Wrap Up: Januari

Wrap up banner
De eerste maand van 2016 is voorbij gevlogen! Uiteraard hebben wij niet stilgezeten en veel leuke dingen gedaan. Kijk je met ons mee?

wat wij hebben gelezen
Linde: Ik hoopte dat mijn leesdip (die nu al twee maanden aan de gang is) minder zou worden in het nieuwe jaar. Maar niets is minder waar. Ik heb in totaal iets van 70 pagina’s gelezen deze maand in Carry On Rainbow Rowell. Een leuk boek! Maar niet leuk genoeg om mijn aandacht vast te houden dus..
Monica: Ik begon deze maand goed met het uitlezen van Ignite Me en Unite Me van Tahereh Mafi. Daarna begon ik in Carry On en raakte ik in een leesdip. Ik hang nu nog steeds op rond de 50 pagina’s, dus ik denk dat ik hem even weg leg en Starters eens ga herlezen.
Thyrze: Ik las in januari 9 boeken: Harry Potter & The Goblet of Fire van J.K. Rowling, De dochter van de Toragh van Tisa Pescar, De kruisdraagster van Lydia Schwarz, Een leven na jou van Jojo Moyes, The Cage van Megan Shepherd, In het bloed van Patricia Briggs, Ik verdrink in ons van Jasinda Wilder, De remedie van Suzanne Young en Girl Online on tour van Zoe Sugg.
Melisa:  Ik ben begonnen in de Legend serie van Marie Lu, maar ik durf Prodigy niet uit te lezen haha. Wel heb ik de hele Significance serie uit gelezen. Die was zo gaaf! En deze maand heb ik natuurlijk Ontworteld gelezen samen met Tim van Killing My Darlings. Liefde voor het verhaal.

wat wij hebben gekeken
Linde: In films en series daarentegen heb ik wél zin! In totaal heb ik wel meer dan 40 afleveringen van Prison Break gezien (dat staat bijna gelijk aan 2,5 seizoenen). Ook heb ik 3 horrorfilms gezien: You’re Next, Sorority Row en Regression.
Monica: Ik heb deze maand eigenlijk helemaal niet zoveel gekeken. Supergirl en The 100 zijn weer begonnen, en ook kwam Shadowhunters deze maand in première. Ook ben ik eindelijk eens begonnen aan Charmed, maar dat was het verder wel.
Thyrze: Er zijn weer verschillende series begonnen! Zo keek ik afleveringen van Teen Wolf, The 100, Shadowhunters, The Shannara Chronicles, Vampire Diaries en The Originals. In de bioscoop heb ik Joy, The Fifth Wave en Mannenharten 2 gezien.
Melisa:  Ik ben weer verder gegaan met al mijn series en ik zit met smart te wachten op Once Upon a Time. Deze maand heb ik er weer een paar nieuwe series bij zoals Younger, Legends of Tomorrow en Shadowhunters. Al vind ik de laatste erg tegen vallen. Geef mij de film maar.

wat wij hebben geluisterd
Linde: Het nieuwe album van Jett Rebel is uitgekomen deze maand. Er staan maar liefst 27 nummer op het album genaamd Truck, dus daar was ik wel even zoet mee!
Monica: Ik heb de afgelopen maand nog lekker veel naar de Top 2000 playlist geluisterd, ook al is het allang geen December meer. Ook heb ik veel naar het nieuwe album van Panic! at the Disco geluisterd. In Mei ga ik namelijk samen met Joost naar hun concert!

wat wij hebben gedaan
Linde: Ik heb eigenlijk alleen maar gewerkt (en series gekeken) deze maand! Doordeweeks dus super gestresst en in het weekend lekker relaxed.
Monica: Ik heb deze maand tentamens gehad, dus ik heb vooral lekker veel zitten stressen! Na mijn tentamens ben ik weer eens Maplestory gaan spelen. Ik heb dat toen ik jonger was veel gespeeld, maar af en toe blijft het nog steeds leuk. 🙂 Ook vond afgelopen week de Winter BBB bij VBK plaats.
Thyrze: Drukke maand! Mijn stage bij bol.com liep af, ik begon mijn stage bij VBK Media. Ik ben naar een concert geweest van Ellie Goulding, de voorpremière van The Fifth Wave, de Winter BBB van VBK en was ik bij de eerste editie van de Leesbeesten Leesclub met The Cage. Bovendien heb ik met mijn zusje een cupcake workshop voor haar verjaardag gedaan en ben ik nog een weekendje naar Groningen geweest.
Melisa: Ik ben 2 nieuwe banen begonnen. Ik ben naar de premiere van The 5th Wave geweest. Hij was heel tof! Ook ben ik naar de BBB van VBK geweest. Het was echt super gezellig om iedereen weer te zien. En ik ben begonnen met 2 secret projects. Prima maand!

Wat heb jij in januari allemaal gedaan?

One Comment on “Wrap Up: Januari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *