Wrap up: November

wrap-up
Het is alweer een weekje december, maar toch laten we jullie graag zien wat we in de maand november allemaal hebben gelezen en gedaan. Kijken jullie mee?

wat wij hebben gelezen
Melisa: Ik heb het zo druk dat veel echte boeken lezen er niet inzit voor mij. Wel heb ik Holding Up the Universe van Jennifer Niven uitgelezen. De rest was Fanfic ūüėČ
Daphne: Deze maand heb ik vijf boeken gelezen. Dat is voor mijn doen niet echt veel, maar het is vooral te wijten aan de drukte rondom mijn studie. Het eerste boek dat ik deze maand las was Did I mention I need you, waar je hier een recensie van terug kunt vinden. Ik vond het een prima boek! Verder las ik The Sun Is Also A Star, ben boek dat mij flink heeft weten te ontroeren. Jacht op het Antiserum heb ik mogen recenseren voor Chicklit.nl. Ook las ik Hof van Mist en Woede EINDELIJK uit! Ik vond hem zo geweldig; ik kan niet wachten op het vervolgdeel. Ik sloot deze maand af met het lezen van Duizend Hoog.

wat wij hebben gekeken
Melisa: Deze maand heb ik natuurlijk Fantastic Beasts and Where to Find Them gekeken. Wat was die toffff! Verder heb ik al mijn series bijgehouden en ben ik een paar nieuwe begonnen. The Librarians is weer terug en ookal is het niet helemaal mijn ding kijk ik toch Don’t trust the B- in¬†apt 23. En wat was A year in the Life tof! Ik heb kei hard lopen bingen.
Daphne: In november heb ik seizoen 7A van Pretty Little Liars opnieuw gekeken. Wat houd ik toch van die serie! Ook ben ik begonnen met The 100, die nu eindelijk op Netflix staat.

wat wij hebben gedaan
Daphne: Deze maand ben ik Рof course Рnaar Fantastic Beasts and Where To Find Them geweest. En omdat één keer niet genoeg was, ben ik er gewoon twee keer heen geweest! Ik vond hem zoooo leuk.
Melisa: Deze maand kwam Katja naar Londen en zijn we naar Jennifer Niven geweest, heb ik 3 presentaties gegeven over fictieve boeken die ik zou uitgeven, een imprint die ik op zou zetten en een product van Bloomsbury die ik zou verbeteren,

Wat heb jij in november allemaal gedaan?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *