Wrap up: September

wrap-up
Oktober is weer aangebroken! De hoogste tijd dus, om even terug te blikken op de maand september. Benieuwd wat wij allemaal gelezen, gedaan en gezien hebben?

wat wij hebben gelezen
Thyrze: Ondanks een drukke maand, las ik toch nog 11 boeken! Zo las ik Paper Princess en Broken Prince van Erin Watt, Hof van mist en woede van Sarah J. Maas, Beyond what is given van Rebecca Yarros, Het vuur van Louise van Judith Eiselin, De Graces van Laure Eve, Fighting van Cat Phoenix, Vallen van Jackie van Laren, Vermist van Helen Vreeswijk, Als ik weg ben van Abbi Glines en Witheet van Jennifer L. Armentrout.
Melisa: Niet heel veel want ik ben te veel bezig geweest met verhuizen. Ik ben bezig geweest met Handlettering doe je zo! van Karin Luttenberg, super tof voor iedereen die het wil leren. Verder heb ik De tranen van Saar van Jet Steinz, The Prophecy of Shadows en The Blood of the Hydra van Michelle Madow en A thousand nights van E. K. Johnston gelezen.
Daphne: Deze maand heb ik acht boeken gelezen! Allereerst las ik Mislukt van Iris Boter, een boek dat mij bijzonder goed heeft weten te verassen. Ik ging door met 54 minuten van Marieke Nijkamp, Elke dag maandag van Jessica Brody, Wink, Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke, De Da Vinci Code (YA-editie) van Dan Brown, Vermist van Helen Vreeswijk en tot slot De Graces van Laure Eve.

wat wij hebben gekeken
Thyrze: Deze maand zag ik Nerve en Sully in de bioscoop: twee enorm goede films! Thuis keek ik High-Strung, maar die film moet je enkel kijken voor de muziek- en dansstukken. De acteerkwaliteiten waren verschrikkelijk.
Melisa: Voordat ik wegging heb ik snel nog even de GVR en Sully gezien. My god wat was Sully goed. Ook ben ik weer begonnen met Once Upon A Time, The Blacklist en Younger. Ik kan niet wachten tot de rest van mijn series weer beginnen want de Engelse Netfilx ben ik alweer op uitgekeken.
Daphne: YES! Deze maand is het nieuwste seizoen (seizoen 5) van Once Upon A Time verschenen op Netflix. Ik heb de eerste vijf afleveringen gezien, en ze zijn weer om te smullen. Daarbij is Expeditie Robinson ook weer begonnen, wat ik op de voet volg.

wat wij hebben gedaan
Thyrze: Zo veel! September was echt een super drukke maand. Zo had ik interviews met Laure Eve en Jenny Han, was ik bij Yalbal en YA-weekender, ging ik naar de Meet & Greet met Cis Meijer, mocht ik naar het exclusieve evenement met Jenny Han en was ik aanwezig bij Hapjes & Sapjes. Ook ging ik naar de YA Pubquiz, was ik met werk aanwezig op het Kinderboekenweekfeest van bol.com en vond de boekpresentatie van Liever met lef plaats. Tussendoor maakte ik ook nog even mijn masterscriptie af. Hoezo druk?
Melisa: Ook voor mij was het een drukke maand. Samen met Thyrze had ik een interview met Laure Even, ging ik naar Yalbal en YA-weekender en naar de Meet&Greet met Cis Meijer, daarna verhuisde ik direct naar Londen. Hier ben ik een nieuwe studie begonnen en ging ik naar een event met Lauren Eve en Peadar Ó’Guilín. In oktober zal het niet veel rustiger worden haha.
Daphne: Tijdens deze maand heb ik een aantal boekevents bezocht. Allereerst het exclusieve YA-event van Moon met niemand minder dan Jenny Han. Dat was zo’n leuk event! Ook ben ik naar Hapjes & Sapjes met YA-auteurs in Haarlem gegaan. Dat was een erg gezellig event, waarbij ik met veel mensen heb kunnen bijkletsen.

Liefs,

Booknuts team

One Comment on “Wrap up: September”

  1. @Thyrze: Wat leuk dat je High Strung hebt gezien, ik heb daar echt nog niemand anders over gehoord verder. Ik benoemde hem zelf bij mijn dansfilmweek, en deel je mening. Het is best een slechte film, zeker qua acteerwerk. Maar de muziek en dansroutines zijn erg mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *