boektoberWij zijn deze maand keihard aan het lezen tijdens #Boektober! Omdat we nu alweer op de helft zijn, is het tijd voor een update! In onze vorige #Boektober post kon je lezen welke boeken wij willen lezen deze maand en hoeveel. Hoe gaat het tot nu toe? Gaan wij onze doelen halen?

Linde
Laat ik maar meteen zeggen dat de boeken die in eerste instantie op mijn #Boektober lijstje stonden, een beetje door elkaar gehusseld zijn. Ik heb Oog om Oog van Buddy Tegenbosch inmiddels uit maar daarna ben ik meteen begonnen met een boek dat ik niet had gepland, namelijk: Het Boek van Tess van Miriam Bruijstens. Ook die had ik in razend tempo uit! In totaal heb ik dus 2 boeken uitgelezen. Op dit moment lees ik A Monster Calls van Patrick Ness, deze lees ik voor een Goodreads read-a-long. Hierna ben ik wel van plan mijn #Boektober planning weer op te pakken! Al met al gaat het voor mijn doen heel goed!

Monica
Ik lig tot nu toe redelijk op schema. Ik heb de eerste dag van #boektober Unravel Me van Tahereh Mafi uitgelezen. Daarna ben ik meteen begonnen aan City of Heavenly Fire van Cassandra Clare. Die heb ik inmiddels uitgelezen. Nu ben ik begonnen aan een boek wat niet op mijn oorspronkelijke #boektober lijstje stond, namelijk Rood als Bloed van Salla Simukka. Als ik deze uit heb wil ik beginnen in The House of Hades van Rick Riordan, die wel oorspronkelijk op de planning stond!

Thyrze
Ik ben ontzettend trots op mezelf. Ik had het niet verwacht, maar ik ben as we speak met boek nummer 6 bezig. Lekker op schema dus! Ook ik hou me niet helemaal aan mijn TBR-lijstje. Ik las eerst Onverminderd van Rebecca Yarros. Daarna volgden Losing It van Cora Carmack en Angel van L.A. Weatherly. Ook las ik Angelfall 3: Penryn en het Gevecht om Hemel en Aarde voor Chicklit en Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivison (voor mezelf) uit. De oplettende lezer heeft het misschien al ontdekt: ook ik ben niet helemaal braaf met het volgen van mijn TBR, Losing It stond er namelijk niet op. Maar zolang ik lekker in de leesflow zit, maakt het mij niet zoveel uit ;).

Daphne
Ik vind dat ik tot nu toe goed op schema lig! Ik had mezelf voorgenomen om in oktober 10 boeken te lezen, en ik zit nu al op 6. Niet alle boeken die ik wilde lezen stonden in onze vorige #Boektober post, omdat er vaak nog recensie-exemplaren bij komen. Allereerst las ik De Fixer en De Glimlach van Aurélie. Deze recenseerde ik voor Chicklit. Ik ging verder met Dingen Die We Zeker Weten. Van dat boek vind je binnenkort een recensie op Booknuts! Verder las ik nog twee boeken die gerecenseerd heb voor Chicklit.nl, namelijk De Hemel Begint bij Je Voeten en De IJzeren Prins. Vooral De Hemel begint bij je voeten vond ik heel erg mooi! En zojuist heb ik Inside Out gelezen.

Melisa
Ook ik houd me niet helemaal aan mijn #boektober lijst. Ik heb Queen of Shadows uitgelezen en daarna snel verder gegaan met Vuur en as en Shadow and bone. De tweede was snel uit, maar Vuur en As duurde even voor mij. So far so good wat betreft mijn #boektober lijstje. Maar tussen door ben ik ook de 7 volumes van Full Moon o sagashite gaan lezen. Toen ben ik teruggegaan naar Vuur en As en daarna ben ik aan Matched begonnen. Dus officieel nu op 11 boeken. Mijn quota van 17 haal ik wel, maar of ik mijn hele lijstje kan afwerken, I dunno.

Hoe verloopt #Boektober bij jou?

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post