Book Haul: Februari

bookhaul-februariDe eerste twee maanden van 2016 zijn alweer voorbij (gaat hard hè?), maar ook de afgelopen maand hebben wij weer allerlei leuke boekjes bij elkaar gesprokkeld. Kijk je mee?

Linde
Februari Haul Linde
Een klein buitje maar ik ben er enorm blij mee! Met dank aan de gulle uitgeverijen Lemniscaat en Harlequin die mij graag een (recensie)-exemplaar van Duizend stukjes van jou van Claudia Gray en In Transit van Margaretha van Andel toestuurde als organisator van YAA!

Monica
Februari Haul Monica
Ik heb net als Linde ook een kleine buit: Begin deze maand kreeg ik van Melisa In Transit van Margaretha van Andel. Tijdens het YAA event kreeg ik nog De Ijzerkoning van Julie Kagawa van Carina en kocht ik The Giver van Lois Lowry.

Thyrze
20160304_095424
HET IS ME GELUKT. YAAAASSS. Eindelijk eens een maand waarin ik niet idioot veel boeken aan mijn verzameling toe heb mogen voegen. Ik heb op YAA Almere een aantal boeken geruild (die zijn dus niet ‘extra’). Daarnaast kreeg ik Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover, mocht ik De angstaanjager van Michael Grant en Schuld van Lauren Kate voor Chicklit recenseren en kocht ik Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld van Becky Albertalli. Aan het einde van de maand kreeg ik weer een pakketje van Chicklit binnen met daarin twee boeken van Bella Andre, De ware voor jou en Als je van mij was, en We keken allemaal op van Tommy Wallach.

4 Comments on “Book Haul: Februari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *