Monica gaat op vakantie en neemt mee…

Texel

Over een klein weekje reis ik af naar een van de mooie eilanden in het noorden van het land: Texel! Dit is een populaire vakantiebestemming voor mij en mijn familie; we komen er namelijk al jaren. Om die reden zal ik lang niet alle dagen erop uit gaan om rond te kijken, maar zal ik ook een aantal uren uittrekken om lekker te gaan zitten lezen. Omdat ik maar een week ga, heb ik besloten om niet al te veel boeken mee te nemen. Hieronder zal ik laten zien welke boeken ik wel mee ga nemen.

Unravel me Unravel me van Tahereh Mafi is nog een redelijk recente aankoop geweest, maar ik kan eigenlijk niet wachten om te lezen hoe het nu verder gaat met Juliette. Ik vond deel 1, Shatter Me, echt geweldig, dus ik ben zeer benieuwd naar dit vervolgdeel!Before I fall Before I fall, het debuut van Lauren Oliver, gaat ook mee in de koffer. Ik heb inmiddels 4 boeken van Lauren Oliver gelezen. Dit zijn de Delirium serie, die ik eerder al gereviewd heb (Delirium, Pandemonium, Requiem), en Panic, waarvan binnenkort ook een review online komt. Ik vond al die boeken stuk voor stuk fantastisch en ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar deze!

Dwaaleiland Het derde en laatste boek wat ik deze vakantie meeneem is Dwaaleiland van Melissa De La Cruz. Vanaf het eerste moment dat ik over dit boek hoorde wilde ik hem hebben! Ik ben namelijk een enorme Disney fan. Toen ik van de week een exemplaar van uitgeverij Unieboek kreeg was ik dan ook helemaal gelukkig! Er zal snel een review van verschijnen zodra ik hem uit heb.

Dit zijn dus de boeken die ik de aankomende week in ga pakken om mee te nemen. Ik heb serieus een halfuur voor mijn boekenkast gezeten om te beslissen welke het zouden gaan worden (hebben meer mensen dit probleem?), maar ik ben er uiteindelijk uitgekomen. Nu moet ik alleen nog beslissen welke ik als eerste ga lezen…

vakantieboeken

Ga jij veel lezen tijdens je vakantie? Of heb je dat al gedaan?

Liefs,

Monica

5 Comments on “Monica gaat op vakantie en neemt mee…”

  1. Deze boeken wil ik allemaal wel lezen! Ik heb van Lauren Oliver alleen deel één van de Delirium-serie gelezen maar de rest staat ook nog hoog op mijn lijstje, zelfde met de boeken van Mafi. En van Dwaaleiland hoor ik zoveel dat ik niet meer kan wachten om ‘m te lezen!

  2. Ik ga nog op vakantie, maar weet echt nog niet welke boeken ik mee ga nemen. Dat gaat nog een hele klus worden.

    Jij alvast een fijne vakantie toegewenst!

  3. Unravel Me vond ik nog beter dan Shatter Me (en die kreeg ook al vijf sterren van mij op Goodreads), dus ik hoop maar dat deel 2 jou ook nog beter bevalt dan deel 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *