Book Haul: Februari

boek
Het is alweer 1 maart en dat betekent dat de lente in zicht is (de meteorologische lente is zelfs vandaag al begonnen) en het hopelijk snel weer wat lekkerder weer wordt. Maart betekent echter ook dat februari alweer voorbij is en wij dus weer het een en ander aan boeken bijeengesprokkeld hebben! Kijk je mee?

Image and video hosting by TinyPic
Book Haul Monica
Door de drukte op school heb ik in Februari nauwelijks tijd gehad om te lezen. Ik heb zelf ook geen boeken gekocht deze maand. Binnenkort ben ik jarig en daarom heb ik gisteren met mijn familie al mijn verjaardag gevierd. Ik heb toen The 100 van Kass Morgan cadeau gekregen! Ik ben al maandenlang obsessed met de tv serie die op dit boek gebaseerd is en wilde ook heel graag de boeken lezen, dus ik ben hier enorm blij mee!


Image and video hosting by TinyPic
Mijn plan was om het deze maand rustiger aan te doen en dat lukte aardig – tot het einde van de maand. Allereerst moest en zal ik na het einde van De Laatste Olympiër beginnen aan Rick Riordan’s nieuwe serie: De Helden van Olympus. Dus kocht ik De Verloren Held. Ik kan alvast verklappen: dit boek smaakt absoluut naar meer! Ook kwam mijn bookdepository bestelling binnen met City of Heavenly Fire (eindelijk!) en The DUFF. Ik heb van beide boeken genoten! Vervolgens heb ik op de Val en Verlossing release party – hoe kan het ook anders – Val en Verlossing gescoord (thanks Rosa!). Ik ben zo benieuwd naar het einde! Vier boeken in een maand, best netjes van mezelf! Maar toen ging het dus enigszins mis. Allereerst mag ik de volgende drie boeken recenseren voor Chicklit.nl: De Laatste Liefdesbrief, Weerwater en Het Boek van Tess. De laatste heb ik al uit en was echt ge-wel-dig! En net voor het einde van de maand had ik een moment van zwakte en schafte ik nog snel De Bestemming van Violet en Luke en De Zoon van Neptunus aan. Ik ben benieuwd!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand is mijn order van Bookdepository binnengekomen en die was erg groot 😀 In april ga ik naar Parijs en daar is de Teen Author Smash! Daar komen rond de 25 Amerikaanse auteurs naar de American Library, vandaar dat mijn besteld lijst ook zo groot was. Aller eerst Timeless en Timekeeper van Alexanrda Monir. Deze heb ik al gelezen en ze zijn geweldig! Ook de covers zijn prachtig! Reboot en Rebel van Amy Tintera. Ook net gelezen en gaat ook op de stapel van awesome 😀 Ik ben nu net begonnen met Forgive My Fins, ook in de Fins serie: Fins Are Forever en Just For Fins van Tera Lynn Childs. Volgende serie die ik heb besteld is Everneath, Everbound en Evertrue van Brodi Ashton. Deze serie wil ik al heel lang, ik vind de covers heel intrigerend. Laatste serie is Unremembered, Unforgotten en Unchanged van Jessica Brody. Dan hebben we nog wat enkele boeken, Some Act of Vision van Lori Ann Stephens, Breathe van Sarah Crossan (deze is trouwens 3,62 op het moment bij Bookdepository, niet voor lang denk ik meer) The memory of After van Lenore Appelhans en After the End van Amy Plum (Auteur van Die for me vind hier de review ) Last but not least heb ik deze maand ook nog dingen gewonnen. De Duitse versie van Robijnrood van BlossomBooks, Bedankt! en een Arc van Cut Me Free van J.R. Johansson, thank you Jenn! (Zij zal er ook bij zijn in Parijs :D) Ook heb ik nog een verrassingspakket gewonnen van BlossomBooks op instagram met de hashtag #Grishalove samen met Emmy (ZonenMaan)! Wat een maand 19 boeken erbij en nog een verrassing 😀

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand heb ik ook wat rustiger aangedaan. Net zoals Monica had ik niet veel tijd om te lezen in verband met school. Maar deze twee boeken MOEST ik gewoon hebben! Ik zat, net als velen, lang op Val & Verlossing te wachten, net zoals deel 3 van De Labyrintrenner: De Doodskuur. Ik heb De Doodskuur al uit, en ik vond het een supergaaf boek! Ik en nog bezig in Val & Verlossing en tot nu toe geniet ik er heel erg van!

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post