Monica

We zijn inmiddels halverwege de maand juni. Over een week zijn mijn deadlines voorbij en begint voor mij dan eindelijk de zomervakantie. Dat betekent dat er eindelijk weer tijd is om veel leuke dingen te doen! Vandaag vertel ik jullie over de dingen waar ik naar uitkijk van deze zomer!

Efteling
Het begint bijna een jaarlijks ding te worden: een dagje Efteling in de zomervakantie. Vorig jaar ben ik twee keer geweest, en het jaar daarvoor ook één keer. Ook deze zomer staat er twee keer een dagje Efteling op de planning: een keer in Juni, en een keer aan het einde van de vakantie. De Efteling is een plek waar ik altijd goede herinneringen aan overhoud. Het maakt me dan ook niet uit hoe vaak ik erheen ga: het blijft leuk. Ik ben namelijk dol op pretparken en de Efteling is dan toch wel mijn favoriet. Ik kom er al sinds ik een klein meisje was, maar de plek heeft voor mij zijn magie nog zeker niet verloren. Door de grote variatie aan attracties gaat het namelijk nooit vervelen.

YALC
Vorig jaar is Melisa met een hele groep boekbloggers naar Young Adult Literature Con, onderdeel van Comic Con, in Londen geweest. Na haar enthousiaste verhalen besloten Thyrze en ik dit jaar ook mee te gaan. Voor mij staat naast YALC ook de Harry Potter tour op de planning. Naast deze twee fantastische activiteiten vind ik Londen zelf ook gewoon een hele leuke stad en ben ik blij om er weer een paar dagen door te kunnen brengen! Ik zit te denken om misschien Katniss te cosplayen tijdens YALC, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Er zijn dit jaar helaas niet zo veel auteurs bij waar ik fan van ben, maar ik hoop wel een aantal nieuwe boeken te scoren daar, dus misschien verandert dat tegen die tijd nog wel!

Harry Potter Expo
Deze zomer komt de Harry Potter Expo naar België. Ik twijfelde in het begin even, maar uiteindelijk besloot ik dat ik toch wel heel graag wilde gaan! Ik ben heel benieuwd naar welke rekwisieten, kostuums, en decorstukken ze daar ten toon hebben staan, maar ook naar wat er naast de tentoonstelling nog allemaal te doen is. Zo hoorde ik dat ze er ook een zwerkbal zone hebben en dat je zelf door de sorteerhoed ingedeeld kan worden in een zweinstein afdeling!

Waar kijk jij naar uit deze zomer?

Liefs,

Monica

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post