Wrap Up: April

Wrap up banner
April is voorbij gevlogen! Naast het vieren van Koningsdag en genieten van de eerste warme lentedagen hebben we ook nog een heleboel andere dingen gedaan deze maand. Kijk je mee?

wat wij hebben gelezen
Linde: Deze maand heb ik Lola en The Boy Next Door van Stephanie Perkins uitgelezen waar ik in maart mee was begonnen. Ook heb ik Kindred Spirits van Rainbow Rowell en Het tweede boek van Tess van Miriam Bruijstens uitgelezen (waarvan je de recensie hier kan lezen!). Op dit moment ben ik (nog steeds) bezig in de Twilight jubileumeditie; Leven en Dood van Stephanie Meyer en Library of Souls van Ransom Riggs.
Monica: Ik heb deze maand een enorme leesdip gehad, dus ik heb helemaal niet zoveel gelezen als dat ik eigenlijk had gewild. Na het uitlezen van The Giver ben ik begonnen in Anna & The French Kiss, maar deze heb ik toch weer weggelegd en daarna ben ik begonnen in Clockwork Angel van Cassandra Clare.
Thyrze: Enorm veel! Zo las ik twee manuscripten en verder Grijze magie van Jaye Wells, Harde lust en Harde les van Meredith Wild, Nodig van Joelle Charbonneau, Het boek van Tess en Het tweede boek van Tess van Miriam Bruijstens, Adem van Abbi Glines, Blijf bij mij en Val voor mij van Jennifer L. Armentrout, Alles wat je lief is, van Nicole Yoon, Chosen at Nightfall van C.C. Hunter, De appeltaart van hoop van Sarah Moore Fitzgerald en Amber van Hati Bell.
Melisa: Veel heb ik deze maand niet gelezen, maar ik heb wel Angelfall en The Winner’s Kiss uitgelezen, ook ben ik begonnen in Amber.

wat wij hebben gekeken
Linde: Deze maand had ik een klein dipje wat series betreft. Ik heb seizoen 3 van Breaking Bad afgekeken, maar heb tot nu toe nog niet de urge om verder te kijken. Binnenkort wil ik beginnen met het nieuwe 4e seizoen van Orphan Black en Girls. Wel heb ik een flink aantal films gekeken. Mijn vriend en ik zijn een aantal oude James Bond films aan het terugkijken. Tot nu toe hebben we From Russia With Love, The Spy Who Loved Me, Diamonds are Forever en Goldfinger gekeken. Ohja en ook nog een horror film tussendoor: The Boy.
Monica: Een van de redenen achter mijn leesdip was het feit dat er veel tijd aan series op ging deze maand. Ik keek The 100, Supergirl, The Flash en Orphan Black. Daarnaast heb ik seizoen 1 van Charmed gekeken en ben ik nu begonnen in seizoen 2! Ook heb ik nog films gekeken: Grease, Sleeping Beauty, Hercules, en Robin Hood.
Thyrze: Game of Thrones! En verder onder andere The Vampire Diaries, The Originals, The 100 en Outlander. Qua films keek ik Risen, The Huntsman: Winter’s War, The Jungle Book en Captain America: Civil War
Melisa: Ik ben buiten mijn ander series ook Outlander en The 100 gaan kijken. Aan Outlander ben ik nu verslaafd! Ook ben ik erg blij dat Game of Thrones weer is begonnen. In de bios heb ik The Jungle Book en Room gezien. Beide waren episch.

wat wij hebben geluisterd
Linde: Deze maand heb ik veel geluisterd naar Mumford & Sons, Fall Out Boy, The Fray en Destine.
Monica: Deze maand heb ik veel geluisterd naar de voorjaarsplaylist, die begin deze maand online kwam tijdens de Music Monday. Verder heb ik ook veel naar de radio geluisterd, 3FM om precies te zijn.

wat wij hebben gedaan
Linde: Ik heb vooral veel gewerkt en in het weekend gerelaxt. Wel ben ik nog wel naar Elfia gegaan in Utrecht met mijn zus als het duo: Jessie & James!
Monica: Na het afronden van mijn laatste deadlines ben ik hard aan de slag gegaan voor Camp NaNoWriMo. Eind van de maand ben ik ook naar YALfest geweest!
Thyrze: Ik was deze maand bij een afscheidsfeestje van een vriendin die drie maanden weg is, een leesbeesten leesclub, een boekpresentatie van Het tweede boek van Tess, de YA-avond bij boekhandel Haasbeek in Alphen a/d Rijn, Grease de musical, YALFest en de persconferentie van YALfest.
Melisa: Deze maand ben ik samen met Thyrze naar de Leesbeesten Leesclub, de YA-avond bij boekhandel Haasbeek, YALfest en de persconferentie van Y

Wat heb jij in april allemaal gedaan?

2 Comments on “Wrap Up: April”

  1. Oeh, ik ben jaloers op je Melisa omdat je The Winners Kiss al hebt gelezen :’) Die staat echt heel hoog op mijn TBR. Ik houd echt zo van die trilogie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *