BAK lootjes: Thyrze’s pakketje

Image and video hosting by TinyPic
Je kunt er eigenlijk niet omheen: de Boeken Adventskalender van Emmy is in volle gang en de winacties vliegen je om de oren. (Hebben jullie bijvoorbeeld al meegedaan aan de winactie die wij mochten organiseren? Nee? Klik dan snel hier! Je kunt namelijk alleen vandaag nog meedoen!) Eerlijk is eerlijk, ik hou van winacties. Maar wat ik nog véél leuker vind, is het lootjes trekken dat er ook elk jaar weer bijhoort. Ik vind het zo gezellig! En wat is er nou leuker dan een ander blij maken met een mooi cadeautje?

Ik werd in ieder geval heel blij toen ik begin deze week mijn pakketje binnen kreeg. Aan de doos kon ik al zien dat mijn Secret Santa er haar (of misschien toch zijn?) best op had gedaan! De doos was namelijk versierd met allemaal schattige stickers en leuke washi tape! Toen ik het pakketje openmaakte kwam er allerlei versiering uit én maar liefst twee boeken!

Image and video hosting by TinyPic

Ik was helemaal verbaasd toen ik deze twee prachtige pakjes zag. Ik weet dat meerdere deelnemers gezegd hebben te wachten tot 25 december, maar wachten is nou eenmaal niet mijn sterke kant. Ik kon me net lang genoeg bedwingen om een foto te maken ;). Waar ik al helemaal vrolijk werd van de ingepakte cadeautjes, werd ik al helemaal blij van de inhoud! Secret Santa heeft mij twee prachtige boeken cadeau gedaan.

Image and video hosting by TinyPic

Lieve Secret Santa, ik weet niet wie je bent, maar DANKJEWEL! Ik ben er onwijs blij mee!

Doen jullie ook mee met het lootjes trekken van de BAK? En hebben jullie je cadeautje al ontvangen?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

5 Comments on “BAK lootjes: Thyrze’s pakketje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *