book haul augustus

Het is september! De zomervakantie zit erop en we moeten weer aan de bak. Om de pijn te verzachten hebben we onszelf verwend met een aantal mooie boekjes. Kijk snel verder om te zien met welke pareltjes wij deze zware tijden gaan doorstaan!

Monica
Haul Monica
Ik heb deze maand een bescheiden stapeltje verzameld. Begin deze maand waren wij uitgenodigd voor een Brainstorm sessie bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, waar we aan het einde ook een goodiebag kregen. In deze goodiebag zaten Pokerface van Buddy Tegenbosch en This is Not a Book van Keri Smith. Daarnaast kreeg ik die dag van Melisa ook nog mijn Paper Towns goodies, omdat ik niet bij de première kon zijn. Daar zat het boek The Gospel According to Larry van Janet Tashjian bij. Ik heb tijdens de Brainstorm ook een recensie exemplaar van Dwaaleiland van Melisa La Cruz mee gekregen. Tot slot heb ik op mijn vakantie nog het veelbesproken boek Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivision gekocht. I can’t wait!

Thyrze
Image and video hosting by TinyPicIk heb deze maand weer heel wat boeken toe mogen voegen aan mijn verzameling. Voor Chicklit.nl mocht ik deze maand vijf boeken recenseren: IJs en Steen van Victoria Scott, Thuis van Kass Morgan, Over de Grens van Katie McGarry, Duistere Harten van Nora Roberts en Het Land met de Gouden Kust van Sarah Lark. Op de Deventer Boekenmarkt kocht ik Ik Geef Je De Zon van Jandy Nelson, Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison en De Verloren Geschiedenis van Kim Fay. Sterrenregen van Colleen Hoover ruilde ik met Esmee (Leesmee.nu). Van Monica kreeg ik Kijk Niet Meer Om van Siobhan Hayes. Tijdens de Brainstorm van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zaten Pokerface van Buddy Tegenbosch en Finish This Book van Keri Smith in de goodiebag. De Century box van P.D. Baccalario kocht ik tijdens een dagje Brugge. Tot slot kon ik het in New York ook niet laten om langs de boekwinkel te gaan. Hier nam ik: Ice Kissed en Crystal Kingdom van Amanda Hocking mee, evenals The Kiss of Deception van Mary E. Pearson en Lola Carlyle’s 12-Step Romance van Danielle Younge-Ullman. Volgende maand maar even rustig aan doen ;).

Daphne
Image and video hosting by TinyPic
Dit is mijn bookhaul van deze maand! Lekker veel kleurrijke boeken erbij :). De mok en Pokerface zaten in de goodiebag van de brainstormsessie bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Niet te filmen, De Labyrintrenner-files en de eerste drie delen van de After-serie mocht ik deze maand recenseren voor Chicklit.nl. Dwaaleiland kreeg ik ook als recensie-exemplaar opgestuurd, en van dat boek vind je binnenkort een duorecensie van Monica en mij. Getemd kreeg Thyrze opgestuurd als recensie-exemplaar, en later waren we erover eens dat ik die mocht recenseren. Ook daarvan zal je binnenkort een recensie op de blog vinden. Geek Girl is was alleen de maand augustus nog maar €5,-, dus ik kon het niet laten om die niet te bestellen. Ten slotte bestelde ik de laatste 4 delen van de Shopaholic-serie via Boekenkraam.nl, waarbij ik de serie compleet maak in mijn boekenkast!

Melisa
Image and video hosting by TinyPic
Emmy (Zonenmaan) en Esmee (Leesmee) waren zo enthousiast over de Wicca serie dat ook ik besloot om hem te kopen. Helaas heb ik alleen de eerste 6 delen gekocht, ik ben er alweer doorheen en ik wil verder! In het begin van maand augustus was de Brainstorm sessie bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, in mijn geweldige goodiebag zat Pokerface van Buddy Tegenbosch en The imaginary world of … van Keri Smith. Ook heb ik daar The cage gekregen van Emmy die wij samen van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum hebben gekregen. Matched heb ik van mijn beste vriendin Maud gekregen nog voor mijn verjaardag. Ook super leuke post kwam van uitgeverij Lemniscaat, van hun kregen wij het boek Een heel bijzonder meisje. En last but not least, 2 weken geleden ben ik naar het kook event van Esmee Köhler geweest, haar methode vond ik erg interessant. Ik heb van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum een exemplaar mogen ontvangen om jullie wat te vertellen over Het Normale Dieet en jullie updates te geven over wat ik er van vind. Deze week ben ik begonnen met het dieet, dus snel meer,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post