Book Haul: Juni

Image and video hosting by TinyPic

Het is alweer juni! De eerste hittegolf is een feit en eindelijk begint dan de zomervakantie weer. Ook deze maand hebben wij weer het een en ander aan boeken verzameld!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ik heb het deze maand vrij bescheiden gehouden. Door de enorme drukte op de universiteit van de afgelopen maand heb ik namelijk nauwelijks tijd gehad om te lezen en ben er dus ook niet echt aan toe gekomen om te kijken voor nieuwe boeken. Echter had ik nog een boekenbon liggen van mijn verjaardag, dus die heb ik ingewisseld voor dit pareltje: Unravel me van Tahereh Mafi.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Nieuwe boeken! Wat kan ik daar toch ontzettend blij van worden zeg! Ook deze maand heeft me weer heel wat pareltjes opgeleverd. We beginnen voor de verandering eens onderaan de stapel. Ik kreeg Ja, Ik Wil Niet van Eliza Kennedy namelijk op de bloggersborrel (lees hier mijn verslag) aan het begin van deze maand. Vervolgens kreeg ik een pakketje binnen dat ik in mei al besteld had met daarin Cinder van Marissa Meyer (eindelijk staan ze nu alle drie in m’n kast, ik kan niet wachten op Winter) en Frostfire van Amanda Hocking. Op het boekenfestijn in Apeldoorn kocht ik vier boeken, waarvan ik er nog maar eentje niet gelezen had. City of Bones, City of Ashes en Clockwork Princess van Cassandra Clare kocht ik om mijn series aan te vullen. Dreamless van Josephine Angelini heb ik nog niet gelezen. Daarna kreeg ik De Behandeling van Samantha Young en It-girl van Katy Birchall, won ik Half Wild van Sally Green en mocht ik meedoen met de Hebban Leesclub met Verhaal van een Moeder van Amanda Prowse. Tot slot kreeg ik nog een bestelling van Bookdepository binnen met daarin Sweet Reckoning van Wendy Higgins.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand was mijn verjaardag, dus ik heb er ook weer leuke boeken bij gekregen. Ook ga ik naar ComicCon & YALC in Londen met een groep boekenbloggers dus daar moesten natuurlijk ook wat boeken voor gekocht worden! Jullie zullen dan ook wat posts voorbij zien komen over de YALC. Anna and the French Kiss & Isla and the Happily Ever After van Stephanie Perkins heb ik gekregen voor mijn verjaardag. Ook The Wide Awake Princess van E. D. Baker en Deadly Cool van Gemma Halliday heb ik gekregen voor mijn verjaardag van mijn beste vriendin! ReadingMissFroggy on Youtube! Eerder deze maand heb ik ook Heist Society van Ally Carter van haar gekregen, gewoon zomaar! Love her 🙂 The Bane Chronicals van o.a. Cassandra Clare en Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison heb ik gekocht voor de YALC. Lobsters wel in het Nederlands, want deze prachtige cover van onze lieve Emmy (ZonenMaan) kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik heb nog veel meer gekocht maar die zijn helaas nog niet binnen. En last but not least, Empower van Jessica Shirvington. Ik houd van deze boeken! Helaas heeft bol de verkeerde gestuurd, dus ik moet nog even wachten met lezen. Mooie haul vind ik zo 😉

 

2 Comments on “Book Haul: Juni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *