boektober

Ook wij doen deze maand mee aan de #Boektober challenge. Ook meedoen? Lees hier meer over deze challenge of meld je hier aan op Facebook.
Wat zijn wij deze maand van plan te lezen? Je ziet het hieronder:

Linde
boektober linde
Ik ga vol enthousiasme meedoen aan #Boektober! Ik weet bijna zeker dat ik al deze boeken niet uit ga krijgen deze maand i.v.m. werk maar ik ga mijn uiterste best doen! Al deze boeken op de foto zullen jullie tevens te zien krijgen in de September Book Haul. Als ik een boek koop/krijg wil ik er meestal meteen aan beginnen! Ik ben van plan Oog om Oog van Buddy Tegenbosch uit te lezen. Je vliegt er zo doorheen dus dat moet goed komen. Daarna wil ik beginnen aan Lockwood & Co: De Schreeuwende Wenteltrap van Jonathan Stroud waar ik super naar uitkijk! Als derde boek op mijn to-read lijstje staat de manga Death Note (niet echt een leesboek maar hey, laat me!) en daarna wil ik graag verder met de het tweede en derde boek in de Darkest Powers trilogie van Kelley Armstrong. Wat was deel één fan-tas-tisch! Let’s do this!

Monica
Boektober Monica
Eind deze maand heb ik mijn eerste toetsweek van het jaar weer en zal ik het erg druk krijgen. Daarom heb ik een bescheiden stapeltje uitgekozen voor deze challenge. Ik was oorspronkelijk van plan om maar drie boeken te lezen (want he, City of Heavenly Fire is zo dik dat die eigenlijk voor twee telt), maar omdat ik Unravel Me al bijna uit heb, heb ik besloten om er nog een vierde aan toe te voegen. Dit is het dus geworden! Ik ga eerst Unravel Me van Tahereh Mafi uitlezen. Daarna wordt het óf The House of Hades van Rick Riordan, of eindelijk het slotdeel van The Mortal Instruments: City of Heavenly Fire. Als laatste wil ik ook nog Before I Die van Jenny Downham lezen, als ik nog tijd over heb.

Thyrze
Image and video hosting by TinyPic
Ik hoop dat ik in oktober een beetje gewend ben aan fulltime stage lopen en ik weer wat meer aan lezen toekom! Ik leg de lat voor mijn doen dan ook redelijk hoog. Het is niet voor niets een challenge ;). Aangezien ik in september 7 boeken las, denk ik dat 10 boeken een mooi aantal zijn voor de #Boektober challenge! Ik heb gekozen voor de volgende 10 boeken (in willekeurige volgorde): 1) In het Bloed van Patricia Briggs, 2) Angelfall: Penryn & Het Gevecht Om Hemel En Aarde van Susan Ee, 3) Onverminderd van Rebecca Yarros, 4) Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivison, 5) Mila 2.0 van Debra Driza, 6) The Kiss Of Deception van Mary E. Pearson, 7) Angel van L.A. Weatherly (re-read), 8) Sweet Temptation van Wendy Higgins, 9) Ja, Ik Wil Niet van Eliza Kennedy en 10) The Invasion Of The Tearling van Erika Johansen. Ik ben benieuwd hoe ik het er vanaf ga brengen!

Daphne
Image and video hosting by TinyPic
Ik ben van plan om voor #Boektober minimaal 8 boeken te lezen! Allereerst wil ik echt Silber lezen. Ik begin steeds in dit boek, maar leg hem na de hand toch weg. De Laatste Olympier moet van mij ook echt gelezen worden. Het Verzet heb ik al maanden in mijn boekenkast staan, maar ik ben er nog nooit aan begonnen. Deel 1 vond ik wel leuk, dus ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Ik hou van De Shopaholic-serie (in ieder geval de eerste twee delen) dus ik wil ook het derde deel lezen. Inside Out heb ik afgelopen jaar gekocht op de kinderboekenmarkt met Koningsdag. In deze TTT vertelde ik dat ik niet in het boek durf te beginnen, maar veel zeiden dat ik dit toch moest doen! Dat ga ik maar doen dan :). De Fixer en De Glimlach van Aurélie (sorry, niet op de foto!) mag ik recenseren voor Chicklit.nl. Deze boeken ga ik dus ook zeker lezen in oktober! Ten slotte Dingen die we zeker weten. Ik ben zo benieuwd naar dat boek, dat ik niet kan wachten om erin te beginnen. Misschien komen er nog meer recensie-exemplaren van Chicklit.nl bij die ik in oktober wil gaan lezen, maar deze 8 ga ik zeker weten lezen!

Melisa
Image and video hosting by TinyPic
Ik heb deze maand 2 weken vakantie dus veel lezen moet wel lukken 🙂 Aller eerst wil ik The Grisha trilogy van Leigh Bardugo uitlezen. Ik heb de boeken helaas nog niet, dus zal het met eboeken moeten doen. Ik moet ze natuurlijk wel hebben voordat ze naar Nederland komt. Ook wil ik, Matched van Ally Condie, The Cage van Megan Shepherd, Geek Girl van Holly Smale, The Death Cure & The Kill Order van James Dashner, Queen of Shadows van Sarah J. Maas, Lobster van Tom Ellen & Lucy Ivison, Angelfall van Susan Ee, Daughter of Smoke and Bone & Days of Blood and Starlight van Laini Taylor, Vuur en As van Sabaa Tahir, Take the Sky Back van Lucy Saxon, Social Suicide van Halliday Gemma & The Bane Chronicles van Cassandra Clare. 17 boeken betekent dat ik heel snel moet lezen. We gaan kijken of het lukt 🙂

Doe jij ook mee aan #Boektober? Welke boeken ben jij van plan te lezen?

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post