image

Ik was al een tijdje lid van het Red Queen street team: The Scarlet Guard, voordat ik me aan meldde voor de Tower Guard. Bij The Scarlet Guard kregen we iedere week een opdracht die we op twitter moesten uitvoeren en ik vond het super leuk! Ik volgde Elise Kova wel al op Instagram en toen zag ik een berichtje dat ze nieuwe mensen voor het street team zochten. Ik meldde mij gelijk aan. In deze post kan je lezen over mijn ervaringen met het street team.

Anders dan bij Red Queen was ik al lid van de Tower Guard voordat ik het boek goed en wel binnen had en had gelezen. Een vriendin van mij was al lid voor mij en vond het boek super. Ik was toch al van plan om het boek te lezen en de samenvatting klonk zo tof dat ik geen moment twijfelde.

Op Elise’s website vulde ik het street team formulier in en werd ik geaccepteerd in de Facebook pagina. Vanaf dat punt was ik part of the Tower Guard en kreeg ik alle info binnen. De Facebook pagina is een hechte groep mensen die allemaal veel liefde hebben voor Elise’s boeken. Veel deed ik nog niet in het begin. Ik had immers het boek nog niet gelezen en ik kon dus ook niet meepraten met iedereen.

Voor SinterKerst en nieuw kreeg ik Air Awakens van mijn vriendin en die was dan ook binnen een dag uit. Ik was helemaal happy! Het boek waar ik al excited van was geworden door de samenvatting, was echt super. Jullie hebben mijn review hier al kunnen lezen. Door dat Elise geen uitgeverij heeft maar haar eigen uitgever is, is ze erg betrokken met ons. Ze is helemaal gelukkig met iedere review.

Het duurde nog even voordat Earth’s End uit zou komen, dus ik wachtte nog even met bestellen. Vlak voordat hij uitkwam heb ik Fire Falling en Earth’s End besteld bij Bookdepository. 1,5 week geleden kwamen ze binnen. Ik heb ze in de vakantie dan ook gelijk achterelkaar gelezen.

Voordat de boeken binnenkwamen kregen we eerst nog wat info over de Cover Reveal en zoals jullie hier hebben kunnen zien share-de ik die gelijk met jullie. Ook mochten we meedoen met de ARC giveaway!

19 februari deed ik mee met de #K8chat. Iedere week heeft K8Tilton op Twitter een chat met een auteur waar iedereen de auteur vragen kan stellen over bepaalde onderwerpen. Dit keer ging het over Books en Anime met Elise. Het was van 9 tot 10 ‘s avonds in Amerika, in Nederland is dat 3 tot 4 uur ‘s nachts. Ik was erg moe en ben toch even gaan pitten. Mijn wekker ging en ik heb het hele uur meegechat. Je kan de hele chat hier vinden.

Vorig weekend heb ik ook met haar geskyped! Ze was super lief. Helaas kreeg ik ook wat spoilers te horen, maar aangezien ik boek 2 en 3 toch de dagen erna ging lezen vond ik het niet zo erg. We hebben het gehad over hoe ze zo snel alles gepublishd krijgt en hoe ze te werk gaat. Ze schrijft het hele verhaal in één stuk en gaat daarna terug om er boeken van te maken. Ze is bijna klaar met deze serie en is al bezig met haar volgende project. Ze verontschuldigde zich dat ze waarschijnlijk een 5 maanden break ging nemen tussen de verhalen. Haha ik verzekerde haar dat we het absoluut niet erg vonden en dat ze het verdiend had. Daarnaast hebben we nog wat plannen gemaakt die nu nog even geheim zijn, heeft ze de eerste twee pagina’s van Water’s Wrath voorgelezen en kreeg ik een gesigneerd ebook gratis toegestuurd.

image

Ik heb nog meer informatie over deze serie gekregen, maar die moet ik helaas nog even under wraps houden. Wel kan ik jullie vertellen dat ik binnenkort mijn reviews ga posten van boek 2 en 3. En dat er misschien een swag giveaway aan zit te komen.

Ik vind het in elk geval super tof om in Elise’s street team te zitten. En ik help haar met veel plezier mee!

Zit jij ook in een street team? Zo ja, wat vind je ervan?

Liefs,
Image and video hosting by TinyPic

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post