Book haul: Oktober

bookhaul-oktober
De oktobermaand hebben we weer achter de rug, en we laten jullie graag zien welke boeken we in die maand rijker zijn geworden!

Thyrze

Oktober is de maand waarin ik jarig ben, dus heb ik er weer heel wat mooie nieuwe boeken bij. Zo kreeg ik Elke dag maandag van Jessica Brody. Het balseizoen van Jonah Lisa Dyer en Stephen Dyer en Aangeschoten van M.G. Reyes ontving ik als recensie exemplaar. Ook kreeg ik Het zwarte hart van Stephanie Garber en Half Licht  van Sally Green. Van uitgeverij Van Goor ontving ik Rebel van Amy Tintera. Sterrenstof van Krystal Sutherland zat in de Celebrate Books Box en The Diabolic van S.J. Kincaid kocht ik met een boekenbon. De geïllustreerde versie van Harry Potter & The Chamber of Secrets was een cadeautje. Zelf kocht ik Black City, Phoenix en Wings van Elizabeth Richards. Van Melisa kreeg ik een gesigneerde Empire of Storms. Ook nam zij uit Engeland Three Dark Crowns van Kendare Blake voor me mee. Een goede maand!

Daphne

Deze maand ben ik tien hele mooie boeken rijker geworden. Het Balseizoen mocht ik recenseren voor Booknuts.nl, waarvan je hier de recensie vindt. PS Ik hou nog steeds van jeJacht op het antiserumMijn nacht ontbloot en Siren mag ik recenseren voor Chicklit.nl. Siren heb ik al uit, en ik vond hem echt heel erg tof! Did I mention I need youAan alle jongens van wie ik hieldDe viruscode en Tienduizend hemels boven jou kocht ik deze maand met de boekenbonnen die ik nog over had van mijn verjaardag. Vooral naar DIMINY ben ik erg benieuwd. Tot slot ontving ik Sterrenstof in de Celebrate Books Box. Ik ben erg blij met de boeken!

Melisa

Mijn buit is vrij smal deze maand. Ik ben erg blij met de supermarkten hier want alle boeken zij daar zo goedkoop, daarom kon ik Harry Potter and the Chamber of Secrets en Jamie Oliver’s Christmas Cookbook niet laten liggen. Siren van Kiera Cass heb ik mogen ontvangen van Van Goor en ookal heb ik de inhoud van de Celebrate Books box nog niet gezien weet ik dat Sterrenstof thuis op me ligt te wachten. En ja dat is een Hogwarts trein ticket die op het boek ligt. 😉

Welke boeken hebben jullie deze maand mogen toevoegen aan jullie boekenkast?

Liefs,

Booknuts team

3 Comments on “Book haul: Oktober”

  1. Mooie aanwinsten alweer. Ik denk dat ik nog heel wat bookhaul-posts moet gaan bekijken zodat ik mijn kerstlijstjeS kan aanvoelen. Nu ik dit jaar drie lijstjes moet maken (vriendin, Secret Santa én de BAK) heb ik echt het idee dat ik verschrikkelijk hebberig lijk maar gek genoeg kan ik momenteel geen titels bedenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *