Boeken Adventskalender Giveaway: Paper Towns

BAK Banner

December. De dagen worden korter, de temperatuur daalt en Sinterklaas komt even langs om vervolgens plaats te maken voor lichtjes en kerstbomen. December betekent echter ook dat het weer tijd is voor de jaarlijkse Boeken Adventskalender van Emmy van Zon en Maan! Vandaag is voor ons bovendien extra leuk, want wij mogen een winactie verzorgen!

Van uitgeverij Lemniscaat mogen we een exemplaar van Paper Towns weggeven.

Paper Towns cover

Waar gaat Paper Towns over?

Margo was altijd al gek op mysteries. En bij alles wat daarna kwam, kon ik me nooit aan de gedachte onttrekken dat ze misschien wel zo van mysteries hield dat ze er zelf een werd. Q (Quentin) en Margo negen jaar oud zijn, vinden ze in het park een dode man. Die avond klimt Margo het slaapkamerraam en het hart van Q binnen. Maar hun levens gaan daarna verschillende kanten op. Negen jaar later klimt Margo opnieuw Q’s kamer binnen. Ze neemt hem mee op een nachtelijk avontuur om nooit te vergeten. De volgende dag is ze verdwenen. Margo blijkt aanwijzingen te hebben achtergelaten die alleen Q kan ontrafelen. Geïntrigeerd gaat hij op zoek naar de jonge vrouw op wie hij in stilte verliefd is, geholpen door zijn vrienden Ben en Radar, en Lacey, een vriendin van Margo. Maar wil Margo wel gevonden worden?

Wat je moet doen om kans te maken op dit leuke boek? Alleen maar antwoord geven op de volgende vraag:

Als jij Margot was, waar zou jij dan naartoe gaan en waarom?

Het gekste, leukste, meest originele en bijzonderste antwoord krijgt dit boek! Extra kans maken? Volg ons dan op Bloglovin’! De winactie loopt tot 19 december. Daarna zal er een winnaar getrokken worden.

Liefs,

Team Booknuts

Wij willen uitgeverij Lemniscaat bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

14 Comments on “Boeken Adventskalender Giveaway: Paper Towns”

 1. Ik zou nooit weggaan. Ik zou altijd in zijn buurt blijven zodat ik zou kunnen zien waar en hoe hij me zou zoeken. Hij zal overal kijken, maar nooit weten dat ik zijn schaduw zou zijn.

 2. Ik zou waarschijnlijk naar de bieb gaan het is er rustig je kan er nadenken, lezen en als je alle boeken uit hebt kan je altijd nog je eigen papertown bouwen met de boeken.

 3. Wat een leuke actie! Ik heb de film al gezien, ik moet het boek alleen nog lezen?
  Waar ik heen zou gaan? Als ik na moet denken ga ik altijd wandelen over de Veluwse heide. Dus dat zou ook de plek zijn waar ik heen zou gaan. Een heerlijke plek om uit te waaien en heerlijk rustig.

  Ik volg jullie op bloglovin (sandra9454)
  Ik vraag me af, hoe kan je extra kans maken door bloglovin te liken, als jullie toch het beste verhaal kiezen.

 4. Naar de kristalgrot bij Naica Mexico. Lekker warm, mooi weer, prachtige kristallen van enorme omvang. Lijkt me een waar avontuur om daar rond te kijken. Ik volg je ook op bloglovin

 5. Poeh, deze is moeilijk. Ik zou denk ik richting een Engels klooster vertrekken, daar de taal verder uit diepen en pure rust leren kennen. Zodat je dan nog meer kunt genieten van de heerlijke momenten voor jezelf, met bijvoorbeeld een goed boek.

 6. Ik zou naar Ushuaia, het einde van de wereld, gaan. Ware liefde volgt je zelfs tot het einde van de wereld, dus daar zou ik te vinden zijn

 7. Ik zou naar New York gaan en de drukte van deze geweldige stad opzoeken. Mooie (tweedehands) boekwinkels te over waar ik op zoek zou gaan naar de meest mysterieuze boeken, die ik elke dag onder het genot van een bagel cream-cheese en een lekkere caramel macchiato zou gaan lezen. Dan zou ik ook niet zo nodig gevonden hoeven te worden door Q. 😉

 8. Ik zou naar Finland gaan. Ik heb daar altijd al eens heen gewild.
  Het noorderlicht zien, de rendieren en de sneeuw.

 9. Ik zou naar een antiquariaat gaan, dit zijn naar mijn mening de beste plekken op Aarde. De heerlijke muffe geur, rustige ouderwetse muziek en natuurlijk heeel veel mooie (tweedehandse) boeken! Bij mij verdwijnt alle stress als sneeuw voor de zon zodra ik over de drempel stap, geweldig 🙂

 10. Ik zou naar een onbewoond eiland gaan, waar ik helemaal tot rust kan komen en kan nadenken. niet wetend of iemand mij komt zoeken, maar als ik dan eenmaal gevonden wordt dan is het door de gene, waarvan ik weet dat die alles voor mij zal doen om bij mij te zijn en wat is dan mooier dan samen op een onbewoond eiland verblijven.

  ik volg op bloglovin: marionthomas33-4317461

 11. Je zou mij kunnen vinden in Los Angeles.
  Waarom Los Angeles? Het is er gaaf 😀 Lekker weer, bruisende stad 😀
  En buiten dat… Het heeft The L.A. Institute. Vol shadowhunters die ik zou gaan zoeken. Want ik vind de boeken van Cassandra Clare net zo leuk als die van John Green. De perfecte combi dus. Gezocht worden door de jongen die van je houdt, a la John Green, in de stad met de shadowhunters uit The Dark Artifices. Wat wil je nog meer?
  I say… That’s the perfect life 😀

 12. Mij kennende zou ik een super ambitieus plan hebben, zoals een wereldreis maken en zo, en dan terwijl ik onderweg ben val ik ergens van de trap en dan gaat die Quentin me daar sowieso vinden. Want ja, zo veel pech heb ik ook wel weer. Dus, ik zou mijn best doen om ergens te komen, maar het zou me waarschijnlijk niet eens lukken, omdat ik dingen altijd overdenk en dan ga ik stressen en dan val ik dus van trappen af en zo xD

 13. EGYPTE zonder twijfel! Dat komt waarschijnlijk doordat ik gewoon een enorme fan van farao’s, tombes en tempels ben, maar dan nog: als je jezelf inwikkelt in linnen of voor mijn part wc-papier, in een sarcofaag gaat liggen onder een dodenmasker, ben je toch compleet onvindbaar?!

 14. Ik zou naar de Highlands (Schotland) gaan het lijkt mij een prachtige omgeving, voor een groot deel nog ongerept en het straalt een rust uit en de mysteries van vervlogen tijden. Misschien heb ik wel het geluk (of ongeluk?) om met een van de oude magische stenencirkels door de tijd te reizen. Knap als je me dan nog weet te vinden ;-). En volg jullie natuurlijk al lang op Bloglovin’ (onder TurtleBookwurm).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *