Review: Geketend (Tangled #4)

geketendAuteur: Emma Chase
Pagina’s: 270
Genre: New Adult
Publicatie: Karakter Uitgevers, september 2015
Rating:
4 Eikels
In dit vierde en laatste deel van deze serie van New York Times-bestsellerauteur Emma Chase kunnen Drew en Kate niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. Als ze de festiviteiten in aanloop naar de bruiloft heelhuids kunnen doorkomen tenminste.

Ik heb noot van mijn leven gedacht dat ik ooit zou trouwen. Maar Kate heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen, ze heeft me doen veranderen. Ik denk dat we het erover eens zijn dat ik daarvoor al een geweldige vent was, maar nu ben ik het helemaal. Dat gezegd hebbende, er waren een aantal onverwachte gebeurtenissen in Las Vegas afgelopen weekend die voor problemen hadden kunnen zorgen. Het was in wezen… mijn laatste test. (Beschrijving achterflap)

goodreads button

Dit het vervolg op Getemd, waarvan je al eerder een review had kunnen vinden op Booknuts. Ik wist dus wel wat ik kon verwachten qua schrijfstijl. Deze boeken zij zo geschreven dat het lijkt alsof de ik-persoon uit het boek daadwerkelijk tegen je praat. Alsof diegene, Drew in dit geval, je het verhaal vertelt. In het proloog verklapt Drew al dat het verhaal goed zal aflopen, maar toch ben je benieuwd naar de weg van die goede afloop.

Ik heb de eerste twee delen van deze serie niet gelezen, en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik daardoor iets miste. Ik stapte in bij het derde deel, en dat was zeer goed te volgen zonder de voorgaande delen te lezen. Je weet niet helemaal hoe de personages zijn en waarom ze zo zijn geworden, maar dat wordt je gaandeweg het boek wel duidelijk. Dit boek volgt de personages uit de eerste twee delen. Ik heb dus nog niet vanuit het perspectief gelezen, maar het werd me snel duidelijk dat Drew een typisch gevalletje is van player-leeft-roekeloos-maar-dan-vindt-hij-de-ware-en-verandert-zijn-hele-wereld. Zijn ware is Kate, en ze gaan trouwen. Maar voorafgaand aan de bruiloft vindt het vrijgezellenfeest plaats, en ze gaan naar Las Vegas.

Persoonlijk had ik natuurlijk verwacht dat het hier helemaal fout zou gaan. Maar dan herinnerde ik me dat Drew me vertelde dat dit verhaal een gelukkig einde kent. Daar was ik dus ook maar vanuit gegaan. Het boek zelf is niet super spannend, maar toch wil je verder lezen. Je wil lezen of Drew (of Kate!) toch niet de mist in gaat tijdens het vrijgezellenfeest.

In het boek wordt gebruik gemaakt van best taalgebruik en de seksscènes (waarvan er best wel heel erg veel in staan) worden tot in detail beschreven. Je moet hier dus wel tegen kunnen en van houden. Persoonlijk vind ik het niet erg om af en toe een New Adult-boek te lezen, dus zelf vond ik het niet erg. Maar ik kan me erg goed voorstellen dat sommigen er liever niet over lezen! Houd hier dus wel rekening mee voordat je aan dit boek begint.

In het boek geeft Drew je ook een aantal van zijn wijze lessen over vrouwen, mannen en relaties mee. Ik vond dit eigenlijk best leuk. Bij sommige dingen heb ik nooit bij stilgestaan, daar toen ik het las dacht ik van: ohja! Drew heeft echt bewezen dat hij een succesvolle en intelligente man was. Het is niet mijn droomman (daarvoor is hij me iets té charmant), maar ik weet zeker dat veel vrouwen bij hem weg zullen kwijlen.

Alhoewel ik dus alleen de laatste twee delen van deze vierdelige serie heb gelezen, heeft deze serie mij aangenaam verrast. Ik had nooit gedacht dat ik deze boeken zo leuk zou vinden en dat ze me zo zouden raken.

Ben jij al aan deze boekenreeks begonnen?

Liefs,

Bij deze willen we Karakter Uitgevers bedanken voor het versturen van een recensie-exemplaar. 

[bol_product_links block_id=”bol_563915226e8a6_selected-products” products=”9200000046267401,9200000050032284″ name=”Getekend” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *