Bookhaul: November

Book Haul November
En toen was november alweer voorbij. Terwijl we alweer bezig zijn met de laatste maand van het jaar, blikken wij nog even terug op de boeken die we in november verzameld hebben!

Linde
Linde haul november
Deze maand heb ik niet veel boekjes gescoord! Ik ben wel jarig geweest dus ik heb een mooi bedrag aan boekenbonnen die ik volgende maand kan uitgeven. Voor mijn verjaardag heb ik volume 3 van de graphic novel Saga van Brian K. Vaughan gekregen en van uitgeverij LS Amsterdam de échte gedrukte editie van Vervloekt van Josephine Angelini. Mijn vriendin en mede-blogger Lindsey wilde deze maand van een aantal boeken af en van haar heb ik De Eindeloze Nacht, deel 2 van de Under The Never Sky serie van Veronica Rossi gekregen!

Thyrze
Image and video hosting by TinyPic
Nieuwe boekjes! Ik moet zeggen, ik ben trots op mezelf. Ik heb deze maand bijna even veel boeken erbij gekregen en gekocht als dat ik boeken gelezen heb. Hopelijk lees ik er volgende maand meer dan ik binnen krijg, maar met kerst voor de deur… Ik weet het niet. Anyways, deze maand kreeg ik allereerst De Remedie van Suzanne Young. Dankjewel! Vervolgens kreeg ik van Madelon (The Book Diaries) De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine van Ransom Riggs en Overlevers van Chris Weitz. Six of Crows van Leigh Bardugo kocht ik tijdens Magic & Mayhem en liet ik meteen signeren. Vervolgens kreeg ik Grijze Magie van Jaye Wells en mocht ik drie boeken recenseren voor Chicklit, namelijk De Luchtsleutel van James Frey, Faye en Sean, a love story van Marina Folkers en Harde Liefde van Meredith Wild. Ik kreeg Stuk van Jou van Sophie Jackson omdat ik een quote had aangeleverd (wie heeft ‘m al gespot?). Ook kwam Een Wilde Gok van Abbi Glines nog binnen en kocht ik Cruel Beauty en Crimson Bound van Rosamund Hodge. Tot slot kreeg ik nog De Sleutel – het begin van Mats Strandberg en Sara B. Elfgren.

Daphne
Image and video hosting by TinyPic
Ik ben deze maand acht boeken rijker geworden! Geestesoog bestelde ik op Bol.com, omdat ik er ZO nieuwsgierig naar was! Extase, Losgelaten, De IJzeren Prinses en After #4: Voor Altijd heb ik deze maand mogen recenseren voor Chicklit. Ik ben vooral erg te spreken over De IJzeren Prinses en After #4! Ook kocht ik Harry Potter en de Steen der Wijzen en Harry Potter en de Geheime Kamer, in de hardcover versie. Ik heb nu – eindelijk – de hele serie compleet in hardcover in mijn boekenkast staan (yeeeey)! Girl Online: On Tour heb ik als recensie-exemplaar opgestuurd gekregen, en van dat boek vinden jullie binnenkort een review op Booknuts!

Melisa
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Ik heb deze maand weer flink wat boekjes erbij gekregen en gekocht, onder andere Lieve Mama & Dear Friend van Elma van Vliet, Wreck This Journal van Keri Smith, Endgame: De Luchtsleutel van James Frey, All-Day Breakfast van Denise Kortlever, The New Easy van Donna Hay en Six of Crows. List en Leugens van Leigh Bardugo heb ik gekregen tijdens het bloggersinterview. De Ijzerlegendes van Julie Kagawa kreeg ik tijdens de hightea in Amsterdam. The Cage van Megan Shepherd en Oog om Oog van Buddy Tegenbosch heb ik gewonnen tijdens de toetjes party voor de première van Mockingjay in Eindhoven. De Jonge Samoerai: De weg van de Krijger & De Jonge Samoerai: De ring van de Hemel van Chris Bradford kreeg ik voor en tijdens mijn interview met hem. Vrienden hadden Moesasji: Het volmaakte licht en De steen en de sabel van Josjikawa thuis nog liggen en hebben die aan mij gegeven. Super lief! Ik wil graag Unieboek, Blossom Books en Harper Collins bedanken voor deze prachtige boekjes!

3 Comments on “Bookhaul: November”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *