Wrap Up: Maart

Wrap up banner
Maart is alweer bijna afgelopen! We hebben Pasen gevierd en eindelijk kunnen genieten van het eerste lentezonnetje. Tijd om terug te kijken naar alle leuke dingen die we de afgelopen maand hebben gedaan! Kijk je mee?

wat wij hebben gelezen
Linde: Yes! Ik heb mijn leesdipje weer overleefd. Deze maand heb ik (eindelijk) Carry On van Rainbow Rowell uitgelezen. Daarna ben ik meteen begonnen in Lockwood & Co. – De Fluisterende Schedel van Jonathan Stroud die ik al snel uit had. Nu ben ik bezig in Lola & The Boy Next Door van Stephanie Perkins én in de Twilight jubileumeditie; Leven en Dood van Stephanie Meyer.
Monica: Ik heb deze maand 3 boeken gelezen: In Transit van Margaretha van Andel, Twintig Regels Liefde van Rowan Coleman, en momenteel ben ik bezig in The Giver van Lois Lowry.
Thyrze: Toch weer een mooi lijstje: 10 boeken! Ik las: Silber: Het derde boek der dromen van Kerstin Gier, We keken allemaal op van Tommy Wallach, Als je van mij was en De ware voor jou van Bella Andre, Ontworteld van Naomi Novik, Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas, Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han, Finding it van Cora Carmack, Harde leugen van Meredith Wild en Vederlicht van Julie Cantrell.
Melisa: Deze maand heb ik Earth’s End en Water’s Wrath van Elise Kova gelezen en Ten Thousand Skies Above You van Claudia Grey. Ook ben ik bijna klaar met Winner’s Kiss van Marie Rutkoski!

wat wij hebben gekeken
Linde: Ik ben weer eens begonnen met een nieuwe serie: Breaking Bad. De eerste twee seizoenen heb ik in twee weken gekeken (1 seizoen per week) en ik ben nu op de helft van seizoen drie! Ook ben ik nog naar de bioscoop geweest, naar de film 10 Cloverfield Lane. Ja, ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet denken,
Monica: Een aantal van mijn favoriete series zijn deze maand weer uitgezonden: Shadowhunters, The 100, Supergirl, Once Upon a Time, en The Flash. Samen met mijn moeder heb ik nog de laatste twee afleveringen van Glee gekeken. Ook heb ik eindelijk de film van Boy 7 gekeken.
Thyrze: Heel veel! De tv-series: Shadowhunters, Teen Wolf, The Vampire Diaries, The Originals, Recovery Road, The Shannara Chronicles, en Pretty Little Liars. De films: Naomi and Ely’s No Kiss List, What to Expect When You’re Expecting, Batman v Superman, 10 Cloverfield Lane, Allegiant, London Has Fallen en How to be Single.
Melisa:Ik heb all the regulars weer gekeken en ben nog steeds Once Upon A Time aan het herbekijken. Het is deze maand weer begonnen! Ik ben zo blij! Ook ben ik naar de bios geweest voor Allegiant.

wat wij hebben geluisterd
Linde: The 1975’s nieuwe album staat eindelijk op Spotify sinds deze maand! Oftewel, The 1975 en ohja, ook veel naar Muse! Iets met post-concert depression.
Monica: Ik heb deze maand besloten om de radio maar eens vaker aan te zetten. Ik heb deze maand dus vooral veel naar 3FM geluisterd.

wat wij hebben gedaan
Linde: 10 maart was ik bij het supertoffe concert van Muse in de Ziggo Dome. Wauw, dat was echt hét beste concert. Verder ben ik naar Dutch Comic Con geweest en heb ik Pasen gevierd met familie!
Monica: Naast alle deadlines voor school heb ik niet zoveel tijd gehad om leuke dingen te doen deze maand. Ik heb begin deze maand mijn verjaardag gevierd en met Pasen een paar dagen rustig aan gedaan, en dat was het eigenlijk wel.
Thyrze: Niet zo veel. Naast stage, de bioscoop, Pasen en bezoekjes aan de VU ben ik eigenlijk alleen maar naar de signeersessie van James Dashner geweest. Die wel leuk was, overigens!
Melisa: Deze maand ben ik veel bezig geweest met de Tower Guard en natuurlijk naar Dutch Comic Con!

Wat heb jij in maart allemaal gedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *