Book Haul Deventer Boekenmarkt

Zondag 2 augustus was het weer zo ver: de jaarlijkse boekenmarkt in Deventer. Deze markt is ruim 6 km lang en is met haar 878 kramen met recht de grootste van Europa te noemen. Ik was eerst niet van plan om te gaan. Maar op de dag zelf begon het toch te kriebelen. Na veel twijfelen (is het al niet te laat?) besloten mijn vriend en ik toch maar om de auto in te stappen.

En daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Ja, het was druk. En erg heet. Maar wat was het leuk! Het was voor mij de eerste keer en ik weet nu al zeker: volgend jaar kom ik weer (en dan vroeger). Ik heb uiteindelijk niet super veel boeken meegenomen, maar ging wel zeer tevreden weer naar huis.

Bij de kraam van Blossom Books had je de mogelijkheid tot een blind date met een boek. Zoals op de foto te zien is, kon je aan de hand van wat steekwoorden en een quote bepalen of het boek je wat leek. Ik had bij het zien van deze quote meteen al een vermoeden om welk boek het ging en dus besloot ik het mee te nemen. Weten jullie om welk boek het gaat?

2015-08-02 15.17.49

Voor diegenen die Ik geef je de zon gokten: jullie hebben het goed! Ik was hier erg blij mee aangezien ik dit boek nog niet had. Ik ben na het lezen van alle recensies erg benieuwd naar wat ik er nu zelf van vind!

phk7YucLUCd9cNj00oQOLsHOLNROK-6j36oeIkDvPwA

Het volgende boek kocht ik ook bij de Blossom Books kraam omdat ik dit boek al heel lang wilde hebben en omdat Emmy (Zon en Maan) de cover gemaakt heeft. En dus belandde Lobsters ook in mijn tas.

lxwJbEsLju9oe9AcGG7d_MkwoDnqxCT_OtfQ89-qz1Y

Tot slot kwam ik nog dit voor mij onbekende boek tegen. Ik heb nog steeds geen idee of De Verloren Geschiedenis leuk gaat zijn. Ik ben erg geïnteresseerd in oude volken en culturen, dus dit boek had me meteen al bij: ‘Twee vrouwelijke avonturiers op jacht naar een verdwenen volk’. Daarbij sprak de achterflap me ontzettend aan én is de cover gewoonweg prachtig! Ook dit boek kwam dus mee naar huis.

_JlikUn4YSG58R-K5agXrA1RxG26t-gnZwFBp51Yx28

Drie boeken heb ik dus toegevoegd aan mijn verzameling. Ik kan niet wachten om ze te gaan lezen. Naar welk boek zijn jullie het meest nieuwsgierig?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

3 Comments on “Book Haul Deventer Boekenmarkt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *