Wrap up: juni

Wrap up banner
De maand juni was erg wisselvallig, maar het weer heeft ons er niet van weerhouden om leuke dingen te doen en te lezen. Lees gauw verder om te zien wat wij deze maand allemaal gedaan hebben.

wat wij hebben gelezen
Monica: Ik had een maand vol met deadlines en tentamens, dus aan voor mezelf lezen ben ik bijna niet toegekomen. Voor een van mijn vakken, Great Heroes: Medieval to Modern, las ik Idylls of the King van Alfred Tennyson en A Connecticut Yankee in King Arthur’s Court van Mark Twain. Thuis las ik Before I Fall van Lauren Oliver uit en begon ik in Magonia van Maria Dahvana Headley.
Thyrze: Ik las 17 boeken deze maand! Lekker bezig dus :). Zo las ik Traveler van Arwen Elys Dayton, Lola & de Boy Next Door van Stephanie Perkinds, The Young Elites en The Rose Society van Marie Lu, Op de grens van Ilona Andrews, Dolende ster van Romina Russell, Fire Falling, Earth’s End, Tales of the Front, Water’s Wrath en Cystral Crowned van Elise Kova, Wij zijn allemaal moleculen van Susin Nielsen, An Ounce of Hope van Sophie Jackson, Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum, Staalhart van Brandon Sanderson, Hallo, tot ziens en alles daartussen van Jennifer E. Smith en last but not least: Summer Shadows van Joss Stirling.
Melisa:  Ik heb het deze maand weer wat rustiger aan gedaan. Wel heb ik Noodkreet en Erfgoed van Cate Tiernan gelezen, en Did I mention I love you en Did I mention I need you van Estelle Maskame.
Daphne:  Deze maand heb ik ‘maar’ 6 boeken gelezen, en dat vind ik best weinig. Ik had gehoopt er meer te lezen, maar door de drukte kwam ik er niet aan toe. Ik las allereerst De afstand tussen jou en mij, waar je hier een recensie van terug vindt. Voor Chicklit.nl las ik Riders, Calendar Girl 1: Januari, Februari & Maart, Lege kamers en 2C. Tot slot las ik The Distance Between Us, waar je heel snel een review van terug vindt op Booknuts!

wat wij hebben gekeken
Monica: Deze maand heb ik de laatste afleveringen van Orphan Black gekeken en ben ik begonnen met How I Met Your Mother. Ook heb ik de film Carriers gezien..
Thyrze: Game of Thrones natuurlijk! En verder in de bioscoop Now You See Me 2Me Before You en aanstaande zaterdag Finding Dory.
Melisa: Al mijn series natuurlijk, en eindelijk toch The blacklist afgekeken. Ook moet ik weer een jaar wachten op seizoen 7 van Game of Thrones huilen.
Daphne: Deze maand heb ik de laatste aflevering van Orphan Black gekeken, zo spannend! Ook keek ik de eerste aflevering van seizoen 7 van Pretty Little Liars. Tot slot ben ik ook verder gegaan met Game of Thrones, maar ik ben nog lang niet bij haha.

wat wij hebben geluisterd
Monica: Ik heb deze maand heel veel naar het nieuwe (akoestische) album van Lights geluisterd: Midnight Machines.
Melisa: Door Pinkpop heb ik een nieuwe band ontdekt: All Time Low. Ze zijn geweldig! Ook Douwe Bob heb ik deze maand opgezet. Verder heb ik Lionel Richie en Sir Paul McCartney gezien.

wat wij hebben gedaan
Monica: Begin deze maand heb ik twee keer mee gedaan aan een paardrijdwedstrijd, en aan het eind van deze maand heb ik met een grote groep vrienden gebarbecued, ook nog een beetje voor mijn verjaardag. In de tussentijd ben ik vooral bezig geweest met mijn deadlines… 🙁
Thyrze: Eens even zien, ik was bij de Leesbeesten Leesclub, ik ben bij een bruiloft van een collega geweest, heb verschillende verjaardagen gevierd (waaronder die van Melisa), ik was bij de boottocht met Estelle Maskame, ging naar twee boekpresentaties (die van Follow en die van Halsoverkop) én ik ben een weekendje naar Valencia geweest.
Melisa: Zoals ik al zei ben ik naar Pinkpop geweest samen met Tim. Wat een reis haha. Ook heb ik mijn lesgeven voor dit jaar afgerond. Alleen nog toetsen en vergaderingen en dan heb ik vakantie! Mijn verjaardag heb ik gevierd, met al mijn super lieve bookmaatjes <3
Daphne: Deze maand ben ik twee keer naar de bios gegaan! Allereerst naar Me Before You. Wat een prachtige film was dat! Ook ben ik naar Now You See Me 2 gegaan, die ik ook heel erg goed vond.

Wat heb jij in juni allemaal gedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *