Wrap Up: Oktober

Wrap up banner
In de Wrap Up van oktober gaan wij natuurlijk even terugkijken op #Boektober. Hoeveel boeken hebben we uiteindelijk gelezen en welke?! Ook vertellen we waar we naar gekeken hebben, welke band of artiest we grijs hebben gedraaid en wat voor leuke dingen we hebben gedaan!

boektober
wat wij hebben gelezen
Linde: Oké, ik heb me niet helemaal gehouden aan mijn stapeltje die ik gepland heb te lezen maar ik heb wel mijn best gedaan! In totaal heb ik tijdens #Boektober 5 boeken uitgelezen (dat is best veel voor mijn doen)! Dit waren: Oog om oog van Buddy Tegenbosch, Het boek van Tess van Miriam Bruijstens, A Monster Calls van Patrick Ness, Lockwood & Co: De schreeuwende wenteltrap van Jonathan Stroud en Let’s Talk About Sex van De Theemutsen. Ook ben ik net begonnen in De heerschappij van de maskers, het eerste deel van Sabaa Tahir’s serie Vuur en as!
Monica: Deze maand was #boektober, dus ik wil heel graag zeggen dat ik deze maand meer gelezen heb dan normaal, maar helaas heb ik daar niet al te veel tijd voor gehad. Al met al heb ik deze maand toch 5 boeken (uit)gelezen: Unravel Me van Tahereh Mafi, City of Heavenly Fire van Cassandra Clare, De Koningin & De Favoriet van Kiera Cass, Rood als Bloed van Salla Simukka, en The Heroes of Olympus: House of Hades van Rick Riordan.
Thyrze: Ik heb het gehaald! Ik heb me helemaal niet aan mijn stapel, maar dat komt omdat er allerlei boeken tussendoor kwamen die ik eerst moest lezen. In onze halverwege post konden jullie al lezen dat ik de volgende boeken gelezen had: Onverminderd van Rebecca Yarros, Losing It van Cora Carmack, Angel van L.A. Weatherly, Penryn en het Einde der Dagen van Susan Ee en Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison. In de tweede helft van de maand had ik even een dipje en daarna weer een enorme opleving waardoor het me gelukt is om nog eens vijf boeken uit te lezen: De Koningin & De Favoriet van Kiera Cass, Stuk van Jou van Sophie Jackson, De Kristallen Sleutel van Manon Spierenburg, Vitro van Jessica Khoury én net op de valreep Geestesoog van James Dashner.
Melisa: Zoals ik al zei in de vorige post over #Boektober heb ook ik me niet echt aan me stapeltje gehouden. Wel een aantal, mind you! Tijdens deze maand heb ik wel mijn quota van 17 boeken gehaald, maar wel met een beetje valsspelen. Ik heb namelijk 7 manga’s gelezen, de gehele serie van Fullmoon O Sagashite. Queen of Shadows was epic, maar nu helaas wachten tot volgend jaar op het vervolg. Ook heb ik eindelijk Shadow and Bone gelezen. Ik heb niet de Grisha read-along gehaald, maar ik ben begonnen met de serie en ik ben nu bezig in deel 2. Vuur en As ligt ook op mijn oktober stapeltje, samen met: Een bijzonder meisje, Oog om Oog, De koningin en D Favoriet, Red Queen, Matched, Let’s talk about sex en The Cage. Stuk voor stuk leuke boeken om te lezen en er zitten een paar echte pareltjes tussen.
Daphne: Wow! Tijdens de #Boektober heb ik 15 boeken gelezen! Dat is voor mijn doen best veel, maar ik was ook zo gemotiveerd om lekker veel te lezen. Ik las de volgende boeken: De FixerDe glimlach van AurelieDingen die we zeker wetenDe hemel begint bij je voetenDe IJzeren Prins, Inside OutShopahlic: Zegt ja!Het vierde rijkWij leugenaarsWinter in New York (en andere verhalen)Hier was ikLet’s talk about sexDe koningin & de favorietSilber: het eerste boek der dromen en Ga niet weg. Lekker veel dus!

wat wij hebben gekeken
Linde: Ik heb deze maand seizoen 9 van Supernatural helemaal gekeken en ben onmiddellijk begonnen met seizoen 10. Ook ben ik gestart met het 5e seizoen van American Horror Story. Super freaky, super weird, just how I like it.
Monica: Deze maand is The Flash weer begonnen, dus ik heb daar de eerste afleveringen van gekeken. Verder ben ik Once Upon A Time aan het volgen, en samen met een vriendin Scream Queens.
Thyrze: The Vampire Diaries en The Originals zijn weer begonnen! Die series kijk ik wekelijks met mijn vriend samen. Verder heb ik seizoen 1 van The Leftovers gezien en ben ik nog vaak naar de bioscoop geweest, waaronder naar: The Last Witch Hunter, No Escape, The Martian, Pan, Everest, The Walk en The Intern. Lang leve Pathe Unlimited, haha.
Melisa: Ik ben The Originals in gaan halen! Ik liep namelijk nog een seizoen achter. Ook ben ik alle series die weer begonnen zijn blijven kijken. Oh en in ben naar de film Inside Out geweest. Super film! En in England naar een play geweest van The curious incident of the dog in the night-time geweest.
Daphne: Ik heb deze maand geen series gekeken. Wel keek ik naar de finale van Holland’s Next Top Model, en volgde ik Expeditie Robinson weer op de voet.

wat wij hebben geluisterd
Linde: Begin oktober kwam het eerste album van Lucas Hamming uit. Hij deed mee aan het televisie programma De beste singer-songwriter maar heeft destijds niet gewonnen. Zijn album HAM is zó ongelofelijk goed dat ik niks anders meer luisterde in oktober (en waarschijnlijk ook in november)!
Monica: Mijn Spotify lijst is deze maand ook een aantal nummers rijker geworden. Ik heb het album 7 Layers van Dotan ontdekt en helemaal grijsgedraaid. Verder heb ik een aantal nummers van het nieuwe Pentatonix album toegevoegd, en de nieuwe single van Adele: Hello.
Melisa: Het album van deze maand was die van Boyce Avenue, die zanger heeft zo’n heerlijke stem dat ik zelfs Wreaking ball mooi vind.
Daphne: Ik heb mijn Spotify-list weer bijgewerkt. Deze maand was ik helemaal van Sorry van Justin Bieber en Same Old Love van Selena Gomez.

wat wij hebben gedaan
Linde: Deze maand ben ik gezellig met de Booknuts meiden naar het VIB YA Event geweest, heb ik een vriend die ik al 6 jaar online ken voor het eerst in het echt gemeet en heb ik samen met 3 vrienden een Cards Against Humanity dag gehouden aka we hebben de hele dag Cards Against Humanity gespeeld!
Monica: We zijn inderdaad met z’n allen naar het VIB YA event geweest, wat erg leuk was. Verder waren deze maand mijn deadlines en tentamens, en ben ik dus vooral met school bezig geweest. Nu eindelijk een weekje vakantie!
Thyrze: Oef, deze maand heb ik bijna elk weekend wel een leuk boekig activiteit gehad! Zo ben ik naar The Sleepover van Best of YA geweest, naar het VIB YA event en vanavond (31 oktober) naar Magic & Mayhem met Leigh Bardugo!
Melisa: Ik heb 2 weken vakantie gehad deze maand dus lekker een beetje rustig aan gedaan. Wel ben ik natuurlijk naar de Best of YA Sleepover geweest, naar London geweest om een vriendin op te zoeken, naar het VIB YA event geweest en een aantal verjaardagen gehad waar we gezellig het beste spel ooit (Cards Against Humanity) hebben gespeeld.
Daphne: Zoals je in deze post hebben kunnen lezen, zijn wij met z’n alle naar het #VIBYAEVENT gegaan! Het was zooo’n leuke middag. Verder ben ik nog naar Amsterdam gegaan om te winkelen.

Bedankt Dagmar voor het organiseren van de leuke #Boektober challenge! Hieronder kun je nog een keer de foto’s bekijken die wij tijdens de #Boektober Instagram Challenge hebben gemaakt!

Instagram Challenge collage

Wat heb jij afgelopen oktober gelezen, gekeken, geluisterd, gedaan?

One Comment on “Wrap Up: Oktober”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *