Wrap up: Maart


Het is officieel lente! De klok is weer een uur vooruit, Pasen komt er weer aan en het weer wordt weer een stuk aangenamer. Tijd om een boekje te pakken en in het park te gaan liggen. Wil je weten wat we nog meer hebben gedaan?

wat wij hebben gelezen
Melisa: Allereerst las ik Untitled Beauty can CE Wilson en heb ik de hele manga van Koe No Katachi (A Silent Voice) uitgelezen, telt toch weer als 7 boeken haha. Verder ben ik begonnen in Onverschrokken en hoop ik die op het vliegveld en de vlucht naar huis uit te lezen. In april heb ik gelukkig heerlijk weer de tijd om te lezen.
Daphne: Ik heb deze maand weer flink lekker door kunnen lezen. Ik zit goed in de flow! Ik begon deze maand met Phobos, mede omdat de auteur op YALFest te zien is. Goed boek! Ik ging door met Untitled Beauty, Het Verlangen en Holding up the Universe. Het laatste boek is echt indrukwekkend. Voor Chicklit.nl las en recenseerde ik Schaduwjongen. Vervolgens ik door met een aantal boeken van Abbi Glines: Nagenoeg perfect, Schijnbaar perfect en Een wilde gok. Ben officieel verslaafd aan haar boeken! Ik las en recenseerde voor Booknuts Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby, maar die is me helaas niet zo goed bevallen. Ik sloot deze maand af met het lezen van Did I mention I miss you. Super afsluiter van de trilogie!

wat wij hebben gekeken
Melisa: Ik ben begonnen aan een Het Huis Anubis marathon haha. Ik vond dat vroeger zo’n toffe serie! Ook ben ik weer een stuk verder met The Vampire Diaries.  Nog een marathon van deze maand waren de X-men films. Ik heb ze namlijke nog nooit gezien en we gingen naar Logan in de bios. Dan moet het maar. Wat zijn ze vet! en Huil Logan. En natuurlijk Harry Potter and The Cursed Child part 1!
Daphne: Helemaal op het einde van deze maand ben ik begonnen met het kijken van de serie Thirteen Reasons Why, de nieuwe serie die op Netflix staat. Daarnaast besloot ik ook om seizoen 6 van Pretty Little Liars deze maand opnieuw te kijken, omdat het laatste seizoen BIJNA begint. Can’t wait!

wat wij hebben gedaan
Melisa: Deze maand heb ik al mijn school projecten afgerond zoals je gisteren kon zien, maar ook ben ik naar de Ultimate Geek Party geweest, was het London Book Fair en kwam Emmy langs om naar Edinburgh te gaan. Daar hebben we het kasteel bezocht, deep fried mars bar gegeten, Second Breakfast gegeten in een Whisky bar en op spoken gejaagd. Deze maand was echt tof!
Daphne: Deze maand ben ik een paar keer naar de bioscoop geweest. Zo zag ik Beauty and the Beast, maar ook Logan. Vooral Beauty and the Beast is mij heel erg goed bevallen.

Hoe zag jouw maand eruit?

Liefs,

Booknuts team

One Comment on “Wrap up: Maart”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *