Wrap up: December

wrap-up
Het is Kerst en Oud&Nieuw geweest, Thyrze heeft ons ‘verlaten’ en we hebben weer leuke dingen gedaan. Ook hebben wij – hoe kan het ook anders – een aantal hele leuke boeken gelezen. Benieuwd welke? Lees dan verder!

wat wij hebben gelezen
Daphne: In de maand december heb ik in totaal vijf boeken gelezen. Dat zijn er niet echt veel, maar het was voor mij ook een drukke maand met tentamens en natuurlijk de feestdagen. Ik begon deze maand met Mijn nacht ontbloot van Jodi Ellen Malpass, een boek dat ik gerecenseerd heb voor Chicklit.nl. Geek Girl #5: Bekent kleur en Geek Girl #1.5 Pakt uit! heb ik in de maand december ook voor Chicklit.nl gerecenseerd. Ik ging verder met Girl Online: Going Solo, waar je hier een recensie van kunt terugvinden. Ik sloot deze maand af met het lezen van het boek Tienduizend hemels boven jou. Ik vond dat zo’n onwijs goed boek!

Melisa: 6 boeken voor deze maand. Het gaat al beter. Eerst las ik A Million Worlds With You van Claudia Grey en daarna 2 boeken van Elise Kova, The Crown’s Dog en Alchemist of Loom. Ook herlas ik A Court of Thorns and Roses en A Court of Mist and Fury van Sarah J Maas. Ik blame Emmy hier volledig voor met der toffe kaarsen. Toen had ik een hangover en las ik een super toffe fanfic van acowar, A Court of War and Starlight. Ik zal jullie hier later meer over vertellen.

wat wij hebben gekeken
Daphne: Deze maand heb ik de laatste aflevering gezien van The 100. Voor mijn gevoel heb ik die serie binnen no-time uitgekeken, maar hij was ook zo spannend! Verder heb ik naar de finale van Expeditie Robinson gekeken (#TeamBertie!). Tot slot ben ik deze maand een keer naar de bioscoop gegaan om de film Collateral Beauty te bekijken.

Melisa: Mijn familie is aan Reign begonnen en aangezien ik weer even thuis ben kijk ik vrolijk mee. Ook ben ik met Emmy & Thyrze naar Passenger geweest, toffe maar voorspelbare film. Ook heb ik mijn zusje aan The 100 gekregen en kijken we dat nu.

wat wij hebben gedaan
Daphne: Begin deze maand was een spannende en drukke periode, omdat toen mijn tentamens plaatsvonden. Toen de tentamens waren afgelopen, ben ik gezellig met mijn nichten een weekendje naar Antwerpen geweest. We hebben heerlijk geshopt en de kerstmarkt was zó gezellig. Natuurlijk heb ik deze maand ook met mijn familie de feestdagen doorgebracht.

Melisa: Ook voor mij was het een drukke periode met essays over kookboeken, Pottermore en selfpublishing. Ik mocht iets tofs doen voor een bepaald bedrijf waar ik nog niet veel over mag zeggen. Kerst heb ik natuurlijk met familie en vrienden gevierd en oud en nieuw was top met de liefste leukste Thyrze, Esmee, Emmy & Rob.

Wat heb jij in december allemaal gedaan?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *