Texel

Over een klein weekje reis ik af naar een van de mooie eilanden in het noorden van het land: Texel! Dit is een populaire vakantiebestemming voor mij en mijn familie; we komen er namelijk al jaren. Om die reden zal ik lang niet alle dagen erop uit gaan om rond te kijken, maar zal ik ook een aantal uren uittrekken om lekker te gaan zitten lezen. Omdat ik maar een week ga, heb ik besloten om niet al te veel boeken mee te nemen. Hieronder zal ik laten zien welke boeken ik wel mee ga nemen.

Unravel me Unravel me van Tahereh Mafi is nog een redelijk recente aankoop geweest, maar ik kan eigenlijk niet wachten om te lezen hoe het nu verder gaat met Juliette. Ik vond deel 1, Shatter Me, echt geweldig, dus ik ben zeer benieuwd naar dit vervolgdeel!Before I fall Before I fall, het debuut van Lauren Oliver, gaat ook mee in de koffer. Ik heb inmiddels 4 boeken van Lauren Oliver gelezen. Dit zijn de Delirium serie, die ik eerder al gereviewd heb (Delirium, Pandemonium, Requiem), en Panic, waarvan binnenkort ook een review online komt. Ik vond al die boeken stuk voor stuk fantastisch en ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar deze!

Dwaaleiland Het derde en laatste boek wat ik deze vakantie meeneem is Dwaaleiland van Melissa De La Cruz. Vanaf het eerste moment dat ik over dit boek hoorde wilde ik hem hebben! Ik ben namelijk een enorme Disney fan. Toen ik van de week een exemplaar van uitgeverij Unieboek kreeg was ik dan ook helemaal gelukkig! Er zal snel een review van verschijnen zodra ik hem uit heb.

Dit zijn dus de boeken die ik de aankomende week in ga pakken om mee te nemen. Ik heb serieus een halfuur voor mijn boekenkast gezeten om te beslissen welke het zouden gaan worden (hebben meer mensen dit probleem?), maar ik ben er uiteindelijk uitgekomen. Nu moet ik alleen nog beslissen welke ik als eerste ga lezen…

vakantieboeken

Ga jij veel lezen tijdens je vakantie? Of heb je dat al gedaan?

Liefs,

Monica

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post