Giveaway: Eleanor & Park

Zoals we gisteren al hadden verteld is een van onze favoriete boeken, Eleanor & Park van Rainbow Rowell, genomineerd voor de Dioraphte Literatour prijs in de categorie Vertaald. Sinds 23 maart (gisteren) kan je stemmen op je favoriete boek, tot en met aanstaande vrijdag, 27 maart, 12:00 uur. Als je je stem uitbrengt maak je bovendien kans op een Herschel rugzak met alle genomineerde boeken. Maar dat is nog niet alles! Wij mogen namelijk één exemplaar van de Nederlandse vertaling van Eleanor & Park weggeven!

Image and video hosting by TinyPic

Hoe kan je meedoen? Breng hieronder je stem uit en vul daarna de Rafflecopter in. Dit kan tot en met 27 maart, 12:00 uur. Daarna maken wij de winnaar bekend.

a Rafflecopter giveaway

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

13 Comments on “Giveaway: Eleanor & Park”

 1. ik wil dit boek al erg lang lezen jammer genoeg hebben ze hem niet in de bieb of boekhandel. Ik heb er veel goeds over gehoord en dus daarom op dit boek gestemd. hopelijk kan ik binnenkort ervaren waar anderen het over hebben bij dit boek.

 2. Ik hou van lezen en dit boek staat al een tijdje op mijn wishlist! En hoe geweldig zou het zijn om nog meer boeken te winnen 🙂 Fingers crossed!

 3. Ik ben echt benieuwd naar dit boek. Er zijn zoveel enthousiaste recensies én reacties verschenen naar aanleiding van Eleanor & Park dat ik het boek ondertussen zelf ook graag een keertje wil lezen.

 4. Ik ben een superfan van fangirl en ik weet zeker dat Eleanor&Park ook een super boek is. Ik heb hem alleen nog niet gelezen(shame on me) graag zou ik hem winnen!

 5. Ik wil dit boek graag winnen omdat ik er goede verhalen over heb gehoord en (onmogelijke)liefdesverhalen mij altijd heel erg boeien 🙂

 6. Ik heb dit boek nog steeds niet gelezen, shame on me, en ik wil het echt super graag lezen, ik heb er namelijk zo veel over gehoord. Iedereen hemelt dit boek op en ik ben nu gewoon heel erg benieuwd. En daarbij klinkt de titel gewoon geweldig. Twee leuke namen <3

  Fingers crossed

 7. Ik doe graag mee aan deze winactie.
  Ik merk dat bijna alle bloggers superenthousiast zijn over dit boek. Dat maakt mij heel erg nieuwsgierig en daarom wil ik het ook heel graag lezen.

 8. Ik wil dit boek aal een tijdje lezen. Maar ik heb mezelf een verbod op het kopen van boeken gegeven (Ja soms moet je echt even prioriteiten stellen 🙁 ) dus probeer ik hem al een tijdje te winnen. Dat is tot op heden nog niet echt een succes gebleken.

  Ik vond Fangirl echt een onwijs leuk boek. En ik baalde zo toen ik hem uit had. Dus ik ben echt ontzettend benieuwd naar Eleanor and Park.

 9. Hallo,

  Bedankt voor de leuke actie! Ik wil dit boek heel graag hebben, omdat ik er al enorm veel over heb gehoord, en ik dus erg nieuwsgierig naar het verhaal ben geworden. Ik zit op het moment door omstandigheden helaas veel thuis, lezen is een van mijn grote passies, en het zou een welkom afleiding zijn 😀 Het zou me heel blij maken dit boek te winnen.

  Groetjes,

  Lioba

 10. Ik zou graag dit boek winnen omdat ik voorlopig een koopstop heb, en deze toch wel hoge verwachtingen teweeg brengt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *