geketendAuteur: Emma Chase
Pagina’s: 270
Genre: New Adult
Publicatie: Karakter Uitgevers, september 2015
Rating:
4 Eikels
In dit vierde en laatste deel van deze serie van New York Times-bestsellerauteur Emma Chase kunnen Drew en Kate niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. Als ze de festiviteiten in aanloop naar de bruiloft heelhuids kunnen doorkomen tenminste.

Ik heb noot van mijn leven gedacht dat ik ooit zou trouwen. Maar Kate heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen, ze heeft me doen veranderen. Ik denk dat we het erover eens zijn dat ik daarvoor al een geweldige vent was, maar nu ben ik het helemaal. Dat gezegd hebbende, er waren een aantal onverwachte gebeurtenissen in Las Vegas afgelopen weekend die voor problemen hadden kunnen zorgen. Het was in wezen… mijn laatste test. (Beschrijving achterflap)

goodreads button

Dit het vervolg op Getemd, waarvan je al eerder een review had kunnen vinden op Booknuts. Ik wist dus wel wat ik kon verwachten qua schrijfstijl. Deze boeken zij zo geschreven dat het lijkt alsof de ik-persoon uit het boek daadwerkelijk tegen je praat. Alsof diegene, Drew in dit geval, je het verhaal vertelt. In het proloog verklapt Drew al dat het verhaal goed zal aflopen, maar toch ben je benieuwd naar de weg van die goede afloop.

Ik heb de eerste twee delen van deze serie niet gelezen, en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik daardoor iets miste. Ik stapte in bij het derde deel, en dat was zeer goed te volgen zonder de voorgaande delen te lezen. Je weet niet helemaal hoe de personages zijn en waarom ze zo zijn geworden, maar dat wordt je gaandeweg het boek wel duidelijk. Dit boek volgt de personages uit de eerste twee delen. Ik heb dus nog niet vanuit het perspectief gelezen, maar het werd me snel duidelijk dat Drew een typisch gevalletje is van player-leeft-roekeloos-maar-dan-vindt-hij-de-ware-en-verandert-zijn-hele-wereld. Zijn ware is Kate, en ze gaan trouwen. Maar voorafgaand aan de bruiloft vindt het vrijgezellenfeest plaats, en ze gaan naar Las Vegas.

Persoonlijk had ik natuurlijk verwacht dat het hier helemaal fout zou gaan. Maar dan herinnerde ik me dat Drew me vertelde dat dit verhaal een gelukkig einde kent. Daar was ik dus ook maar vanuit gegaan. Het boek zelf is niet super spannend, maar toch wil je verder lezen. Je wil lezen of Drew (of Kate!) toch niet de mist in gaat tijdens het vrijgezellenfeest.

In het boek wordt gebruik gemaakt van best taalgebruik en de seksscènes (waarvan er best wel heel erg veel in staan) worden tot in detail beschreven. Je moet hier dus wel tegen kunnen en van houden. Persoonlijk vind ik het niet erg om af en toe een New Adult-boek te lezen, dus zelf vond ik het niet erg. Maar ik kan me erg goed voorstellen dat sommigen er liever niet over lezen! Houd hier dus wel rekening mee voordat je aan dit boek begint.

In het boek geeft Drew je ook een aantal van zijn wijze lessen over vrouwen, mannen en relaties mee. Ik vond dit eigenlijk best leuk. Bij sommige dingen heb ik nooit bij stilgestaan, daar toen ik het las dacht ik van: ohja! Drew heeft echt bewezen dat hij een succesvolle en intelligente man was. Het is niet mijn droomman (daarvoor is hij me iets té charmant), maar ik weet zeker dat veel vrouwen bij hem weg zullen kwijlen.

Alhoewel ik dus alleen de laatste twee delen van deze vierdelige serie heb gelezen, heeft deze serie mij aangenaam verrast. Ik had nooit gedacht dat ik deze boeken zo leuk zou vinden en dat ze me zo zouden raken.

Ben jij al aan deze boekenreeks begonnen?

Liefs,

Bij deze willen we Karakter Uitgevers bedanken voor het versturen van een recensie-exemplaar. 

[bol_product_links block_id=”bol_563915226e8a6_selected-products” products=”9200000046267401,9200000050032284″ name=”Getekend” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post