Wrap up: meiWe hebben heerlijk weer de afgelopen tijd gehad, dus perfect om een boekje te pakken en lekker onder een boom gaan zitten lezen.

wat wij hebben gelezen
Melisa: Het was A Court of Wings and Ruin maand. Zodra ik hem binnen kreeg begon ik met lezen en ben ik niet gestopt tot dat hij uit was. En wellicht had ik daardoor weer zin in de Throne of Glass serie 🙈 Ik heb ook eindelijk Between the Raven and the Dove uitgelezen en ben begonnen aan De amazone en Het Beest. 7 boeken deze maand, hopelijk ben ik nu eindelijk uit mijn reading slump.
Daphne: Ik startte deze maand met het lezen van Het Geheugenboek, en ging verder met Cress. Ik ben zo dol op The Lunar Chronicles! Ik besloot mijn e-reader er weer eens bij te pakken, en ik las Jij bent van mij (Rosemary Beach #9) en Kiro & Emily, deel 9.5 uit diezelfde serie. Ook las ik deze maand Levana uit. Geweldige novella van The Lunar Chronicles! Ik ging verder met Donkerblauwe woorden, en My Way van Monica Geuze. Tweedstrijd las ik voor Chicklit.nl. Tot slot heb ik De voordelen van ontbeantwoorde liefde en De Royals #1: Verleiding uitgelezen. Het waren super leuke boeken!

wat wij hebben gekeken
Melisa: Deze maand heb ik Vampire Diaries en OUaT afgekeken en ik ging dood van het einde van Supernatural. Ook heb ik Pirates 5 in de bios gezien, hij was zo gaaf! Hopelijk gaan ze verder. Op Netflix heb ik eindelijk Nerve gezien en ook If I Fall zat er deze maand bij.
Daphne: Deze maand ging ik weer verder met het kijken van Pretty Little Liars. Ik ben zooo benieuwd wie A.D. is! Ook ben ik begonnen aan de serie Black Mirror, maar ik denk dat die serie niks voor mij is… Ik vond het eerste seizoen nogal vreemd

wat wij hebben gedaan
Melisa: Ik verhuisde weer naar de UK en mijn stage bij Bloomsbury ging van start. Het was zo tof! Binnenkort hier meer over.

Hoe zag jouw maand eruit?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *