Magic & Mayhem Release Party

Image and video hosting by TinyPic
Op zaterdag 31 oktober was het eindelijk zo ver: de Magic & Mayhem Release Party met niemand minder dan Leigh Bardugo! Melisa en ik hadden samen met Emmy, Esmee, Rosa, Joanne en Katja afgesproken om van te voren samen te gaan eten in Rotterdam. Dit werd uiteindelijk Little Italy. Ik was er zelf nog nooit geweest. Toen we bij het restaurant aankwamen, moesten we echter wel even slikken. De rij stond namelijk buiten al… En aangezien we ongeveer een uur hadden, vreesden we dat het er niet in zou zitten. Gelukkig konden we al snel zo langs de rij naar binnen omdat er een grote tafel vrijgekomen was. Vervolgens hadden we super snel onze borden voor onze neus en het eten was hartstikke lekker (en véél).

Nadat we ons eten op hadden waren we zelfs alsnog te vroeg voor het openen van de deuren. Toen we aankwamen bij Donner stonden er al behoorlijk wat meiden en jongens (maar vooral meiden) te wachten. Iets later dan gepland gingen dan eindelijk de deuren open. Bij binnenkomst kregen we meteen een goodiebag met daarin een lootje voor de loterij en een kaartje met daarop je groepsnummer. Er waren namelijk maar liefst 180 (!) mensen aanwezig en die wilden natuurlijk allemaal een handtekening en even op de foto. Vandaar dat we opgedeeld waren in twee groepen om de drukte iets te dempen (dat lukte in de praktijk helaas niet echt).

Image and video hosting by TinyPic

Voordat het begon kocht ik snel Six of Crows alvast: zowel Melisa als ik zijn nu de trotse eigenaars van een prachtige hardcover met zwarte op-snee (dat wil zeggen dat de zijkant van de pagina’s zwart is). Al snel begon het hoofdprogramma: een interview met Leigh Bardugo. Leigh is echt een geweldige vrouw! Ze is ontzettend grappig en vrolijk en heeft heerlijke zelfspot. De zaal lag regelmatig in een deuk om haar uitspraken. Na het interview volgde de loterij – waarbij we niks wonnen – en de Grisha Games. Van te voren waren twee meiden uitgekozen die met Leigh de quiz mochten spelen.

242bt09

Na dit gezamenlijke gedeelte kwamen er een prachtige taart en heerlijke cupcakes aanrijden. Leigh mocht de taart aansnijden, waarna iedereen een stukje taart, of een cakeje natuurlijk, kon pakken. Ook was er ontzettend veel drinken geregeld. De eerste groep mocht in de rij voor het signeren en de tweede groep kon deelnemen aan de andere activiteiten. Zo werden er polaroidfoto’s gemaakt, kon je nog boeken kopen (maar dat hadden wij al gedaan), was er een gastenboek waar je in kon schrijven en het leukste: de break out game.

IMG-20151031-WA0006
Emmy’s tekening in het gastenboek

Voor de break-out game konden we ons opgeven met teams van maximaal zes personen. Ieder team werd vervolgens na elkaar meegenomen naar de kelder, waar een enorme ruimte was vol met van die ouderwetse kluisjes. De deur van de kluis ging op slot en het doel was (duh) om dit slot weer open te krijgen binnen vijf minuten. We kregen een kaartje met daarop een multiple-choice vraag, met achter ieder antwoord een nummer dat overeenkwam met een kluisnummer. Het goede antwoord leidde je naar een kluisje met een nieuwe vraag, etc. In totaal waren er negen vragen. Ze waren ontzettend gedetailleerd en daardoor heel moeilijk. Ons team ging als een speer, maar helaas is het ons niet gelukt om alle vragen te beantwoorden. Niemand trouwens, want uiteindelijk bleken wij de beste verliezers en daarmee de winnaars van het spel te zijn. Het was ontzettend leuk om te doen, wat een adrenaline kick!

Bij terugkomst was de rij voor het signeren nog niet kleiner geworden – sterker nog, hij werd alleen maar groter. Dus besloten we lekker te wachten tot het wat rustiger was, kletsten we ondertussen wat, maakten we foto’s en liepen we door de winkel heen. Uiteindelijk waren wij een van de laatsten die nog een handtekening kregen. Super leuk, want daardoor hadden we lekker de tijd. Had ik al gezegd dat Leigh een ontzettend leuk mens is? Ze nam voor iedereen de aandacht en was ontzettend lief.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Na eindelijk onze handtekening gescoord te hebben was het al bijna 23:00 ‘s avonds. Ik had een van de laatste treinen richting huis – en dan moest mijn moeder me nog het laatste stuk komen halen – en kwam uiteindelijk rond kwart voor 1 doodmoe maar happy thuis. Het was een enorm geslaagde avond!

Liefs,

Thyrze en Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post