Book Haul Deventer Boekenmarkt

Zondag 2 augustus was het weer zo ver: de jaarlijkse boekenmarkt in Deventer. Deze markt is ruim 6 km lang en is met haar 878 kramen met recht de grootste van Europa te noemen. Ik was eerst niet van plan om te gaan. Maar op de dag zelf begon het toch te kriebelen. Na veel twijfelen (is het al niet te laat?) besloten mijn vriend en ik toch maar om de auto in te stappen.

En daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Ja, het was druk. En erg heet. Maar wat was het leuk! Het was voor mij de eerste keer en ik weet nu al zeker: volgend jaar kom ik weer (en dan vroeger). Ik heb uiteindelijk niet super veel boeken meegenomen, maar ging wel zeer tevreden weer naar huis.

Bij de kraam van Blossom Books had je de mogelijkheid tot een blind date met een boek. Zoals op de foto te zien is, kon je aan de hand van wat steekwoorden en een quote bepalen of het boek je wat leek. Ik had bij het zien van deze quote meteen al een vermoeden om welk boek het ging en dus besloot ik het mee te nemen. Weten jullie om welk boek het gaat?

2015-08-02 15.17.49

Voor diegenen die Ik geef je de zon gokten: jullie hebben het goed! Ik was hier erg blij mee aangezien ik dit boek nog niet had. Ik ben na het lezen van alle recensies erg benieuwd naar wat ik er nu zelf van vind!

phk7YucLUCd9cNj00oQOLsHOLNROK-6j36oeIkDvPwA

Het volgende boek kocht ik ook bij de Blossom Books kraam omdat ik dit boek al heel lang wilde hebben en omdat Emmy (Zon en Maan) de cover gemaakt heeft. En dus belandde Lobsters ook in mijn tas.

lxwJbEsLju9oe9AcGG7d_MkwoDnqxCT_OtfQ89-qz1Y

Tot slot kwam ik nog dit voor mij onbekende boek tegen. Ik heb nog steeds geen idee of De Verloren Geschiedenis leuk gaat zijn. Ik ben erg geïnteresseerd in oude volken en culturen, dus dit boek had me meteen al bij: ‘Twee vrouwelijke avonturiers op jacht naar een verdwenen volk’. Daarbij sprak de achterflap me ontzettend aan én is de cover gewoonweg prachtig! Ook dit boek kwam dus mee naar huis.

_JlikUn4YSG58R-K5agXrA1RxG26t-gnZwFBp51Yx28

Drie boeken heb ik dus toegevoegd aan mijn verzameling. Ik kan niet wachten om ze te gaan lezen. Naar welk boek zijn jullie het meest nieuwsgierig?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post