Unboxing: Celebrate Books Box Januari


Eindelijk was het zo ver! De Celebrate Books Box van de maand januari viel bij mij op de deurmat. Het thema van deze maand is Once upon a time. Van te voren werd al bekend gemaakt welk boek erin zat, omdat het boek een aantal jaar geleden al eerder is uitgegeven. Toen ik had ik hem niet aangeschaft, maar toen ik hoorde dat het boek opnieuw werd uitgegeven MOEST ik hem hebben. Ben je benieuwd wat er naast het boek nog meer in de Celebrate Books Box van januari zat? Kijk dan mee!

Eindelijk was het pakketje er! Ik heb er nog wat langer op moeten wachten waarschijnlijk de rest, aangezien ik zaterdag (toen het pakketje werd bezorgd) niet thuis was. Op zondag bezorgen ze ook geen post, dus ik kreeg de box gisteren pas binnen. Toen ik de box open deed, zag ik allereerst het kenmerkende kaartje van Celebrate Books. Op dat kaartje staat wat er allemaal in de box zit.


Dit is de handtekeningenkaart uit de Glitter & Glamour-box van een aantal maanden geleden. Deze zat niet in die box, maar gelukkig heb ik hem nu toch. Ik vind hem zo mooi en op een zeer speciale manier vormgegeven.


Dit is een heerlijk lekker ruikend zeepje. Je kan het op deze foto niet zien, maar hij is ook erg mooi qua kleur. Dat zie je op de foto van de totale inhoud van deze box, onderaan deze post.


Ik ging verder met uitpakken, en ik vond een schriftje geïnspireerd op The Lunar Chronicles. Ik gebruik vaak schriftjes om dingen op te schrijven, dat vind ik zelf fijner dan harde notitieblokjes. Ik zal deze dus zeker gaan gebruiken!


Dit is een speld, die op een hele schattige manier is verpakt. In een klein zakje met een sticker met de tekst: Form me, with love. Zo cute! Deze speld gaat een mooi plekje krijgen in mijn boekenkast.


Nog meer goodies!! Dit betreft een soort van bookish agenda, met een dagplanning. Maar ook hoeveel je gedronken hebt, wie je nog moet bellen, wie je nog moet mailen en wat je die week wil gaan lezen. Leuk!


Whoehoe! Het Best of YA-magazine zat ook in de box. Ik had hem al meegenomen na de Mad Hatter Tea Party, maar ik vond het leuk om hem nog eens door te bladeren. Ook zat er een quote-kaart bij met een quote uit Cinder. De laatste goodie die ik uitpakte waren Crave The Mark-tattoos. Erg leuk!


Toen was het tijd om – eindelijk – het boek uit te pakken. Het boek was heel netjes ingepakt, waardoor het boek door het uitpakken ervan nóg meer als een cadeautje aanvoelde. Zo leuk gedaan!


Daar issie dan: Cinder en een bijbehorende boekenlegger. Ik wist natuurlijk al dat ik dit boek zou krijgen, maar ik vind het nog steeds leuk dat ik hem nu écht in mijn armen kan sluiten. Kom maar bij mama!


Hierbij de totale inhoud van de Celebrate Books Box van januari met het thema Once upon a time. Ik vond deze box zo geweldig! Alhoewel ik al wist welk boek erin zat, ben ik erg verrast door de goodies die erin zitten. Ik heb natuurlijk de volgende – Nederlandstalige – boekenbox van februari al besteld. Wil jij hem ook graag? Bestel deze dan hier.

Wat vind jij van de inhoud van deze box?

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post