Book Haul: April

Image and video hosting by TinyPic

April is alweer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is om jullie te laten zien welke boeken we tijdens april hebben weten te bemachtigen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Eindelijk! Na 2 maanden heb ik mezelf getrakteerd op spiksplinternieuwe boekjes. De reden dat ik niet zo heel vaak nieuwe boeken koop is omdat ik nog een ongelofelijk hoge stapel met ongelezen boeken heb liggen die ik eerst uit wil lezen.
Ik heb het 5e en het 6e deel van de manga Death Note gekocht, die ik beide stiekem alweer uit heb gelezen haha (oops)! Binnenkort komt er een post online waar wij de aandacht leggen op een paar mooie manga’s dus hou Booknuts in de gaten!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Eind van deze maand zou het nieuwe blok op de universiteit weer beginnen, en tijdens dat blok moet ik drie boeken lezen, dus die heb ik begin deze maand maar besteld. Dat zijn Pride and Prejudice van Jane Austen, To the Lighthouse van Virginia Woolf en North and South van Elizabeth Gaskell. Verder had ik me na mijn enorme haul van vorige maand voorgenomen om deze maand verder geen boeken te kopen. Toen ging ik naar Engeland en stond ik voor de Waterstones, en wist dat me dat niet ging lukken. Ze hadden er namelijk een aanbieding: Voor heel veel boeken was de tweede halve prijs. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! In eerste instantie had ik alleen The Pointless Book van Alfie Deyes en Homecoming, het derde deel van The 100, van Kass Morgan meegenomen. Later die week ben ik nog teruggegaan voor het boek 102 Ways to Write a Novel van Alex Quick. Ik probeer namelijk zelf ook een boek te schrijven, dus leek dit boek mij wel handig om te hebben. 🙂

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Alweer een maand voorbij! Ik ben behoorlijk trots op mezelf, aangezien ik heel wat minder boeken heb gekocht dan vorige maand (10 versus 17) en deze maand héél veel boeken heb verslonden (29 om precies te zijn – I know, ik schrok er zelf ook van). De maand begon goed, want ik kreeg twee gewonnen boeken binnen: Kroon van de Tearling van Erika Johansen (lees mijn review hier) en Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Verder kocht ik Ga Voor Mij van J Lynn en Bloedverwanten van Richelle Mead. Ik vind beide schrijfsters echt fantastisch! Van mijn vriend kreeg ik Liefde en Andere Vreemde Woorden van Erin McCahan. Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi had ik al in de oude editie, maar omdat ik er niet tegen kan om series niet in dezelfde editie te hebben (komt jullie vast bekend voor ;)), heb ik besloten opnieuw te beginnen met sparen. Tegelijkertijd kocht ik het veelbesproken boek Red Queen van Victoria Aveyard. Claire van Lara Adrian kocht ik van iemand over en Allerzielen van Deborah Harkness wist ik te scoren op de vrijmarkt tijdens Koningsdag. Net op de valreep kreeg ik Alienated van Melissa Landers nog binnen. Ik heb dat boek meteen verslonden en jullie kunnen binnenkort een review van dit heerlijke boek verwachten op Booknuts!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ik heb het rustig aan gedaan deze maand 🙂 Na 2 maanden flink wat boeken kopen was het ook wel tijd. A Monster Calls by Patrick Ness heb ik gekocht bij Shakespeare & Company in Parijs. Alvast boek 1 voor Comic con, worder er vast meer 😉 Ik ben bij je van Lorna Minkman en De Laatsten van Isabelle Quinn heb ik van Clavis gekregen! Bedankt hiervoor! Reviews volgen snel. Mania by J.R. Johansson heb ik van Jenn gekregen 😀 Soo awesome! En Since You’ve Been Gone heb ik gewonnen bij de Teen Author Smash 😀 De buttons heb ik ook gekregen bij de TAS. Ook heb ik Frostfire gewonnen van Amanda Hocking, maar die heb ik nog niet binnen 🙂

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post