Unboxing: Celebrate Books Box Januari


Eindelijk was het zo ver! De Celebrate Books Box van de maand januari viel bij mij op de deurmat. Het thema van deze maand is Once upon a time. Van te voren werd al bekend gemaakt welk boek erin zat, omdat het boek een aantal jaar geleden al eerder is uitgegeven. Toen ik had ik hem niet aangeschaft, maar toen ik hoorde dat het boek opnieuw werd uitgegeven MOEST ik hem hebben. Ben je benieuwd wat er naast het boek nog meer in de Celebrate Books Box van januari zat? Kijk dan mee!

Eindelijk was het pakketje er! Ik heb er nog wat langer op moeten wachten waarschijnlijk de rest, aangezien ik zaterdag (toen het pakketje werd bezorgd) niet thuis was. Op zondag bezorgen ze ook geen post, dus ik kreeg de box gisteren pas binnen. Toen ik de box open deed, zag ik allereerst het kenmerkende kaartje van Celebrate Books. Op dat kaartje staat wat er allemaal in de box zit.


Dit is de handtekeningenkaart uit de Glitter & Glamour-box van een aantal maanden geleden. Deze zat niet in die box, maar gelukkig heb ik hem nu toch. Ik vind hem zo mooi en op een zeer speciale manier vormgegeven.


Dit is een heerlijk lekker ruikend zeepje. Je kan het op deze foto niet zien, maar hij is ook erg mooi qua kleur. Dat zie je op de foto van de totale inhoud van deze box, onderaan deze post.


Ik ging verder met uitpakken, en ik vond een schriftje geïnspireerd op The Lunar Chronicles. Ik gebruik vaak schriftjes om dingen op te schrijven, dat vind ik zelf fijner dan harde notitieblokjes. Ik zal deze dus zeker gaan gebruiken!


Dit is een speld, die op een hele schattige manier is verpakt. In een klein zakje met een sticker met de tekst: Form me, with love. Zo cute! Deze speld gaat een mooi plekje krijgen in mijn boekenkast.


Nog meer goodies!! Dit betreft een soort van bookish agenda, met een dagplanning. Maar ook hoeveel je gedronken hebt, wie je nog moet bellen, wie je nog moet mailen en wat je die week wil gaan lezen. Leuk!


Whoehoe! Het Best of YA-magazine zat ook in de box. Ik had hem al meegenomen na de Mad Hatter Tea Party, maar ik vond het leuk om hem nog eens door te bladeren. Ook zat er een quote-kaart bij met een quote uit Cinder. De laatste goodie die ik uitpakte waren Crave The Mark-tattoos. Erg leuk!


Toen was het tijd om – eindelijk – het boek uit te pakken. Het boek was heel netjes ingepakt, waardoor het boek door het uitpakken ervan nóg meer als een cadeautje aanvoelde. Zo leuk gedaan!


Daar issie dan: Cinder en een bijbehorende boekenlegger. Ik wist natuurlijk al dat ik dit boek zou krijgen, maar ik vind het nog steeds leuk dat ik hem nu écht in mijn armen kan sluiten. Kom maar bij mama!


Hierbij de totale inhoud van de Celebrate Books Box van januari met het thema Once upon a time. Ik vond deze box zo geweldig! Alhoewel ik al wist welk boek erin zat, ben ik erg verrast door de goodies die erin zitten. Ik heb natuurlijk de volgende – Nederlandstalige – boekenbox van februari al besteld. Wil jij hem ook graag? Bestel deze dan hier.

Wat vind jij van de inhoud van deze box?

Liefs,

2 Comments on “Unboxing: Celebrate Books Box Januari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *