Wrap up: Juli

Wrap up banner
Inmiddels zijn we alweer halverwege de zomervakantie. Tijd zat om leuke dingen te doen dus! Vandaag vertellen we jullie wat wij in juli allemaal gedaan hebben.

wat wij hebben gelezen
Monica: Ik had deze maand nog één herkansing, dus alsnog niet zoveel tijd om te lezen. Ik las Magonia van Maria Dahvana Headley uit, en The Jewel van Amy Ewing. En nu ben ik begonnen in Perfect Ruin van Lauren Destefano.
Thyrze: Ik las Reboot van Amy Tintera, Onbereikbaar van Rebecca Yarros, Sprong in de wildernis van David Baldacci, De bijenkoningin van Cristina Caboni, Marionet van Aimée Carter, Expeditie Verraad van Liza Sips, Rood van Pierce Brown, De jacht van Megan Shepherd, Liefde & gelato van Jenna Evans Welch, Je was van mij van Abbi Glines en Suzy en de kwallen van Ali Benjamin. Elf stuks dus!
Melisa: Helaas door alle verhuizingen ben ik niet erg opgeschoten met mijn Reading Challenge. Wel heb ik The Sin Eater’s Daughter van Melinda Salisbury gelezen en een ARC van The Row van J.R. Johansson die in oktober uitkomt.
Daphne: Deze maand heb ik niet zo veel boeken gelezen als dat ik had willen lezen. Ik heb er (maar) vier gelezen, en dat is voor mijn doen best weinig. Allereerst las ik Gossip Girl #6: Ik wil jou voor altijd. Ik ging door met Liefde & Gelato, waar je hier een recensie van kunt vinden. Tot slot las en recenseerde ik voor Chicklit.nl Calendar Girl #2: Alles heeft een prijs en Suzy en de kwallen. Het zijn er dus niet zo veel, maar het waren wel erg leuke boeken!

wat wij hebben gekeken
Monica: Ik heb deze maand één film in de bioscoop gezien en dat is Me Before You, die had ik namelijk nog steeds niet gezien! Ook ben ik dankzij Pokémon Go weer de Pokémon anime gaan kijken, en ging ik verder met How I Met Your Mother.
Thyrze: Ik heb deze maand een aantal films in de bioscoop gezien: Finding Dory, The Legend of Tarzan, Ice Age: Collision Course en Star Trek Beyond.
Melisa: Ook ik ben deze maand naar de bios geweest. Dit keer naar Finding Dory en The Legend of Tarzan.
Daphne: Deze maand heb ik besloten om de serie Pretty Little Liars opnieuw te kijken via Netflix. Ik vind het leuk om te kijken of ik bepaalde aanwijzingen heb gemist.

wat wij hebben geluisterd
Monica: Ik heb deze maand mijn liefde voor KT Tunstall weer herontdekt, dus  ik heb veel naar haar muziek geluisterd. Verder ook naar de radio en naar mijn “van-alles-en-nog-wat” playlist.

wat wij hebben gedaan
Monica: Ik heb eerst nog een herkansing gehad, die ik gehaald heb waardoor ik nu mijn tweede jaar afgerond heb! Daarna ben ik met mijn moeder een paar dagen naar Maastricht geweest, en aan het einde van de maand zit ik nog in Londen met de Boekbloggers in het wild.
Thyrze: Ik was aanwezig bij de boekpresentaties van Expeditie Verraad en Eenzaam en extreem ver weg, aan het einde van de maand (nu dus) ben in bij YALC in Londen en verder ging ik nog een weekendje weg met mijn vriend.
Melisa: Samen met Thyrze was ik aanwezig op de boekpresentatie van Expeditie Verraad. Verder werkte ik nog wat aan TAS, ben ik 2 keer verhuist en ben ik nu op YALC.
Daphne: Deze maand heb ik eigenlijk niet veel gedaan. Wel ben ook ik begonnen met het spelen van Pokémon Go, waardoor ik lekker veel aan het wandelen ben.

Wat heb jij in juli allemaal gedaan?

One Comment on “Wrap up: Juli”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *