Wrap up: Juni


Wat was het warm deze maand! 30+ graden was toch echt veel te warm om veel te bewegen, perfect excuus om binnen of buiten lekker te lezen.

wat wij hebben gelezen
Melisa: Ik las De Amazone en het Beest van Hati Bell uit. Mijn review vind je hier. Ook las ik eindelijk Simon vs. the Homosapien Agenda uit. (Ben je happy Eline?) Ik ben verliefd op Simon en Blue. Verder stond deze maand Prisoner of Ice and Snow van Ruth Lauren op mijn lijstje, en ben ik begonnen aan mijn YALC lijst met The Falconer, The Vanishing Throne en The Fallen Kingdom van Elizabeth May. Ook heb ik een begin gemaakt aan Een Goede Kans van Sarah Moore Fitzgerald en Peril van Joss Sterling.

wat wij hebben gekeken
Melisa: Ik ben weer op een binge gegaan en dit keer was het Medium. Deze serie vond ik zo goed toen het in Nederland op TV was en ik had er weer zin in. Ook heb ik Wonder Woman in de bios gezien.

wat wij hebben gedaan
Melisa: Deze maand ben ik vooral bezig geweest met het zoeken naar en baan, maar ook heb ik mijn stage bij Bloomsbury afgerond, ben ik jarig geweest, heb ik nieuwe YA lovers ontmoet in Londen, was het al weer 20 jaar geleden dat Harry Potter uitkwam en heb ik dat gevierd in Waterstones zoals je gisteren kon lezen, en last but not least ben ik naar een Fantasy event geweest met Laure Eve en Katharine & Elizabeth Corr.

Hoe zag jouw maand eruit?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *