Wrap Up: Mei

Wrap up banner
De maand mei begon enorm zonnig, maar eindigde in regen. Ondanks het wisselvallige weer hebben wij deze maand niet stilgezeten! Lees gauw verder om te zien wat wij deze maand allemaal gedaan hebben.

wat wij hebben gelezen
Monica: Ik kwam deze maand eindelijk weer uit mijn leesdip. Eerst las ik Clockwork Angel van Cassandra Clare uit. Daarna herlas ik The Predicteds van Christine Seifert en ging ik verder in Happily Ever After van Kiera Cass. Momenteel ben ik nog bezig in Before I Fall van Lauren Oliver.
Thyrze: Ik las deze maand 11 boeken: Amber van Hati Bell, Dromen van Sara Zonneveldt, The Great Hunt van Wendy Higgins, De Klauw van Adrian Stone, Rivalen van Alyson Noël, Did I Mention I Love You? van Estelle Maskame, Dans van schaduwen van Yelena Black, Seeker van Arwen Elys Dayton, Air Awakens van Elise Kova, Cruel Beauty van Rosamund Hodge en Surf! van Chris Vick.
Melisa: Ook ik ben deze maand uit mijn leesdip gekomen en heb in totaal 13 boeken uitgelezen. Amber van Hati Bell, World After en End of Days, deel 2&3 van de Angelfall serie van Susan Ee, A court of Mist and Fury van Sarah J Maas, Rebel of the Sands van Alwyn Hamilton, The Crown van Kiera Cass, Snow like Ashes van Sarah Raash, Forgotton Lyrics, Wake, Lullaby, Tidal & Elegy van Amanda Hocking en last but certainly not least, Crystal Crowned van Elise Kova. Ik heb 4 series uitgelezen deze maand!
Daphne: Deze maand heb ik zeven boeken gelezen! Allereerst las ik Rivalen, waarvan je hier een review kunt vinden. Ik ging door met Stuk van jou van Sophie Jackson. Mijn lievelingsboek van deze maand is De Kroon, die ik erna las. Voor Chciklit.nl las ik Dromen en FamiliegeheimCarry On en Mij niet gezien. Het was een erg leuke maand qua gelezen boeken!

wat wij hebben gekeken
Monica: Begin deze maand ben ik naar de nieuwe Jungle Book film geweest in de bios, en verder heb ik nog series gekeken: The 100, Once Upon a Time, The Flash en Orphan Black.
Thyrze: Ik keek meerdere series, waaronder The 100The Vampire Diaries, Game of Thrones en The Originals. Ook keek ik de volgende films: Alice through the Looking GlassThe BossBad Neighbours 2 en X-Men: Apocalypse.
Melisa: Deze maand ben ik 2x naar de nieuwe Captain America geweest. Ik heb de laatste aflevering van Castle gekeken. Ook heb ik het seizoen afgekeken van Once Upon A  Time, Supernatural, The Catch, Grimm. En heb ik verder gewoon al mijn series gekeken.
Daphne: Ik voel me zo leeg. Ik heb deze maand namelijk de laatste aflevering van Gossip Girl gekeken. Alhoewel ik al wist wie Gossip Girl was, vond ik het toch echt een leuke aflevering! Ook ben ik verder gegaan met Orphan Black. Spannend!

wat wij hebben geluisterd
Monica: Aan het eind van deze maand ben ik naar het concert van Panic! at the Disco geweest, dus naar die muziek heb ik ook veel geluisterd. Ook was deze maand het Eurovisie songfestival en heb ik naar veel muziek daarvan geluisterd. Verder heb ik vooral naar de radio (3FM) geluisterd.
Daphne: Deze maand heb ik veel geluisterd naar One Dance van Drake. Ik vind dat zo’n lekker nummer!

wat wij hebben gedaan
Monica: Begin deze maand was ik dus naar de bios geweest, en ben ik op kamp geweest met Hippeia, de studentenruitervereniging waar ik bij zit. De week erna was Emmy’s bruiloft. Verder ben ik deze maand nog wezen zwemmen en wezen helpen bij een wedstrijd op de manege, en aan het eind van deze maand heb ik zelf weer eens opgetreden tijdens een open podium!
Thyrze: Naast stage ging ik naar de brainstorm van Moon, naar de Leesbeesten Leesclub, naar Emmy’s bruiloft en naar een evenement dat ik met mijn stage organiseerde.
Melisa: Brainstorm van Moon samen met Thyrz, naar Emmy & Rob’s bruiloft, de leesclub. Ook ben ik bezig geweest voor een event die ik organiseer, en voor de trip naar London met de Boekbloggers in het Wild 2016.
Daphne: Net als Thyrze, Monica en Melisa ben ik ook naar Emmy’s bruiloftsfeest gegaan. De bruid en de bruidegom zagen er zo mooi uit (en de taart was zo lekker)! Verder heb ik deze maand vooral heel erg hard gewerkt aan het schrijven van mijn scriptie, haha.

Wat heb jij in april allemaal gedaan?

2 Comments on “Wrap Up: Mei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *