#Boektober Update

boektoberWij zijn deze maand keihard aan het lezen tijdens #Boektober! Omdat we nu alweer op de helft zijn, is het tijd voor een update! In onze vorige #Boektober post kon je lezen welke boeken wij willen lezen deze maand en hoeveel. Hoe gaat het tot nu toe? Gaan wij onze doelen halen?

Linde
Laat ik maar meteen zeggen dat de boeken die in eerste instantie op mijn #Boektober lijstje stonden, een beetje door elkaar gehusseld zijn. Ik heb Oog om Oog van Buddy Tegenbosch inmiddels uit maar daarna ben ik meteen begonnen met een boek dat ik niet had gepland, namelijk: Het Boek van Tess van Miriam Bruijstens. Ook die had ik in razend tempo uit! In totaal heb ik dus 2 boeken uitgelezen. Op dit moment lees ik A Monster Calls van Patrick Ness, deze lees ik voor een Goodreads read-a-long. Hierna ben ik wel van plan mijn #Boektober planning weer op te pakken! Al met al gaat het voor mijn doen heel goed!

Monica
Ik lig tot nu toe redelijk op schema. Ik heb de eerste dag van #boektober Unravel Me van Tahereh Mafi uitgelezen. Daarna ben ik meteen begonnen aan City of Heavenly Fire van Cassandra Clare. Die heb ik inmiddels uitgelezen. Nu ben ik begonnen aan een boek wat niet op mijn oorspronkelijke #boektober lijstje stond, namelijk Rood als Bloed van Salla Simukka. Als ik deze uit heb wil ik beginnen in The House of Hades van Rick Riordan, die wel oorspronkelijk op de planning stond!

Thyrze
Ik ben ontzettend trots op mezelf. Ik had het niet verwacht, maar ik ben as we speak met boek nummer 6 bezig. Lekker op schema dus! Ook ik hou me niet helemaal aan mijn TBR-lijstje. Ik las eerst Onverminderd van Rebecca Yarros. Daarna volgden Losing It van Cora Carmack en Angel van L.A. Weatherly. Ook las ik Angelfall 3: Penryn en het Gevecht om Hemel en Aarde voor Chicklit en Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivison (voor mezelf) uit. De oplettende lezer heeft het misschien al ontdekt: ook ik ben niet helemaal braaf met het volgen van mijn TBR, Losing It stond er namelijk niet op. Maar zolang ik lekker in de leesflow zit, maakt het mij niet zoveel uit ;).

Daphne
Ik vind dat ik tot nu toe goed op schema lig! Ik had mezelf voorgenomen om in oktober 10 boeken te lezen, en ik zit nu al op 6. Niet alle boeken die ik wilde lezen stonden in onze vorige #Boektober post, omdat er vaak nog recensie-exemplaren bij komen. Allereerst las ik De Fixer en De Glimlach van Aurélie. Deze recenseerde ik voor Chicklit. Ik ging verder met Dingen Die We Zeker Weten. Van dat boek vind je binnenkort een recensie op Booknuts! Verder las ik nog twee boeken die gerecenseerd heb voor Chicklit.nl, namelijk De Hemel Begint bij Je Voeten en De IJzeren Prins. Vooral De Hemel begint bij je voeten vond ik heel erg mooi! En zojuist heb ik Inside Out gelezen.

Melisa
Ook ik houd me niet helemaal aan mijn #boektober lijst. Ik heb Queen of Shadows uitgelezen en daarna snel verder gegaan met Vuur en as en Shadow and bone. De tweede was snel uit, maar Vuur en As duurde even voor mij. So far so good wat betreft mijn #boektober lijstje. Maar tussen door ben ik ook de 7 volumes van Full Moon o sagashite gaan lezen. Toen ben ik teruggegaan naar Vuur en As en daarna ben ik aan Matched begonnen. Dus officieel nu op 11 boeken. Mijn quota van 17 haal ik wel, maar of ik mijn hele lijstje kan afwerken, I dunno.

Hoe verloopt #Boektober bij jou?

3 Comments on “#Boektober Update”

  1. Oe, ‘Oog om oog’ en ‘Het boek van Tess’! Die heb ik ook gelezen en ik vond ze allebei leuk! ‘De hemel begint bij je voeten’ las ik een paar jaar geleden ook, vond ik trouwens stukken beter dan dat nieuwe boek van Jandy Nelson! Worden die boeken ook nog gerecenseerd?

    1. Volgende week komt er een groepsreview online van ‘Oog om oog’ en in november komt er een review van ‘Het boek van Tess’. ‘De hemel begint bij je voeten’ heeft Daphne gerecenseerd voor Chicklit dus die komt niet op Booknuts helaas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *