Book Haul: Februari

boek
Het is alweer 1 maart en dat betekent dat de lente in zicht is (de meteorologische lente is zelfs vandaag al begonnen) en het hopelijk snel weer wat lekkerder weer wordt. Maart betekent echter ook dat februari alweer voorbij is en wij dus weer het een en ander aan boeken bijeengesprokkeld hebben! Kijk je mee?

Image and video hosting by TinyPic
Book Haul Monica
Door de drukte op school heb ik in Februari nauwelijks tijd gehad om te lezen. Ik heb zelf ook geen boeken gekocht deze maand. Binnenkort ben ik jarig en daarom heb ik gisteren met mijn familie al mijn verjaardag gevierd. Ik heb toen The 100 van Kass Morgan cadeau gekregen! Ik ben al maandenlang obsessed met de tv serie die op dit boek gebaseerd is en wilde ook heel graag de boeken lezen, dus ik ben hier enorm blij mee!


Image and video hosting by TinyPic
Mijn plan was om het deze maand rustiger aan te doen en dat lukte aardig – tot het einde van de maand. Allereerst moest en zal ik na het einde van De Laatste OlympiΓ«r beginnen aan Rick Riordan’s nieuwe serie: De Helden van Olympus. Dus kocht ik De Verloren Held. Ik kan alvast verklappen: dit boek smaakt absoluut naar meer! Ook kwam mijn bookdepository bestelling binnen met City of Heavenly Fire (eindelijk!) en The DUFF. Ik heb van beide boeken genoten! Vervolgens heb ik op de Val en Verlossing release party – hoe kan het ook anders –Β Val en Verlossing gescoord (thanks Rosa!). Ik ben zo benieuwd naar het einde! Vier boeken in een maand, best netjes van mezelf! Maar toen ging het dus enigszins mis. Allereerst mag ik de volgende drie boeken recenseren voor Chicklit.nl: De Laatste Liefdesbrief, Weerwater en Het Boek van Tess. De laatste heb ik al uit en was echt ge-wel-dig! En net voor het einde van de maand had ik een moment van zwakte en schafte ik nog snel De Bestemming van Violet en Luke en De Zoon van Neptunus aan. Ik ben benieuwd!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand is mijn order van Bookdepository binnengekomen en die was erg groot πŸ˜€ In april ga ik naar Parijs en daar is de Teen Author Smash! Daar komen rond de 25 Amerikaanse auteurs naar de American Library, vandaar dat mijn besteld lijst ook zo groot was. Aller eerst Timeless en Timekeeper van Alexanrda Monir. Deze heb ik al gelezen en ze zijn geweldig! Ook de covers zijn prachtig! Reboot en Rebel van Amy Tintera. Ook net gelezen en gaat ook op de stapel van awesome πŸ˜€ Ik ben nu net begonnen met Forgive My Fins, ook in de Fins serie: Fins Are Forever en Just For Fins van Tera Lynn Childs. Volgende serie die ik heb besteld is Everneath, Everbound en Evertrue van Brodi Ashton. Deze serie wil ik al heel lang, ik vind de covers heel intrigerend. Laatste serie is Unremembered, Unforgotten en Unchanged van Jessica Brody. Dan hebben we nog wat enkele boeken, Some Act of Vision van Lori Ann Stephens, Breathe van Sarah Crossan (deze is trouwens 3,62 op het moment bij Bookdepository, niet voor lang denk ik meer) The memory of After van Lenore Appelhans en After the End van Amy Plum (Auteur van Die for me vind hier de review ) Last but not least heb ik deze maand ook nog dingen gewonnen. De Duitse versie van Robijnrood van BlossomBooks, Bedankt! en een Arc van Cut Me Free van J.R. Johansson, thank you Jenn! (Zij zal er ook bij zijn in Parijs :D) Ook heb ik nog een verrassingspakket gewonnen van BlossomBooks op instagram met de hashtag #Grishalove samen met Emmy (ZonenMaan)! Wat een maand 19 boeken erbij en nog een verrassing πŸ˜€

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand heb ik ook wat rustiger aangedaan. Net zoals Monica had ik niet veel tijd om te lezen in verband met school. Maar deze twee boeken MOEST ik gewoon hebben! Ik zat, net als velen, lang op Val & Verlossing te wachten, net zoals deel 3 van De Labyrintrenner: De Doodskuur. Ik heb De Doodskuur al uit, en ik vond het een supergaaf boek! Ik en nog bezig in Val & Verlossing en tot nu toe geniet ik er heel erg van!

6 Comments on “Book Haul: Februari”

 1. Ik ben echt benieuwd wat we precies winnen, Melisa! πŸ˜€ En ik ben jaloers op je toekomstige Parijs uitje.. Ha. Zo, dat is er uit! πŸ˜›

  Breathe en Everneath heb ik ook en die vond ik erg tof.

  1. Haha Emmy πŸ™‚ Ik heb er ook super veel zin in! Zal genoeg foto’s maken πŸ˜‰

   Ik ben ook benieuwd! Ik denk dat we maandag krijgen met de post? BB is meestal wel snel. Moet je even vertellen wat het is want ik zie het pas donderdag als ik naar huis ga πŸ˜‰
   ~Melisa

 2. Wauw! wat een aanwinsten, het wordt echt tijd dat ik nog eens bij The Book Depository rondsnuffel. Alhoewel, eigenlijk moet ik eerst nog wat eigen boeken lezen. Sper leuk dat jullie header met de seizoenen mee veranderd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *