zeker na de lovende recensie van Monica! Het komt er alleen steeds niet van. Ik zag ook dat de boeken niet meer via Bol.com te bestellen zijn, dus ik hoop dat ik ze ergens anders tegen kom!

 

Image and video hosting by TinyPic8. Het meisje in de trein – Paula Hawkins
Dit boek behoort tot een genre wat ik normaal niet lees, maar toch zie ik (vooral de laatste tijd) dit boek overal voorbij komen. Mij lijkt het wel een spannend boek, maar ik weet niet zeker of het wel iets voor mij is.

 

 

Image and video hosting by TinyPic9. De boeken van Jojo Moyes
Ik heb nog geen een boek van Jojo Moyes gelezen. Ik denk dat de dikte van mijn boeken mij tegenhoudt. Het lijken mij zeker mooie boeken, maar ik weet niet of het de moeite waard is voor mij.

 

 

Image and video hosting by TinyPic10. Rode Koningin – Victoria Aveyard
Dit boek wil ik ZEKER nog gaan lezen, en staat hoog op mijn to-read lijstje. Het boek lijkt mij zo erg leuk, en de cover is heel erg mooi!

 

 

 

Welke boeken zie jij overal voorbij komen, maar heb jij nog niet gelezen?

Liefs,

9 Comments on “Top Ten Thursday: Boeken die ik overal voorbij zie komen, maar zelf nog niet gelezen heb”

  1. In The Chemical Garden trilogie ben ik een keertje begonnen, maar kwam er niet doorheen ^^” Ik wil deze serie nog wel eens een tweede kans geven – ooit :’D

  2. Sommige boeken spreken me niet aan én die laat ik dan aan me voorbij gaan (ook al zijn ze heel populair). Toch zijn er minstens evenveel boeken die ik wel wil lezen maar waar ik de tijd nog niet voor gevonden heb. Val en verlossing van Leigh Bardugo bijvoorbeeld, maar ook Rode koningin, de Oneindige zee van Rick Yancey, …

    1. Ik lees inderdaad (bijna) alleen maar Nederlandse boeken. Mijn Engels is niet zo heel super, dus dan ben ik bang dat ik dingen mis in het verhaal. Ik heb wel wat Engelse boeken gelezen, zoals de drie boeken in de Anna and the French Kiss-reeks. Die vond ik in het Engels wel goed te volgen. – Daphne

  3. Waar het licht is raad ik je echt aan om te lezen, het is echt een pareltje! De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine is overigens ook heel goed, maar overtreft Waar het licht is toch net niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *