Wrap Up: November

Wrap up banner
Vandaag is al het alweer 1 december! Dat betekent dat wij vandaag gaan terugkijken op wat we tijdens de donkere herfstmaand november gedaan hebben. Kijken jullie mee?

wat wij hebben gelezen
Linde: Deze maand heb ik het ontzettend druk gehad, lezen is er dan ook een beetje bij in geschoten. Desalniettemin heb ik in november Vervloekt van Josephine Angelini en Vuur & As van Sabaa Tahir uitgelezen en heb ik een start gemaakt aan Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira!
Monica: Omdat ik zo druk bezig ben geweest met NaNoWriMo heb ik deze maand eigenlijk amper gelezen. Voor school moest ik Saturday van Ian McEwan lezen, en daarnaast ben ik afgelopen week begonnen in Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira.
Thyrze: Ik heb deze maand 12 boeken gelezen: Door de Zombiespiegel en De Hartenkoningin van Gena Showalter, Vervloekt van Josephine Angelini, Vuur & As van Sabaa Tahir, Born at Midnight, Awake at Dawn, Taken at Dusk en Whispers at Moonrise door C.C. Hunter, De Luchtsleutel van James Frey, Faye & Sean, a love story van Marina Folkers, De Stem van de Zee van Mara Li en tot slot Harde Liefde van Meredith Wild.
Melisa: Deze maand heb ik het wat rustiger aan gedaan en heb ik maar 3 boeken gelezen. Ik heb het heel druk gehad. Siege and storm van Leigh Bardugo, Gebroken van Jennefer Mellink en De jonge Samoerai: De weg van de krijger van Chris Bradford.
Daphne: Deze maand heb ik aardig wat boeken gelezen. Welgeteld 12 stuks: Geketend van Emma Chase, Out There #1: De Kristallen Sleutel van Manon Spierenburg, Privé en Verboden Terrein en Onkwetsbaar van Kate Brian, Extase van verschillende schrijfsters, De Helse Creaties #3: De IJzeren Prinses van Cassandra Clare, Vervloekt van Josehpine Angelini, Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava DellairaAfter #4: Voor altijd van Anna Todd en Harry Potter en de Steen der Wijzen en Harry Potter en de Geheime Kamer van J.K. Rowling!

wat wij hebben gekeken
Linde: Deze maand heb ik meer films dan series gekeken, dat is redelijk zeldzaam in mijn geval. Ik heb 7 afleveringen van Supernatural seizoen 10 gekeken en ben naar de nieuwe James Bond; Spectre geweest in de bioscoop! Ook heb ik een horrorfilm voor de helft gekeken, de andere helft kon me niet echt boeien (vandaar dat ik de titel van de film ben vergeten, oops!)
Monica: Ondanks de NaNo drukte heb ik toch nog best wel wat series gekeken. In een nostalgische bui ben ik oude afleveringen van As Told by Ginger gaan kijken en om eerlijk te zijn vind ik het nog steeds zo fantastisch als vroeger! Ook heb ik een paar afleveringen van Once Upon A Time en The Flash gekeken, ook al loop ik met alle series hopeloos achter op het moment. Uiteraard ben ik ook naar de film geweest deze maand, want Mockingjay part 2 kwam uit! (En ja, hij was echt geweldig!)
Thyrze: Uiteraard ben ik met mijn Pathé Unlimited pas weer lekker naar de bioscoop geweest. Zo heb ik tweemaal Mockingjay pt 2 gezien. Ook ben ik nog naar Burnt en Regression geweest. Met tv-series loop ik door tijdgebrek (of andere prioriteiten, kan natuurlijk ook) hopeloos achter.
Melisa: Ik ben naar de premiere van Mockingjay part 2 geweest! Wat was dat vet! Met mijn series loop ik achter. Ik ben alleen bij met Castle, The librarians, Once Upon a Time, Grimm en Arrow. Ook heb ik een nieuwe serie ontdekt! Reign is geweldig 😀
Daphne: Ik heb, net als vele anderen, het laatste deel van The Hungergames gezien in de bios! Verder heb ik The Voice of Holland en Expeditie Robinson op de voet gevolgd.

wat wij hebben geluisterd
Linde: Mijn favoriete band de Foo Fighters gooiden onverwacht een nieuwe EP: Saint Cecilia online die ik natuurlijk grijs heb gedraaid. Ook zat ik in november in een enorme Green Day en Linkin Park modus. De nostalgie!
Monica: Ik had voor NaNoWriMo een playlist samengesteld waar vooral heel veel Taylor Swift in staat (en dan vooral van het album Red, want daar krijg ik altijd een echt NaNo gevoel van, for some reason), maar ook veel van The Script en The Fray.
Melisa: Ik ga waarschijnlijk optreden met Hello van Adele, dus die heb ik grijs gedraait (we hebben geen tapes meer, maar toch).
Daphne: Ik heb deze maand vooral naar One Direction en Justin Bieber geluisterd

wat wij hebben gedaan
Linde: Deze maand kwam Kensington naar het Ziggo Dome! Ik was daar (uiteraard) bij en wow, wat een top concert was dat. Verder was ikzelf jarig, is mijn zus bijna jarig en waren er een aantal vrienden jarig waardoor ik flink heb gefeest!
Monica: Ik heb deze maand dus mee gedaan aan NaNoWriMo en uiteindelijk toch de 50.000 woorden gehaald! Morgen komt er nog een post online met mijn NaNo ervaringen van dit jaar.
Thyrze: Ik ben deze maand naar de rode loper première van The Hunger Games Mockingjay pt 2 geweest, met dank aan mijn stage. Zo vet! Verder heb ik vaak met vriendinnen afgesproken en was ik voornamelijk druk met stage.
Melisa: Ik ben naar de marathon premiere van Mockingjay geweest in Eindhoven en daarvoor naar de toetjes party bij Van Pierre. Daar heb ik met mijn outfit 2 hele leuke boeken gewonnen. Ik heb Chris Bradford mogen ontmoeten en interviewen. Hierover snel meer! Ook heb ik geholpen bij de Fotobooth in Hoorn ter eren van het uitkomen van de Lieve Mama en Dear Friend boeken van Elma van Vliet.

Wat heb jij in november allemaal gedaan?

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post