Review: Getemd (Tangled #3)

Getemd coverAuteur: Emma Chase
Pagina’s: 233
Genre: New Adult
Publicatie: Karakter Uitgevers, juli 2015
Rating:
4 Eikels
In dit derde en onvergetelijke boek van New York Times-bestsellerauteur Emma Chase wil Matthew Fisher, de beste vriend van Drew Evans uit Gebonden en Gewillig, settelen. Daarvoor zal hij eerst de wantrouwende en uitermate levenslustige Dee Dee Warren moeten overtuigen.

Je kent het verhaal vast: meisje ontmoet womanizer, ze worden verliefd op elkaar, womanizer verandert zijn levensstijl. Het is een goed verhaal, maar niet het onze. Dat van ons is een stuk kleurrijker. Toen ik Dee ontmoette, wist ik meteen dat ze heel bijzonder was. Toen ze mij ontmoette, dacht ze dat ik alles behalve bijzonder was – ik was hetzelfde als iedere andere vent die haar belazerd en gedumpt had. Het duurde even voor ik haar van het tegenovergestelde overtuigd had, maar het blijkt dat ik erg overtuigend kan zijn als er seks in het spel is. (Beschrijving achterflap)

goodreads button

Voordat ik aan dit boek begon, had ik er nog helemaal geen verwachtingen bij. De cover ziet er ‘spannend’ uit, dus ik kreeg al het gevoel dat het een New Adult boek was. En dat bleek ook zo te zijn. Dit is het derde deel in de serie, en om eerlijk te zijn heb ik de eerste twee delen nog niet gelezen. Toch bleek dat ik prima bij het eerste deel kon instromen. Het is een verhaal op zich, dat Matthew en Dee volgt.

Het verhaal wordt door Matthew verteld. Ik vond dit fijn, want zo kreeg ik het gevoel dat het verhaal als het ware aan me werd verteld. Matthew vertelt bij de intro gelijk over Dee, en dat ze zijn leven heeft veranderd. Hij vertelt je ook de benodigde informatie die je moet weten als je de voorgaande delen nog niet gelezen hebt. Nogmaals, je kunt dus prima instromen in deze serie bij dit deel! Na de intro ga je vier weken terug in de tijd, en kom je te weten hoe Matthew en Dee elkaar hebben ontmoet en waarom Dee zijn leven zo heeft veranderd.

Matthew weet vanaf moment één dat Dee de vrouw van zijn dromen is. Echter blijkt Dee een erg moeilijke vrouw te zijn, die zich niet durft te settelen. Matthew wil alles voor haar betekenen, maar Dee weet niet of ze dit toe durft te laten. Ik vind Matthew en Dee op zich een doodnormaal stel, alleen stelde Dee me soms teleur. Ik snap zeker dat ze, door mannen uit haar verleden, de mannen die ze tegenkomt niet meer vertrouwd. Ze is vaak teleurgesteld, en dit vond ik erg sneu voor haar. Ik vond vooral het feit dat ze het toch steeds wilde proberen erg fijn om te lezen.

Het boek leest erg prettig en snel weg. Er wordt gebruik gemaakt van een best wel groot lettertype, waardoor de bladzijdes voorbij vliegen. Je hebt al een idee van hoe het boek zal eindigen, maar zoals de achterflap al zegt: ‘Het is misschien wel duidelijk welke kant dit verhaal op gaat. Maar het interessante ervan is niet hoe het eindigt, maar juist hoe we daar gekomen zijn.´ De reis er naartoe is dus erg mooi om te lezen. In het boek worden er mooie, inspirerende quotes gebruikt. Het is dus wel een New Adult-boek, en dat betekent dat er veel seks in voorkomt. Deze seksscènes zijn zeer gedetailleerd beschreven, dus als je hier niet van houdt raad ik je dit boek af.

Ik vond dit boek dus leuker dan verwacht. Echter heb ik niet echt de drang om de eerste twee delen ook te gaan lezen, maar we zullen zien!

Welk boek dat jij nog niet kende viel goed bij je in de smaak?

Liefs,

Bij deze willen we Karakter Uitgevers bedanken voor het versturen van een recensie-exemplaar. 

[bol_product_links block_id=”bol_55e6bec4a5b78_selected-products” products=”9200000040188511,9200000046917803″ name=”Getemd” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *